Hogyan klónozhatok egy vagrant dobozt?

2 Válaszok
 1. Csomag Az előre konfigurált = & GT; VAGRANT csomag --base preconfigured_vm --Output / Path / to / MyBox. doboz.
 2. át a doboz a számítógépet scp, rsync vagy bármi (akkor is elkezd egy webszerver segítségével gyorsan python -m http.
 3. Init és elkezd csavargó init preconfigured_vm / path / to / mybox. doboz.
 4. Kész.Hasonlóképpen megkérdezik, hogyan készíthetek egy VAGRANT alapdobozt egy meglévő közül?

 1. inicializálja és indítsa el a vagrant dobozt. Miután kiválasztotta a dobozt, inicializálja a VAGRANT mezőt.
 2. ssh a dobozba, és testreszabhatja azt. Most az ssh a dobozba kerülünk, és elkezdjük testreszabni. Az
 3. a lehető legkisebbé teszi a dobozt.
 4. Adja hozzá a dobozt a VAGRANT telepítéséhez.
 5. testreszabhatja az új vagrantfile-t.

Hasonlóképpen, hogyan mentse el a vagrant dobozt? Meglévő VAGRANT mező mentése:

 1. Ha a VAGRANT doboz még mindig fut, győződjön meg róla, hogy leállítja először: VAGRANT megáll.
 2. Végrehajtás VAGRANT BOX Csomag létrehozása: VAGRANT csomag - output centos7drupal.box.
 3. A VAGRANT BOX csomagot Centos7Drupalként fogják megmenteni. Dobozfájl.

is tudni, hogyan csinálhatom a saját vagrant dobozomat?

A dobozok létrehozása a VAGRANT felhő webes felületen

 1. Menjen a Hozzon létre mezőbe.
 2. Nevezze meg a dobozt, és adjon meg egy egyszerű leírást.
 3. hozza létre az első verziót a dobozhoz.
 4. hozzon létre egy szolgáltatót a dobozhoz, amely megfelel a szükséges szolgáltatónak, amelyre szükséged van helyben VAGRANT-ban.

Hogyan használhatom a vagrant box fájlokat?

Run VAGRANT Box Add My-New- Box -Name fájl : // C: / Path / To / My-New- Box -NAME. doboz (relatív útvonal is működik: fájl : // My-New- -name. ) az új behozatalához. Vagrant Box lista felsorolja az új -et. Az - fájl törölhető. Mostantól az használhatja a -t az új vagrantfilesekben.

kell használnom a dokkoló vagy a csavarványt?

A rövid válasz az, hogy ha a gépeket kezelni szeretné, akkor az -nek VAGRANT -t kell használnia. És ha szeretné építeni és Run alkalmazási környezeteket, akkor az -nek a Docker -t kell használnia. Vagrant eszköz a virtuális gépek kezeléséhez. Az Docker egy eszköz az alkalmazások építéséhez és telepítéséhez, könnyed tartályokká csomagolásával.

mi a vagrant ssh?

Parancs: VAGRANT SSH [NAME | ID] [- extra_ssh_args]
Ez az SSH egy futó VAGRANT gépbe, és hozzáférést biztosít a héjhoz. Egy egyszerű VAGRANT projekten a létrehozott példány alapértelmezett lesz.

vagrant dobozok biztonságos?

Vagrant projekt bizonytalan kulcspár nyilvános SSH kulcs hitelesítés, hogy csavargó ssh munkák. ssh / felhatalmazott_keys és hozzáadja a sajátját, változtassa meg a jelszót az VAGRANT és a gyökérhez, majd viszonylag biztonságos .

Mi a VAGRANT ROOT jelszó?

Root jelszó : " VAGRANT "
VAGRANT nem használja vagy várja el az root jelszót -t. Azonban, ha a általánosan ismert root jelszó megkönnyíti a nagyközönség számára, hogy szükség esetén módosítsa a gépet. A nyilvánosan hozzáférhető alapdobozok általában az VAGRANT " gyökér jelszavát használják, hogy könnyű legyen.

Mi a doboz VAGYRANT?


dobozok az VAGRANT környezetek csomagformátuma. Az doboz bárki használható bármely olyan platformon, amelyet az Vagrant támogatja az azonos munkakörnyezetet. Az VAGRANT BOX segédprogram minden olyan funkciót biztosít az dobozok kezelésére .

hol tárolt dobozok tárolódnak?

A Dokumentumokban említettek szerint a dobozok a következő címen vannak tárolva:
 • Mac OS X és Linux: ~ /. csavargó. d / dobozok.
 • Windows: C: / Felhasználók / Felhasználónév /. csavargó. d / dobozok.

Mi az alap doboz?

Az alapdoboz meghatározása . : A ónlemez és a TERNEPONE területe 31,360 négyzetméter vagy 217,78 négyzetméter vagy 20,232 négyzetméter, amely megfelel a 112 lemeznek a 14-es, 20 hüvelykes területnek.

Hogyan frissíthetem a vagrant dobozomat?

Parancs: VAGRANT BOX UPDATE
Ez a parancs Updates Az doboz az aktuális VAGRANT környezetre Ha frissítések rendelkezésre állnak.A parancs is frissítés adott doboz (kívül aktív Vagrant környezet), megadva a - doboz zászló. Ne feledje, hogy frissítése Az Box nem frissítés egy már futó VAGRANT gép.

Hogyan telepíthetem a vagrant a Windows 10-re?

Letöltés és futtatás Ubuntu asztali (GUI) VAGRANT doboz az Windows 10 -en. Ezután hozzon létre egy mappát, mint & ldquo; projekt és rdquo; használatával & ldquo; mkdir projektek és rdquo; parancs. Ezután hozzon létre egy mappát az Ubuntu használatával a & ldquo; mkdir ubuntu1404-desktop & rdquo; parancs. és menjen erre a mappára a & ldquo, CD Ubuntu1404-Desktop & Rdquo; parancs.

Mi az alapértelmezett csavarvány jelszó?


Szerkesztés: Az VAGRANT dokumentáció szerint egy alapértelmezett jelszó az Vagrant felhasználó számára, amely VAGRANT .

Hogyan tölthetek fel egy vagrant dobozt?

Click & Ldquo; műszerfal és rdquo; és aztán & ldquo; Új Vagrant Box & Rdquo; gomb. Adja meg a nevét, a láthatóságot és a leírást, és kattintson az Box & Rdquo létrehozása. Adja meg az 1-et, és kattintson a & ldquo; Version & Rdquo létrehozása; Kattintson a & ldquo; Adjon hozzá egy szolgáltató és rdquo ;, Amennyiben az oldalhoz vezethet, az feltöltheti a tesztet.

Hogyan telepíthetem a vagrant dobozt?

az Telepítés VAGRANT , először keresse meg a megfelelő csomagot a rendszerhez, és töltse le. Az Vagrant működési-specifikus csomagként van csomagolva. Futtassa a telepítőt a rendszerhez. A telepítő automatikusan hozzáadja az VAGRANT -t a rendszer elérési útjához, hogy a terminálokon elérhető legyen.

Mit jelent a vagrant megsemmisítése?

A virtuális gép megsemmisítése az VAGRANT PROSSE hívásával Eltávolítja a minden nyomait a vendégrendszerből a rendszerből. Megállítja a vendéggépet, csatlakoztassa le, és az eltávolítja a összes vendég merevlemezt.

A VAGRANT Virtualbox szükséges?

VAGRANT az Virtualbox mezőből, egy ingyenes, cross-platform fogyasztói virtualizációs termékhez tartozik. Az VirtualBox szolgáltató kompatibilis az VirtualBox verziókkal 4.0.

hogyan tudok megszabadulni a vagrantfile-től?


3 Válaszok. Az eltávolítja a az VAGRANTFILE -t az RM VAGRANTFILE beírásával a parancssorban, de ez nem Clear mit akar elérni. Az Vagrant init parancs inicializálja az új virtuális dobozt az alapértelmezett VAGRANTFILE létrehozásával.

Hogyan tudom, hogy van-e VAGRANT telepítve?

Ez a parancs elmondja az VAGRANT verzióját telepített , valamint az VAGRANT legújabb verziója, amely jelenleg elérhető. Annak érdekében, hogy Határozza meg a -et a legújabb elérhető Vagrant verzió, ez a parancsnak hálózati hívást kell tennie. Ha csak -re szeretne látni a jelenleg telepített verziót, használja az VAGRANT -Version használatát.

vagrant ingyenes?

Első lépések. Az Vagrant Első lépések útmutatója az első VAGRANT projekten keresztül fog járni, és megmutatja az VAGRANT nagy funkcióinak alapjait. Az útmutató az első lépésekhez fog használni Vagrant VirtualBox, hiszen ingyenes , elérhető minden nagyobb platformon, és a beépített Vagrant .