Milyen gyakran kell víz áfonya növényeket?

Általános iránymutatások. Során első két évben a növekedés, áfonya növények szükségességét 1-2 centi víz hetente. Ezt követően, amennyiben nyáron hozza egy arasznyira a csapadék minden 10 nap múlva, akkor nem kell víz rájuk. Ha az Növény -nek valóban megszárad, az You adhat új növénye jó, alapos áztatását.Következésképpen az áfonyáknak sok vízre van szükségük?

öntözés Blueberry bokrok A bogyók növekedéséhez és jó kialakulásához kritikus fontosságú. Az -nek szüksége van a -re, hogy hetente egy-két hüvelyk Water-t adjon hozzá az Blueberry bokrokhoz. A termesztési szezonban a legjobb módja az Water Blueberry bokrokhoz a Soaker tömlőkkel, amely az Water -ot biztosítja a gyökerekhez.

Ezt követően kérdéses, hogy milyen gyakran kell víz bogyókat? Water gyakrabban az ültetés után 2-3 hétig. A hüvelykujjszabály szerint a talaj felső hüvelyk nedves az első 2-3 hét alatt. Öntözés után első három hétben: Víz szeder növény a nap folyamán. Ezután adja meg őket körülbelül 1 "-2" hetente a növekvő szezonban és akár 4 "-ig a betakarítás során.

is tudni, hogy hány gallon vizet nem igényel? A part mentén a part mentén egy érett, egyedülálló Blueberry Bush napi 5-7 gallon vizet használhat. A legtöbb esetben az Blueberry öntözőrendszer -nek kell lennie, hogy a -t úgy kell kialakítani, hogy 7 gallon növényenként napi naponta.

Milyen műtrágya nem áfonya tetszik?

szeder jól reagál a nitrogén-gazdag műtrágya -re, de Blueberries igényel trágyát -t, ammónium formájával nitrogén, mint például karbamid, kén-bevonatú karbamid, ammónium-szulfát vagy gyapotmagot. Az Aaleas vagy a Rhododendronhoz eladott -es műtrágya is jól működik az Blueberries számára.

az epsom sók jó az áfonyák számára?

Ha a talaj pH-ja nem az Blueberries -hez szükséges tartományban van, add hozzá mészkő vagy kén * a talajvizsgálati jelentéshez ajánlott sebességgel. Ha a magnézium talajvizsgálati eredményei az alábbi optimális kategóriába tartoznak, de a mészkő nem ajánlott, 10 uncia Epsom sót alkalmazzon 100 négyzetméterenként.

az áfonya önálló beporzás?

Blueberry (Vaccinium Corymbosum) bokrok Self - beplinating , de nagyobb gyümölcsöt termesztenek a Cross- Pollination egy második fajta által. Mindkét fajta Blueberries részt vesz a Cross- beporzási -ben, hogy olyan virágzatokkal kell rendelkeznie, amelyek ugyanabban a szezonban vannak, hogy sikeresek legyenek.

mennyi ideig tart az áfonyák a hűtőben?

két hét

kávéház jó az áfonyák számára?

Coffee Grounds egy nitrogénforrás az Blueberry bokrok számára, ezért ne dobja el az -ös alapjait Legközelebb, amikor Joe-t készítesz. Megtermékenyíteni a talaj, csak szórjuk a 4 vagy 5 csésze kávézacc körül a földet alatt mindegyik áfonya bokor , akkor rake az kávézacc a talaj felső rétege.

Mikor kell táplálnia az áfonyákat?


Amikor megtermékenyítjük az Blueberries megtermékenyítését
Fertilizáló a kora tavasszal korai tavasszal ajánlott, mielőtt a levelek termesztenek. Ez biztosítja a műtrágya időt, amelyet az Blueberry gyökerei felszívni kell Növekedési szakasz nyáron. Feed új növények egyszer kora tavasszal és újra késő tavasszal.

használhatod a paradicsomt takarmányt az áfonyákon?

áfonya igényelnek könnyű, szabad-elvezetés savanyú talajokon, rengeteg gazdag, szerves anyag, ha ők gyarapodását. Ha az YOU -nek nincs megfelelő talajja, egyszerűen növelje az áfonya -et egy Eericaceous komposztot tartalmazó edényben, így a növények egy nagy potash feed (például paradicsom adagolása) alkalmanként a növekvő szezonban.

Hogyan téli székhelyű bokrok?

védi az áfonya bokor a hideg téli szél és a jég kárt becsomagolta a zsákvászon. Indítsa el az növény tetején, és fedje le az Bush -t a burkolat, az anyagot együtt. Folytassa a csomagolás, amíg az egész Bush lefedik. Hagyja a burkolatot az Blueberry Bush -en tavasszal.

hogyan táplálja az áfonyás bokrokat?

az Blueberries szerves műtrágyákhoz, vérliszt vagy hallisztet használhat nitrogénnek.A sphagnum tőzeg vagy kávéfőző segít a savasság biztosításában. A csontliszt és a porított hínár trágyázott áfonya biztosítja a káliumot és a foszforot.

mennyi nap van bogyók?

A kusza növekedési szokásaik miatt brambles, a Blackberries Do a legjobb Sunlight -ben. Miközben tolerálják a világos árnyékot, prolifikusan termelnek, ha olyan nyílt területen termesztik, amely naponta legalább hat-nyolc órányi Sunlight -t kap.

hogyan kaphatok több áfonyát?


alkalmazzon egy félpohárt egy savas 10-10-10 granulált műtrágya 2-láb átmérőjű, az Blueberry bokor körül; Azalea műtrágyák jól működnek az Blueberries számára. Alternatív megoldásként a vérliszt, halétel vagy gyapotmag ételeket használjon az ökológiai termeléshez.

Milyen állam termeli a legtöbb áfonyát?

Washington

mennyi nap van az áfonyás bokrok?

Blueberry Növények Szüksége van Full Sun :
Miután megvan az Ön helyének kiválasztása, Make Biztos, hogy az elhelyezkedés a teljes Sun -t kapja, legalábbis és Frac34; napja. Az Blueberries tolerálja a részleges árnyalatot, különösen a nap folyamán.

Mennyire növekszik az áfonya növények?

Highbush Blueberries
Azok, amelyekkel friss élelmiszerboltokban és ndash; bokrok , amelyeket gyakran ültetnek hosszú sorokban. Az bokrok Can növekszik a -ig 12 méter magas , de a legtöbb csúcs körülbelül 6 láb. Tavasszal, klaszterek szép fehér virágokkal felbukkan az egész bokrok és porozzák méhek.

Hogyan tegyél talaj savas?

az talaj megsavanyításához indítsa el az talaj -t a kezedben, hogy laza vagy tömörítse. Ha laza, keverje össze a szerves anyagot az talajba, hogy savanyítsa, például komposzt, trágya vagy sphagnum tőzegmoha. Ha az talaj tömörítve van, akkor keverjük össze az elemi kénat vagy vas-szulfátot az -re, hogy a -nek több savanyú -t készítsen.

Hogyan reprodukálnak az áfonyák?


Seed Disperssal a természetes módon, hogy a növények elterjedtek és genetikai sokszínűséget teremtenek a fajon belül. A magok az Blueberry növény által előállított édes gyümölcsökön belül fejlődnek. Ahogy a virágok elhalványulnak, a gyümölcsök fejlődnek, és a magokat édes csomagba vetik. Az állatok és a madarak eszik a gyümölcsöket és kiválasztja a magokat egy új helyszínen.

hol van a legjobb hely az áfonyás bokrok üzembe?

Az legjobb -t az Grow Blueberries egy területen területen, ahol a víz könnyen elérhető, így megőrizheti gyökereit az növekvő szezonban. A felemelt ágyak vagy a terasztartályok opciók az ültetési áfonya olyan területeken, ahol a talaj nem ideális. A talajkészítés döntő fontosságú az Blueberry Növények Egészségéhez.

do szederre van szükséged a műtrágya?

Ha -ig terjed a TREED Trágya -hez, mint például a 10-10-10, 100 lineáris lineáris vagy 3-4 uncia mennyiségben, mindegyik Blackberry . Használja a teljes 10-10-10-es ételt, mint Trágya az Blackberries -hez, vagy használjon komposztot, trágyát vagy egy másik szerves műtrágyát.