Elhelyezhetem egy pezsgőfürdőt a házamba?

Igen, Ön Can -nek van egy pezsgőfürdője -ben. pezsgőfürdők lehetnek a -t a szabadban vagy belsejében House -ben. Tény, hogy ez néha könnyebb az -es telepítés pezsgőfürdőjét a szabadban, de természetesen az A élmény Will -tól függ, attól függően, hogy az kád -je kívül van-e vagy -ben.Az is kérdés, hogy megszabaduljon egy beltéri pezsgőfürdőtől?

Ha el kell távolítania a beltéri pezsgőfürdőt, itt van az alapvető lépések.

 1. 1. lépés - A pezsgőfürdőt ürítse ki.
 2. 2. lépés - Ellenőrizze a kézikönyvet.
 3. 3. lépés - Az elektromos rendszer kikapcsolja.
 4. 4. lépés - A vízvezetékkel foglalkozik.
 5. 5. lépés - Vágja ki a pezsgőfürdőt.
 6. 6. lépés - Távolítsa el a pezsgőfürdőt.

Ezenkívül egy forró kád van egy ajtón keresztül? Ajtó keretek Míg a télikert vagy garázs általában könnyen fit egy pezsgőfürdővel keresztül az ajtó , más területeken nehezebb lehet. Az átlagos méretű Hot esetében az -nek szüksége van egy ajtó keretre, amely legalább 33 és rdquo; széles és 80 & rdquo; magas a megfelelő távolság érdekében.

Hasonlóképpen, rendben van, hogy egy pezsgőfürdőt tegyen az alagsorba?

A alagsori pezsgőfürdő biztosítja az egész évben Hot csöveket. Az -es pince jól működik az pezsgőfürdőnek. A betonpadló képes kezelni az kád súlyát. De egy pezsgőfürdő -et mozgat, bármely szobába, olyan problémákat mutat, amelyek jelentős károkat okozhatnak otthonában.

Mit tehetsz egy régi pezsgőfürdővel?

Ez a legkisebb & # 8220; zöld & # 8221; egy régi pezsgőfürdő megszabadulása.

 1. kereskedelem a pezsgőfürdőben.
 2. eladja a használt pezsgőfürdőt. Az
 3. lehúzza és újrahasznosítja azt, amit tudsz.
 4. Kapcsolja be egy hátsó udvarra vagy vízfunkcióra.

Lehet tegyek egy pezsgőfürdőt a második emeleten?

Biztonsági okokból megfelelő padló anyagokat kell beépíteni, amelyek csúszásmentes, ha nedves. Az pezsgőfürdőt egy fedélzeten lehet elhelyezni, például az Second - padló telepítést. Mielőtt kiválasztanunk egy ilyen helyet, van egy vállalkozó vagy mérnök értékelje a fedélzetet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az lehet az tömeg súlya.

lehet u pezsgőfürdőt egy garázsban?

Hot Tub Használat Jelentős gőz- és nedvességet teremt, amely az károsíthatja az Garage belsejét, és a fürdőzők számára potenciális egészségügyi kockázatot teremt. Az garázs -nek szellőzőrendszernek kell lennie, amely lehetővé teszi a gőz menekülését, de nem hagyja a hideg levegőt.

Hogyan szellőzteted a pezsgőfürdőt?

A

az alábbiakban néhány tipp a beltéri pezsgőfürdő körüli szellőztetés javításához és egyidejűleg csökkenti a kondenzációt.
 1. szellőzőrendszer. A pezsgőfürdővel együtt felszerelt szellőzőrendszer döntő fontosságú a páratartalom és a kondenzáció kontrollálásához.
 2. dehumidifier.
 3. nyitott ablakok vagy ajtók.
 4. szigetelt fedél.
 5. növények.

Mennyibe kerül a jakuzzi kád eltávolítása?

A kád eltávolításának költsége
tétel tétel QTY Alacsony
UNHUSED MINIMÁLIS MŰKÖDÉSI MŰKÖDÉSE 2 HR (ok) minimális munkahelyi díj, amely más feladatokra alkalmazható. 0,0 h $ 0
Összesen - Költség eltávolít Fürdőkád 1 EA $ 60
átlagos költsége Fürdőkád $ 60,31

használhat egy láncfűrészt, hogy vágjon fel egy pezsgőfürdőt?


Mivel valaki más mondta, az Chainsaw nem fog működni. YOU szüksége van egy Sawallra. De -nek is jó, mély penge is szüksége van rá, vagy nem fog működni. A megtalálja az pezsgőfürdőt tonna hab.

a felfújható forró kád megéri?

Nem olyan jó, mint a drágább modell, de nem kopott, és az egyik, amit biztosan kezelhet. Míg az felfújható pezsgőfürdő ésszerű termikus védelmet kínálhat, az egyik másik szempont a legtöbb, ami befolyásolja a vízhőmérsékletet. A buborék fúvókák áramellátására használt levegő kívülről származik.

Mi a legkisebb pezsgőfürdő?

Hot Spring & reg; sup> számos spa modellek, beleértve a néhány kis pezsgőfürdők, hogy az ideális méretű városi lakások. A Hot Spot & reg; sup> Gyűjtemény TX spa egy két ember kád forró lenyomata 5'8.5 & Prime; x 5'8.5 & Prime; X 29 & Prime;. A lekerekített háromszög alakú, tökéletes az erkély sarokhoz.

Mennyibe kerül a pezsgőfürdők?

Az új Hot árának ára körülbelül 3000 dollár és 16 000 és annál tovább. Elméletileg az Árképzés -ben mozog, annál hosszú távú élményt kapsz ki az Hot -ből. Azonban a SPA kezdeti költsége csak egy elem, amely figyelembe veszi.

rendben van, hogy egy pezsgőfürdőt helyezzen el?

nem hozza, hogy pezsgőfürdő belsejében , amíg úgy dönt, a víz hozzáférhetősége, vízelvezetés, padló, a nedvesség és a légi forgalomban. Évszakok változnak, és így az pezsgőfürdő vásárlók hajlama. Azonban készen állunk arra, hogy segítsünk az Hot Coup élménye -ben, ha ez az Ön öröme.

Tegyél szaunát egy alagsorba?


Különböző lehetőségek: Jelenleg számos lehetőség áll rendelkezésre a kis otthoni tulajdonosok számára az Sauna telepítéséhez az pincében -ben. Az szauna vagy az infravörös gőz szauna faanyagból készült gőzzel vásárolhat. A az -es szauna -t is felépítheti az alagsorában -ben vagy a föld felett, mint az Ön kényelme.

Mennyibe kerül egy 7x7 pezsgőfürdő?

egy átlagos -en, know mérő 7 & Frac12; -foot 7 & Frac12; Súly 185 font.

lehet, hogy egy pezsgőfürdőt választhatsz?

Ha akkor terv eltávolítása a pezsgőfürdő mert akkor szeretné mozgatni, hogy egy új otthon, akkor szüksége lehet felvenni a szakmai. Az lehet a időigényes, hogy eltávolítsa az összes vizet az egységből, és megfelelően szétszerelje. YOU nem akarja tönkretenni az Spa héját, szoknyáját vagy mechanikai részeit.

Hogyan mozogsz egy gyógyfürdőt?

Itt van, mit kell tennie:
 1. Pack valamennyi kád kiegészítők külön-külön.
 2. leeresztheti a pezsgőfürdőt.
 3. forgassa el a kádat oldalán, gondosan, hogy könnyebb áthelyezni.
 4. két ember emeli a kád egyik oldalát a másik oldal felé.
 5. Helyezzen be egy 2-es 4-et a pezsgőfürdő alatt.

az edzőteremben, a forró kádak biztonságos?

A nyilvános pezsgőfürdőben Ne menjen be egy pezsgőfürdőbe, amely felhős vagy murky vízzel rendelkezik. Ez nem Safe erre. Ellenőrizze az edzőtermet -vel, hogy megtudja, mikor utoljára megtisztult, és a víz kiegyensúlyozott (különösen a pH és az lúgosság). Győződjön meg róla, hogy mérhető tisztítószer a vízben.