Tudsz nőni az uborka beltéri?

Cucumbers Grow Well zárt egy tartályban, amikor megkapja a szükséges növekvő körülmények között. Cucumbers könnyen megközelíthető Grow Indoors Ahogy a hosszú You -nek van egy napsütéses ablak, és adja meg a növényeket, amit igényelnek.A kérdés is, hogy télen növekedhessel az uborkát?

Anélkül, hogy az uborka viszonylag könnyen megközelíthető Grow szabadban, miután az otthoni -ben az valójában adja meg az YOU korlátlan betakarítást az egész Év kerek . Az lehet a -es -nek, hideg üvegházt, majd növény -t, amelyet a fajták, amelyeket tenyésztettek, hogy gyümölcsöket termeljenek egy zárt térben, ahol a keresztbeporzás nem történhet meg.

Továbbá, hogyan növekszik sok uborka? Az úgy találjon egy helyet, ahol maximális napsütés és termékeny talaj, és készülj fel, hogy növelje a legjobb uborka növényeket ezekkel a tippekkel.

  1. Válassza ki a fajtát. Exploremore94.
  2. Indítsa el az uborka beltérben. Robbsreefer.
  3. betakarítás gyakran.
  4. Ne hagyd, hogy túl nagyok legyenek.
  5. melegíti őket.
  6. építsen egy trellist.
  7. Kerülje a keserű uborka. Az
  8. az éghajlatot tekintse.

Is tudás, ha megkezdi az uborka beltéri?

Mint más cucurbits, az uborka nem szeretik a gyökereit zavarni, és trükkös lehet a transzplantációra. Ha azonban az YOU szeretné, hogy egy korai Start a szezonban, akkor érdemes a kockázatot az START néhány uborka növények zárt tőzegcserepek körülbelül két vagy három héttel a beállítása előtt.

Egy egész uborka?

Ha uborka nyílt beporzású fajta, a mag növekedni fog egy új növény , de lehet, hogy egy ideig a kocsonyás magot bevonjuk lebontani. Tehát, ha egy egy uborka szeletet egy nyitott pollinált uborka -ről, akkor csíráznia kell, de előfordulhat, hogy nem csírázik.

Winter télen növekedhetünk uborkák?

A követelménynek köszönhetően az Cucumbers nem lehet téli -ben a kontinentális U.S.-ben az téli -ben. Dél-Florida, Hawaii és a Dél-Kalifornia néhány része, YOU létrehoznia egy beltéri növekvő rendszert az növekvő uborka a téli -ben.

Hány uborka lehet egy növényből?

CUCUMBUMBER gyártás
Általában egy egészséges pickling uborka növény A körülbelül 5 font Cucumbers per Plant -t termel. Ha az uborka -t a szeleteléshez és a frissen táplálkozáshoz írja fel, akkor a háztartásban mintegy 2-3 növényt termesztenek. Egészséges növények általában nőnek 10, 6-uncia Cucumbers per növény .

Gress uborkák az edényekben?

A GOOTS növekvő uborka lehetővé teszi, hogy az növényeket korábban elindítsa, mint a talajban ültetettek. A konténer Cucumbers -t a legtöbb területen lehet edényekben -ben. Tegyen egy tétet vagy trellist az pot -ben, amikor az uborka fiatal. Te lehet a megköti a szőlőt a támogatáshoz, mivel az növény növekszik.

A saláta beltéri?

Az YOU -e a kertben a kertben, vagy YOU szeretné, hogy Grow saláta Év kerek, Gyorsan növelheti a saláta növények gyorsan és egyszerűen zárt . Még akkor is, ha az YOU -es növény -ben, -ben, az You szükséglete, a szabványos potting talaj, a víz, a műtrágya és az növekszik fény vagy napos ablak, hogy segítsen az üzemnek növekedni erős.

Népesíthetsz paradicsomot és uborkát?


Amikor ültetése paradicsom és uborka összeszerelhető , A választhat, hogy az uborka szőlő növekszik a föld mentén az paradicsomnövények -es térben, vagy a szőlőt vonzza Támogatja az You használatát paradicsom -hez.

Hogyan nősz egy kertet beltérben?

Talaj: Válasszon ki egy szerves, minden célú potting keveréket az beltéri kertjében. Tresztilizálja az növényeket , gyenge hal emulzióval, amikor a levelek a stressz jeleit mutatják. Vetőmagok vagy megvásárolt palánták: Vásároljon magokat vagy vásároljon növényeket . A gyógynövények lassan érettek, így az növekszik a a létrehozott növények -nek a gyors betakarításhoz.

Milyen gyakran kell víz uborka?

Cucumbers erőteljes termelők, ezért szükségük van az 1 és 2 hüvelyk víz között, az időjárástól és a talaj jellemzőitől függően.A legfontosabb az, hogy a talaj kissé nedves maradjon. víz mélyen körülbelül egyszer vagy kétszer hetente, mdash; és több gyakran Ha YOU Gardening homokos talajban.

Az uborka sok napra van szüksége?

Sun követelmények
Cucumbers A legjobb Sun telepítéskor a legjobban növekszik. Uborka növények csinálni nem kap elég napfényt nagyobb valószínűséggel van egy rossz terméskötődésre és készítsen átfogó alacsonyabb hozam. Ezért a legjobb, ha olyan területeken helyezkednek el, amelyek naponta legalább 8 órányi közvetlen Sunlight -t kapnak.

mennyi ideig tart a paradicsom növekedéséhez?

Paradicsom hogy 20-30 nap termőképes időpontjától kezdve jelennek meg először, így várják az paradicsom kezdeni gyümölcstermelés 40-50 napon belül ültetés őket a földre.

Mennyi ideig tart az uborka növekedése?


50-70 nap

Szüksége van egy növekvő fényre, hogy elindítsa magokat beltérben?

A legtöbb veggies Szüksége van a 6-8 órás közvetlen napra (minimum), ezért fontos, hogy egy Grow Light Ha You vetés a zöldség magvak beltéri -ben a téli télen. Az Grow Light szintén megtartja az palántákat -nek, hogy túlságosan legyőzze. További információ az Grow Lights használatáról.

lehet ültetni uborka magokat egy uborka?

Hozd a uborka a házba, és hagyja, hogy érik tovább száraz polcon a kamra (vagy valahol a közvetlen napfény). Amikor az Cucumbers elkezdi lágy fordulni, kinyitja az mag tömegét, és tegye egy nagy vízbe.

Mennyi ideig tart egy uborka, hogy növekedjen a virágzás után?

A csírázás után az első férfi -virágot a -t 35-55 napon belül nagyjából látnák, ami az későbbi lesz, amelyet egy vagy két héten belül egy női -virágot fejlesztünk ki (azaz 42-62 nap) ). 3. A megtermékenyített női Virág az a 10-12 napig tart, hogy gyümölcsöket készítsen.

önállóan beporított uborka?

Uborka (Cucumis sativus) általában a női és férfi virágok ugyanazon a növényen, ami azt jelenti, hogy azok önálló - beporzó és do nem kell származó virágport fogadó más növények.

Meg kell adnom a beporított uborka?


anélkül, hogy Pollination , uborka nem tartalmaz gyümölcsöt. A mézes méhek a legfontosabb Pollinator uborka , de ha a méh népesség alacsony vagy inaktív az esős időjárás miatt az Cucumber virágok Do nem kap pollinált . Ha ez megtörténik, egy dedikált kertésznek Hand Pollinate az uborka növények.

Miért virágzik az uborka, de nem gyümölcsözés?

A Női Virág nem tudja előállítani A pollen szükséges az gyümölcs -nek kialakulásához és a rovarok (vagy humán) beporzóinak kialakulásához és függvénye az pollen az Male virág . A Férfi Virág Kezdje el az női virágok formáját. Tehát lehetséges, hogy uborka virágzó , , de Not termelő Fruit .

Hogyan tudod megmondani, hogy egy uborka virág férfi vagy nő?

Ellenőrizze a világos sárga virágokat az uborka üzemben. Nézd meg az egyes virág mögött egy kis éretlen uborka növekvő mögött. női virágok van ez az éretlen virágzás, amelyet petefészek, növesztése mögött, míg férfi virágok nem. férfi virágok nőnek egy vékonyabb látszó száron.