A Remington College kínálja GED osztályokat?

A Non-Profit Career College mostantól kínálja a Remington College Ged vizsga előkészítését olyan emberek számára, akik az GED -et meg akarják szerezni. A Prep Tours lesz ajánlott ingyenesen ingyen a legtöbb Remington College campuses. & ldquo; az Ged -nek lehetővé teszi, hogy jogosult legyen a szövetségi diáksegélyre.Továbbá, milyen osztályok vannak a Remington Főiskola?

Remington College Programok

 • Üzleti adminisztráció.
 • Üzleti adminisztráció: Könyvelés.
 • Üzleti adminisztráció: Executive Assistant.
 • Üzleti adminisztráció: Marketing & amp; Értékesítés.
 • Üzleti Iroda menedzsment.
 • klinikai orvosi segítség.
 • számítógépes és hálózati adminisztráció.
 • büntető igazságszolgáltatás - Associates.

Másodszor, mi a Remington College felvételi követelményei? felvételi követelmények

 • High School GPA. Sem szükséges, sem ajánlott.
 • középiskolai rang. Sem szükséges, sem ajánlott.
 • középiskolai átirat. Sem szükséges, sem ajánlott.
 • College Prep tanfolyamok. Sem szükséges, sem ajánlott.
 • SAT / ACT. Sem szükséges, sem ajánlott.
 • ajánlások.

Ami ezt illeti, mennyi ideig tart az orvosi asszisztens program a Remington College-ban?

On-Campus program . (12 hónap) Remington College orvosi asszisztense Diploma program segíthet az első lépést az egészségügyi ágazat karrierje felé. Diákként a megfelelő betegápolási technikákat, az emberi anatómiát és a flebotomiát tanulmányozza.

Mennyibe kerül a Remington Főiskola?

éves listaár részt Remington College a teljes munkaidőben a 2018/2019 is $ 24.443 minden diák számára, függetlenül azok tartózkodási engedélyt. Ez az díj jelentése $ 13,634 az Tuition , $ 8,226 szoba és tábla, $ 0 könyvek és kellékek és 0 $ egyéb díjakért.

Milyen iskola a Remington College?

A legújabb campus Columbia, South Carolina. Remington College székhelye Mary, Florida.

Remington College .
Mottó Valódi készségek a Real World
Írja non-profit
Alapítva 1987
Hely Egyesült Államok
Campus Több

Mikor közeledett a Remington College?

szeptember 17-én 2018- Remington College bejelentett hallgatói a Honolulu Campus hogy megszűnt új tagok és tervezett közel február 21-én, 2020.

A Remington College online osztályai vannak?

Remington College egy akkreditált nonprofit, amely a diákokat számos diploma és fokos képzés programok . Büszkék vagyunk arra, hogy Online Diploma programokat , Online fok , Online Bachelor fok , sőt egy online Mester foka keresztül Remington College Online .

a Remington College egy kereskedelmi iskola?

Remington College Programs . Az Remington College egy nem profit Trade School kínál, amely számos szakmai programot kínál , társult és bachelor fok. Az programok -ben vannak az orvosi, kozmetológiai, üzleti és egyéb tanulmányi területeken.

Ki a Remington College elnöke?


Frankie Jobe - Campus

a Remington College A profitiskola?

The Century Foundation nézett négy iskolákban , hogy a közelmúltban ontotta for- profit állapota: Herzing University, Remington Főiskolák , Everglades College és a Center for Excellence in Higher Education . Vegye Everglades College , az újonnan vert nonprofit kialakított Arthur Keizer.

lehet, hogy orvosi asszisztens lesz a highschool diploma nélkül?

Bár lehet, hogy az orvosi asszisztens legyen a -nél több, mint egy High School Diploma vagy Ged , a munkahelyi képzés mellett, a munkáltatók gyakrabban válasszák ki az orvosi asszisztenst kapott pályázókat képzés és tanúsítás egy megfelelően akkreditált programon keresztül.

Szüksége van egy középiskolai diploma, hogy orvosi asszisztens legyen?

Az Medical Assistant minimális oktatás egy High School Diploma .Az egyes államok azonban képzést vagy vizsgálatokat igényelnek azok számára, akik Do klinikai munka, és egyes munkáltatók inkább az Assistants képzést vagy tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Remington College-nek van dorms?

Remington College nem ajánlat a Campus ház -en. Ha nem él a családdal fogsz szükség a költségvetési élelmiszerek és ház a Heathrow területen, mint azt egy főiskolai az alvás .

a Remington főiskolai kreditek átruházhatók?


Az College elfogadja az átviteli krediteket -ben? Remington College elfogadhat átviteli krediteket ( SUP> 1 SUP> ) sup> bizonyos akkreditált Főiskolák és egyetemek. Az Transfer Credits is elfogadható más Remington College campuses diplomával és diplomával.

a remington akkreditált?

Remington College akkreditált a Akkreditáló Bizottság Karrier iskolák és kollégiumok (ACCSC). A karrieriskolák és főiskolák akkreditáló Bizottsága (ACCSC) az Egyesült Államok Oktatási Minisztériuma által elismert akkreditáló ügynökség.