Mi az iskola melléklete?

Az Egyesült Államokban a leggyakrabban a szokásos "elsődleges" (" Elementary ") vagy a "másodlagos" ("magas School ") School épületből származó szerkezetre vonatkozik Mert nem volt elegendő hely a főépületben, hogy befogadja az összes diákot.Figyelembe véve ezt, mi az iskola melléklete?

Melléklet, amely egy főépülethez kapcsolódó vagy társított épület. Abban az esetben, iskolák , amikor elfogy a hely, hogy elférjen a diákok úgy melléklet kapjál további osztálytermekben.

Továbbá, mit jelent a Melléklet a gyerekeknek? gyerekek Definition melléklet : hozzá (valami), hogy valami mást általában úgy, hogy legyen egy részét az Egyesült Államok csatolt Texas és ez lett az állam.

Ezen kívül, mi a melléklet példája?

főnév. Az Melléklet a főépület részeként használt épület vagy egy közeli épület további részét képezi. A melléklet példája a parkolóban, amelyet további irodaterületként használnak, hogy kiegészítse az irodaterületet a főépületben.

Mit jelent a kormány a kormányban?

A csatoláshoz, hozzáadásához vagy hozzáadásához különösen valami nagyobb vagy fontosabb. A város, az ország vagy az állam területére való beépítése (terület): Németország mellékelt része Csehszlovákia. különösen engedély nélkül. attribútumként, állapotként vagy következményként.

Mi a melléképület?

Melléklet . Az MELLÉKLET A épületének kiterjesztése vagy kiegészítése. A főnévként egy Melléklet része az épület -nek, vagy a főszerkezet hozzáadásához, vagy lehet, hogy a jelenlegi tervek " mellékletében". Ha igékként használják, a szó azt jelenti, hogy valami kicsit más.

Milyen iskolai kerület Vancouver?

Vancouver School Board (VSB; hivatalosan School District 39 Vancouver ) egy iskolába járás székhelyű Vancouver , British Columbia, Kanada. A Kilenc Trustees Igazgatóság rendszerint kezeli ezt az kerület -t, amely az Vancouver várost és az egyetemi kötelezettségeket szolgálja.

Mi a dokumentum melléklete?

Melléklet . Melléklet . függelék A olyan adatokat tartalmaz, amelyeket nem lehet elhelyezni a fő dokumentumban -ben, és hivatkozásokat tartalmaz az eredeti példányban vagy fájlban. Egy Melléklet, másrészt általában önálló dokumentum , amely további információkat nyújt, mint a fő dokumentum .

Mi az esszé melléklete?

Függelék vagy Melléklet a kutatásban Papír
Információkat tartalmaz, amelyek segítenek az olvasóknak megérteni az értekezést, vagy alapvető hátteret biztosítanak a kutatási folyamatban. Azonban ez az információ túl hosszú vagy részletes, hogy illeszkedjen a fő szövegbe. A függelék egyfajta Melléklet.

Mit jelent a Melléklet a matematikai szempontból?


Melléklet A az Math -ben komplexumban hangzik, de valójában nagyon egyszerű. Azonban az " Melléklet" szónak több jelentése van, ami zavaros lehet. Melléklet A -nek az egyenlet mindkét oldalára történő melléklete magában foglalhatja akár hozzáadott vagy szaporodást is. A melléklet hasznos lehet az algebra megoldása során.

mit teszel egy mellékletbe?

A függelék olyan adatokat tartalmaz, amelyek nem lehet elhelyezett a fő dokumentumban, és hivatkozásokat tartalmaz az eredeti példányban vagy fájlban. Az MELLÉKLET , másrészt általában olyan önálló dokumentum, amely további információkat nyújt, mint a fő dokumentumban. Az Melléklet egy olyan kifejezés, amelyet gyakrabban használnak az üzleti modellekben és ötletekben.

Mi a melléklet szinonimája?

Melléklet . Szinonimák : Add, Csatlakoztassa, rögzítse, rögzítse, alján, mellékelje, csatlakozzon, egyesüljön. Antonyms: Visszavonás, leválasztás, leválasztás, elkülönítés, kikapcsolás, diszuniás eltávolítása.

Mi a nulla melléklet?

Melléklet Zeros . &bika; Sokszorosítás vagy osztálystratégia, hogy Melléklet (Hozzáadja) Extra Zeros , hogy segítse a mentális vagy írásbeli számításokat.

Mi a többlet a melléklet?

Mellékletek

Mit jelent a történelemben?


a cselekmény vagy egy példányának csatolásával , vagy hozzátéve, hogy valami nagyobb, különösen a beépítése az új területre, a domain egy város, ország, vagy az állam.az a tény, hogy csatolt : Bekebelezése a két rész a Bronx 1874-ben és 1895 után New York City az utolsó öt városrészének.

mit jelent?

jelentése
eszközökkel „vén szivar” Most már tudod - eszközök „vén szivar” - nem köszönöm minket. YW! Mi az átlagos ?

Miért csatolta Hawaii?

A szemenkénti meggyőződés, hogy a puccsot, és bekebelezése az Egyesült Államok megszüntetné a fenyegető pusztító tarifa a cukrot is ösztönözte őket cselekvésre. Ösztönözte a nacionalizmus által keltett spanyol-amerikai háború, az Egyesült Államok csatolt Hawaii 1898 unszolására elnök William McKinley.

Mi a város?

önkormányzati melléklet olyan folyamat, amellyel az önkormányzat kiterjeszti határait olyan szomszédos területekre, amelyek még nem szerepelnek az önkormányzatba. Ez volt az CITY CITY válasza a szomszédos területeken.

Mi az értékesítés?

Az melléklet eladás tartalmazza a híres márkanevű női cipő 14,97 $ és női csizma 19,97 dollárért. Az Melléklet tartalmazza a prémium területeket, amelyek prémium márkákat tartalmaznak az alku árakon, 29,96 dollár és 49,96 $ között. A luxus márkák közé tartozik az Otbt, Steve Madden, Alegria és Sam Edelman.

Hogyan használja a szó mellékletét egy mondatban?


MELLÉKLET MELLÉKLET Példák
  1. Hewett, British Consul érkezett az ország Nagy-Britanniába.
  2. elfoglalta Anconát, és úgy tűnt, hogy a pápai államok egyenesen csatolták.
  3. a Peshawar mellékletének lehetősége.

hozzáférést biztosít egy főnévnek vagy igenek?

Noun . a képesség, a jog vagy a megközelítés engedélyezése, írja be, beszélni, beszélni vagy használni; Elfogadás: hozzáférési -nek van a fájlokhoz. A megközelítés állapota vagy minősége: a ház nehéz volt az hozzáférési -nek.

, amely helyes melléklet vagy melléklet?

Melléklet . A brit angol nyelven az Melléklet egy főnév, amely az épület (vagy egy dokumentum, de ez egy másik kérdés). Melléklet az ige.