Hol van az otthoni vízmérő?

Az vízmérő általában az otthoni előtti járdaszegély közelében található, bár egyes területeken (általában hideg éghajlatok) az otthonában -ben az alagsorban van. Az méteres -en kívül tipikusan egy beton dobozban van elhelyezve, amelyet általában " Water " jelöléssel (a fényképen látható) vagy egy méteres gödörben egy öntöttvas fedéllel jelöli.Az is kérdés, hogy a házam van vízmérő?

Általában az Water Meter az alatt a konyhai mosogató alatt található, ahol az Water kínálata az Ön otthonába kerül, egy földalatti dobozban kertben, vagy -ben a gyalogúton kívül .

is megkérdezheti, mennyire költségdik a víz? Feltételezve, hogy egy Water méternél van, és nagy családja van, a háztartás Water használata nagymértékben változik a házban lévő emberek számától és személyes igényeiktől függően. Rolwise szerint az átlagos az Water mennyisége köbméterben, otthona: egy személy - 66 ( / év) Két ember - 110.

A fenti mellett, ahol a fővíz zárja le a szelepet a házamban?

Ez az szelep általában az alagsorban vagy egy külső falon van az House hasznos területén. Az fő zárószelep lehetővé teszi az Water teljes áramlását a csően keresztül, amikor nyitva van. Rátérve ki ez szelep (az óramutató járásával ellentétes irányban) vágások ki az víz kínálat az egész ház .

vízmérők ingyen?

Ez azt jelenti, hogy rendelkezik egy méter telepítve ingyenes díjat, hacsak nem gyakorlati, vagy indokolatlanul drága, hogy ezt tegye. Egyes területeken az Water cég az Univerzális Water mérést vezet be, így mindenki kap egy méter -t. Ha egy Meter -t kér, a vállalatnak három hónapon belül telepítenie kell.

Mit néz ki egy vízmérő?

Mit jelent a vízmérő, mint a ? Kicsi, kerek és egy ón babának mérete. Van egy sor fekete és piros szám, amelyek mozognak, amikor több Water -t használ.

miért olyan magas a vízszámlám?

Az High Water Bill leggyakoribb oka az Water -t futtatja WC-jéből. A folyamatosan futó WC napi 200 gallont pazarolhat. Ez dupla egy familyss tipikus Water Használat, az , így a a WC-szivárgás a lehető leghamarabb.

Lehet-e leállni egy vízmérő?

Ha beköltözik egy otthoni, amely már egy vízmérő szerelve, akkor nem tud egy kérelmet, hogy el kell távolítani. Röviden, a törvény (az Water Industry Act) A nem teszi lehetővé az méteres eltávolítását ilyen körülmények között. Ön Can megtalálja a további információkat itt: Water Meters .

Mit néz ki egy elektromos mérő?

A Standard Electric Power Meter egy Clock- Mint eszköz, amelyet az villamosenergia vezérli. Mivel az otthoni vonzza az áramot az áramvezetékektől, egy kis fogaskerekek halmaza az Meter mozgásban. A fordulatszámok számát az méter arcán látható tárcsák rögzítik.

biztonságos a fő vízellátás kikapcsolása?


kikapcsolása Az fővízellátás A vakáció alatt intelligens módja annak, hogy elkerülje a váratlan áradást, miközben távol van. Az kikapcsolja a -ot az hálózati vízellátás Ha távol van az otthoni -től a nyaraláson, még rövid hétvégi kirándulások esetén is. Ez megtartja az otthoni Safe -t az árvizektől, miközben nem körül van.

Mit csinál egy ház vízzel a szelepet?

Vízzáró szelepek lehetnek kerek kerék fogantyúval vagy karokkal. Az alagsorban az rezgésszelep jellemzően az elülső alapfal közelében található. Az víz fő előfordulhat a betonpadlón vagy a falon keresztül. Az szelep jellemzően 3 és 5 méter között helyezkedik el, ahol az víz fő belép az otthonba.

hol van a víz megáll a házamban?

Inside STOP TAPS rendszerint a konyhai mosogató alatt vagy a földszinten. Lehet, hogy megtalálja egy garázsban vagy egy közüzemi helyiségben. Ha nem találja meg, ellenőrizze a szomszédjait és ndash; Általában ugyanabban az Place -ben vannak, ha a tulajdonságai hasonlóak. Az stop csappontja a Meter mellett lehet, ha ez be van szerelve.

hogyan talál egy vízszivárgást a föld alatt?

Hogyan kell ellenőrizni, hogy a szivárgás a
  1. szervizvonalban van-e, kapcsolja ki a vizet az otthoni zárószelepen. Keresse meg azt a helyet, ahol a szolgáltatási vonal jön ki a földből, és haza megy.
  2. Keresse meg a vízmérőt. Keresse meg a fém fedelet egy beton doboz közelében a járdaszegély.
  3. olvassa el a mérőt egy szivárgáshoz.

Ha a nyaraláskor kikapcsolja a vizet?

"Nincs hátránya az -nak, kikapcsolva a az Water -t. Egy kicsit időt vesz igénybe, és ez több ezer dollárt takaríthat meg a potenciális Water károsodásban. Ha az You nem akarja, hogy kikapcsolja a -t az Water -hez az egész házhoz, legalábbis zárja le a forró és hideg- víz szelepeket a mosógép tömlőkön.

kell, hogy a fő vízszelep egészen nyitva legyen?


kapu szelepek A úgy van kialakítva, hogy teljesen nyitott vagy teljesen zárva van. Víz A részlegesen nyitott kapu szelepen keresztül folyik, és az szelep szelepet okozhat az idő múlásával. Kapcsolja be a csaptelepet valahol a házban, és állítsa le az fő vízszelepet -t. Minden víz Flow kell megállni.

mennyire mély a fő vízvonal eltemetve?

Műanyag cső általában meg kell telepíteni legalább 18 hüvelyk mély , mérve a tetején a cső a talaj szintjén. A összes csövet a Frost Line alatt kell elhelyezni. Néhány olyan területen, amely 4 láb vagy annál több mély . A helyi építőipari hatóságoknak konkrét követelményei vannak az -nél, hogy a mély az cső -nek kell lennie.

Milyen hőmérsékletet végez a víz kikapcsolása?

Nincs egyszerű válasz. Az Water 32 fokos Fahrenheit-on lefagy, de a beltéri csövek kissé védve vannak az kültéri hőmérséklet- szélsőségből, még a házban, mint a tetőtérben vagy a garázsban. Csak azért, mert 32 fokos külső nem jelenti azt, hogy a csövek elérik az hőmérsékletet .