Hogyan adhatok meg pénzt a Régióknak most a kártya?

Hogyan tölthetek be pénzt a most a kártyámhoz?
 1. terhelés készpénz . Töltsön be Cash -t bármely Régióknál Branch, DepositsMart ATM vagy Visa Readylink elhelyezkedése.
 2. Transzferalapok . Transfer Régiók Régióinak Bed REBEETIONS kártya a Régiók Branch, az Régiók 'Automated Phone System, vagy Régiók Online vagy Mobile Betét használata. *
 3. .
 4. mobilbetét.E tekintetben mennyi pénzt tölthet be a Régiók kártyára?

Minden további kártyatulajdonos képes betölteni a alapokat az Card -re, és az lehet a hozzáférést az Régiók teljes egyensúlyához Most már a kártyán. Például , ha betölti a $ 50 az kártya , minden további kártyabirtokos lehet használatát, hogy 50 $. Látogasson el az Régiókba Branch-en, valamint az (S) -vel együtt -hez kívánt -t az Card -hez.

Továbbá, mennyi ideig tart egy régiók kapcsán? Az alkalmazza az Régiókat most a kártyára online az Régiók .com / Nowcard és az egyszerű alkalmazás befejezésével. Az 5-7 munkanapon belül megkapja a állandó kártyáját.

Itt tudok pénzt adni a fiókomhoz online kártyára?

Kattintson ide az kártya online újratöltéséhez, vagy hívja a 888-633-9434-et. Adja meg a 10 számjegyű Scratch Off PIN-kódot a Reloadit csomagból, a terhelési mennyiséget és a 16 számjegyű fiók Prepaid Card számát -nek Add Money hozzáadása az kártyához .

küldhetek pénzt a régiók számlájáról?

Régiók Súgó & amp; Támogatás You küldhet pénzt online használatával Zelle & Reg; SUP>, amely elérhető az online banki vagy mobil banki szolgáltatásokon keresztül. Átutalások az számlái között A az Online Banking használatával, az Régiók ATM gépén, az Régiók ágának meglátogatásával vagy 1-800- Régióban (734-4667) hívásával.

Mit jelent egy kártya betöltése?

Az " Road " a , amely közvetlenül pénzt keres az -kártya kártyájához. Ha visszatérítést kap, mielőtt többet költenél, akkor azonban a meghaladja a maximális egyensúlyt, és megsérti az -kártya -es megállapodását - annak ellenére, hogy nem sérti a maximális terhelés -ot.

Milyen bankok kínálnak előre fizetett bankkártyákat?

Legjobb Prepaid & Amp; Betéti kártyák 2020:
 • Netspend & Reg; Visa & Reg; Kártyás.
 • PayPal Prepaid MasterCard & Reg;
 • Brink Prepaid Mastercard & Reg;
 • Kroger jutalmak Prepaid Visa & Reg; Kártya.
 • előre fizetett vízum és reg; Rushcard.
 • ötödik harmadik hozzáférés 360 & deg; Újratölthető előre fizetett kártya.
 • MOVO virtuális előre fizetett vízumkártya.
 • American Express Serve & Reg;

Hogyan újratöltöztesse az előre fizetett kártyát online?

Könnyen betölthető az előre fizetett kártyát a MoneyGram
 1. Keressen egy MoneyGram helyét.
 2. hozza a kártya számát és a kártya szolgáltatójának nevét vagy Moneygram kap kódját.
 3. készpénzben fizet, a betöltő összeg, valamint a díj. Néhány MoneyGram ügynök elfogadja a betéti kártya fizetését is.

A bankok előre fizetett kártyákat kínálnak?

A Chase Liquid & Reg; Prepaid Card egy szilárd alacsony díjú vízum Prepaid Debit Card opció, kínálja szabad tranzakciókat bárhol a vízum elfogadása, valamint díjmentes kivonások bármelyik Chase ATM vagy Bank fiókban.

Egy ideiglenes betéti kártyát kaphat a régiókból?


Ha alkalmazni a jelenleg Card egy Régiók ága, akkor kiadni egy ideiglenes kártyát . Az ideiglenes kártyája a -t azonnal használhatjuk, ha az You terhelési források az CARD -hez, és akár 90 napig is jó. Az Ön állandó kártyája 5-7 munkanapon belül érkezik a levélbe, és az lesz neved az elülső részen.

Miért korlátozott a régiók kártyám?

Egy ATM képernyőn láthatók az kártya mint korlátozott , azt jelenti, hogy a bank keményen dolgozik védi meg a csalás vagy más probléma. A bankok, a hitelszövetkezetek, a brókercégek és a Debit Card kibocsátók nagy fájdalmat okoznak a csalás megelőzésére, és Ön a problémás észlelési rendszereik kedvezményezettje.

Mennyi ideig tart a régiók küldéséhez bankkártya?

Az Ön kártyáját 10 munkanapon belül megkapja az Ön jóváhagyása után 10 munkanapon belül.

megrendelhetek online előre fizetett kártyával?

Ha az -t vásárolja meg a
-t vásárolhat kártyákat a kiskereskedelmi helyeken (például élelmiszerboltok és drogériák), online , telefonon, vagy egyes bankokból és hitelszövetkezetekből. Ha az megvásárolja a -t az kártyát online -nál, akkor ezután virtuális kártyát bocsáthat ki, vagy később egy későbbi időpontban fizikai kártyát kaphat.

Mennyi pénzt tölthet be egy előre fizetett kártyára?

A Daily Cash terhelés Limit nem vonatkozik az pénz hozzáadására az Prepaid Debit Card -hez, mint például a közvetlen befizetés, a banki átutalások vagy a mobil csekk betétek. Készpénz terhelés határok között mozog 500 $ naponta, mint sokkal mint $ 10,000.

Lehet betölteni egy előre fizetett kártyát bankkártyával?


YOU pénz betöltése előre egy Prepaid Debit Card -re, majd használja az ATM-ekben, vagy vásároljon. Az Ön újratöltheti a kártyát többféleképpen. Ha nincs bankszámlája, vagy szüksége van egy új módja annak, hogy a költségvetés, az előre fizetett bankkártyák lehetnek a következő műanyag a pénztárca.

lehet vásárolni egy pénzesipak online?

You Nincs szüksége egy Online fiókra -re Vásárlás egy MONEYPAK , de az Önnek megnyitja az egyiket az MONEYPAK -ből az előre fizetett bankkártyára. A fiók megnyitásához menjen a webhelyre.

Hogyan fogadja el az előre fizetett kártyát?

Az Ellenőrizze a -t a helyi ágba. Megkérik, hogy aláírja az Check -t, adja meg az Card -fiókot az -kártya -fiókjának, hogy az -es -nek kell lennie. Egyes bankoknál, mint például a Chase Bank, akkor akár befizetési az ellenőrzi a -et az Prepaid Card -ra az ATM-ek használatával.

Mikor indul a közvetlen befizetés a fiókomban most?

betétek kell küldte 6 am Központi idő a a fent megadott dátum. Az ügyfélszolgálatnak nincs további információja, amíg a a következő napi. & Rdquo;

Hogyan ellenőrizhetem a fiókomat most egyensúlyban?

az interneten: -es -es BEIN és tranzakciók bármikor megismerheted az internetet. A telefonon: Hívja az automatizált rendszerünket bármikor 1-866-925-2036.

Mennyi ideig tart pénzt rak a számlára most kártya?


Loading Card
készpénz újratölt általában elérhető az Card Account számított tíz (10) perc, a tranzakció befejezése egy arra felhatalmazott reload helyen.

Lehet betölteni egy előre fizetett kártyát hitelkártyával?

Gyors válasz: A legtöbb előre fizetett kártyák nem tölthetők be egy hitelkártyával . Azonban az lehet a Használja az hitelkártyát Advance-t az betöltése Prepaid Card - nem ajánlott a díjak és a magasabb kamatlábak miatt.

Mennyi ideig tart egy bank küldeni bankkártyát?

7-10 nap