Mit tehetsz egy süteményt a faragás mellett?

15 dolgot kell tennie a sütőtök (a faragott őket)
 1. lefedje őket lombozatban. Néha az összes Ön szüksége van az -re, a jobb matricák.
 2. csomagolja fel őket. Egy kis géz + néhány googly szem = a legaranyosabb múmia valaha.
 3. készítsen egy játékot.
 4. olvad néhány ceruza.
 5. hogy hátborzongató.
 6. adjon hozzá néhány pókhálót.
 7. használjon szalvétákat.
 8. hogy ragyogjon.A sütőtök helyett mit tudok faragni?

6 Alternatív dolog, ha faragott, ha a Sütőben a Halloween

 • ananászok. Instagram.
 • görögdinnye. Pinterest.
 • paprika. Pinterest.
 • Courgette. Nem lehetett faragni egész nap és amp; Éjszaka így tett egy mini lámpást.
 • narancs. Camilamazochi.
 • butternut squash.

Hasonlóképpen, hogyan díszít egy kis sütőtöket, anélkül, hogy faragnod? Stick két lap zöld csillogó ragasztóhabot együtt. Vágott, hegyes, levélszerű formák a duplázott habból; Ezután tekerje a szárat és a ragasztót a helyére. Először is, festeni sütőtök sárga akrilfestékkel; hagyja megszáradni. Vágja a rózsaszín kör matricákat a szájért, és ragaszkodjon a googly szemekre.

Ami ezt illeti, mit tehetsz egy sütőtökkel?

Eat a sütőtök

 1. Make sütőtök püré.
 2. készítsen saját tököt fűszeres latte-t. Az
 3. élvezze a sütőtök koktélot vagy sütőtök sört.
 4. van sütőtök lasagna.
 5. süt sütőtök vajat.
 6. snack a pörkölt magoknál.
 7. készítsen zöldségállományt a belekben.
 8. sütő sütőtök kenyeret.

Lehet, hogy egy görögdinnye, mint egy sütőtök?

Használja a kést, hogy vágja le a gyümölcs belső szélét. Pontozza meg a gyümölcsöt, és távolítsa el az dinnye ballerrel. 3. Egyszer , hogy a gyümölcsöket ürítsd ki a gyümölcsét, rajzolj egy arcot az elülső és Carve szem szemük, orr és száj egy késsel és mdash; csak , mint egy sütőtök !

mit tudok faragni?

típusú faragás:
 • csontfaragás.
 • chip faragás.
 • gyümölcsfaragás.
 • gourd faragás vagy gourd művészet.
 • jégfaragás vagy jégszobrászat.
 • elefántcsont faragás.
 • kőfaragás. Petroglyph.
 • zöldségfestés. Thaeng yuak (banán szárfaragás)

tudsz kapni egy squash, mint egy sütőtök?

Squashes lehet faragott, ugyanazzal a technikával , mint a Sütőtök és a különböző méretek, formák és színek biztosan izgatott trükk-or-kezelőszerzők. Lásd az Squash előkészítéséhez vezető útmutatót, beleértve az típusok néhány típusát, amit vásárolhat.

Hogyan faragott egy narancsot Halloweenért?

Használjon éles kést szeletelni, miközben az narancssárga -t még mindig sík felületen tartja. A húst minden egyes narancssárga -ből húzza ki. Használja a kanállal, hogy csúszik az narancssárga hús szélein, és darabokra vágja. A hús lehet használni az -re, hogy narancssárga Juice-t, vagy sütjük.

Milyen élénk színű ételeket takarítanak meg, hogy a lámpák a Halloween?

A Jack-O'- Lámpás (vagy Jack O ' Lámpás ) egy faragott sütőtök, répa vagy más gyökérzöld Lámpás , amely az Halloween -hez kapcsolódik. Név származik egy furcsa fény jelenségéből, amely a tőzegbogák felett, az úgynevezett Will-O'-the-Wisp vagy Jack-O'- Lámpás .

Hogyan csinálsz ananász papagáját?


Ananász Parrot
 1. 1. lépés: Anyagok. A szükséges anyagok:
 2. 2. lépés: Vágó levelek. Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy levágja a leveleket a koronából (a felső rész) az ollóval.
 3. 3. lépés: Fél ananász.
 4. 4. lépés: A fej tisztítása.
 5. 5. lépés: A fej alakítása.
 6. 6. lépés: Tegye a csúcsot.
 7. 7. lépés: Szemek és tollak.
 8. 8. lépés: Showoff.

Hogyan vágsz fel egy butternut squash-t?

szeletelje le az squash szárát és alsó végét, hogy mindkét vége lapos legyen. Szeletelje az squash -t fél alatt, csak ahol a vékonyabb vége a közepén kezdődik. Forduljon fel a fele, hogy egy lapos vég a vágódeszkával szemben legyen. Használjon éles, fogazott hámozó vagy paring késsel, hogy lefelé húzza a bőrt.

Lehet enni a sütőtök belsejét?

Pie vagy cukor sütőtök ideális és mdash; Ők édesebbek és több íze van, mint az extra-nagy Jack-O'-Lantern sütőtök, amellyel felveszi az élelmiszerboltot. Az sütőtök -t termesztenek, és nem igazán Eaten . Bár teljesen ehetőek, a hús szemcsés és vizes.

Az állatok sütőtök?

mókusok Eat Sumpkins
YEP mókusok egyike azoknak az állatoknak, amelyek -es -es sütőtök -et fogyasztanak, akár még mindig növekszik az tökök foltjában, vagy frissen faragott-e a hátsó ajtón. Továbbra is megyek, amíg elérik a magokat, mivel mindannyian tudjuk, hogy szeretik ezeket! Igen mókusok lehet részeg is!

tudod dobni a sütőtöket a szemétbe?

Ha -et dobsz az Sütőtök -ben az szemétbe , az valószínűleg a hulladéklerakóhoz vagy az égetőműhöz, amelyet az Trash többi részével kell égetni. Ebben az évben az lehet, hogy -nek van egy kicsit szórakoztatóbb és táplálja a talajt az Pumpkin komposztálásával.

Mit tehetsz a húros sütőtök beleknél?


Tegye a tök darabokat a sütőben egy kevés vízzel, és süssük kb 90 percig, vagy amíg meg nem puhul, majd pur & eacute; e simára. Az Stringy "Slime" a magvakból és a PUR & EACUT-ből elkülönítve; e a "slime" is. Hogy az a bővebb tök PUR & EACUTE-t készítené; e, hogy használjon éppúgy, ahogyan azt a konzervek néhány receptben kérte.

Élhetsz nyers tököt?

RAW Sütőtök -nek van egy szívós, gazdag íze, amely jó önálló snack vagy oldalsó étel. A legjobb módja a legjobb módja az Eat Pumpkin -nek, hogy szeletelje kockákba, de lehet is Eat Raw konzerv Pumpkin . Azonban az YOU nem gumiabroncs, , amit hozzáadhat más összetevőket anélkül, hogy a táplálkozási értéket szabotálná.

Hogyan dobja ki a sütőtöket Halloween után?

Ugrás a szemetet, és dobálják a tök a komposzt helyett. Egyszerűen távolítsa el a gyertyákat és a szervetlen dekorációkat, és az sütőtök készen áll a komposztra. Ha nem ürült ki az Sütőtök -jét, győződjön meg róla, hogy eltávolítja az sütőtök magot a komposztálás előtt, vagy az sütőtök patch növekedését végezheti a komposzt binben.

do mókusok, mint a sütőtök?

A szomszédos hírek, az Sütőtök vagy az Pumpkins szeretője számára az, hogy az mókusok nem a nem élvezik az Pumpkins -t. Az mókusok opportunista adagolók, szedés tök olyan helyen, ahol lehet , hogy egy gyors támadás előtt szökkent vissza az erdőbe.

do madarak, mint a sütőtök?

Nagy magok , mint a sütőtök és a tökök különösen vonzóak a nagyobb madarakhoz, mint a kék Jays, és a legjobban a földön, egy nagy lapos sziklán vagy egy platformadagolón. Néhány Backyard Birds is eszik Pumpkin húst, ha kinyílik és felajánlotta őket.

miért kapcsolódnak a Halloweenhez?


Idővel az a gyakorlat, faragott kísérteties arca egy tök átalakult egyéb tök -carving. A Jack-O'-Lantern eredeti ötlete az volt, hogy megijesztette a gonosz szellemeket. Az ír a faragott sütőtök -et vagy a fehérrépeket az ajtókkal és ablakukkal állítja be, abban a reményben, hogy megvédik őket.

do shipes dolgozik a sütőtökön?

Az Sharpie segítségével Draw az Pumpkins nem sok más, mint a papír díszítésére - ez állandó, ezért a stencilek ajánlottak - de ez egy Halloween Jack-o'- Végül is Lantern. Ha a művészi képességeid egy kicsit ijesztőek, most itt az ideje, hogy ragyogjanak.

milyen ragasztó ragaszkodik egy tökbe?

racky ragasztó