Pontosan mit csinál a kórházi?

Hospitalists általános orvosi ellátást biztosít a kórházi betegeknek. Ők vezetik a kórházi orvosi csapatot, koordinálják a gondoskodást a betegek számára. Hospitalists vizsgálja meg a vizsgálati eredményeket, a megrendelés kezelését és az orvosi szolgáltatásokat, és előírja a gyógyszereket.Következésképpen mi a különbség az orvos és a hoslega között?

legtöbb hospitalists a fórumon tanúsított belgyógyász (belgyógyász orvosok ), akik átestek ugyanazt a képzést más belgyógyászati ​​ orvosok , beleértve az orvosi iskola, lakhely képzés és ellátás tanúsítási vizsgálat. Számos előnye van az kórházaknak a Care kórházi betegeknél.

A fentiek mellett a kórház által alkalmazott kórházak? Sok hospitalists vannak foglalkoztatottak orvosi intézményeknek, hogy fekvőbeteg-ellátásra, míg mások része lehet nagyobb csoport gyakorlat bevallani betegek a gyakorlatban, akik igénylik kórházi ellátás . A klinikai munka mellett az kórházi is részt vehet más tevékenységekben is.

Ezután hány órát vesz igénybe egy hoskórész?

Hospitalists Jelentés Munka A 180 órás átlagát egy hónapig, amely nagyjából 15 12-0 órás eltolódást mutat. De csak egyharmada alatt (27,9%) jelentése Munka Munka havonta.

egy kórházi egy specialitás?

A Hospitalist olyan orvos, aki meg kell őriznie a kórházban szenvedő betegek kezeléséhez és gondozásához szükséges különleges készségkészletet és ismereteket. Bár az orvos testület tanúsítása lenyűgöző eredmény, függetlenül az specialitás -től, ez nem csupán az önéletrajzának megerősítésének kérdése.

Miért használják a kórházak kórházakat?

Mivel az Hospialists általában Kórház alkalmazottak, megkönnyíti őket könnyebben kezelni. Az kórházból származó fizetésüket kapják, így hajlamosak arra, hogy jobban reagáljanak az Kórház vezetők kezdeményezéseire, és könnyebben integrálódjanak az Kórház személyzetének más tagjaival, mint például az ápolás.

Az összes kórháznak kórházak vannak?

Az Hospitalist rendszeres olvasója meglepődnie kell, hogy az legtöbb U. Hospitals most már kórházi , de néhányan meglepődnek, hogy 20% -ról 30% -ra nem. Ott a körülbelül 5,800 kórházak az Egyesült Államokban (egy ballpark ábra), így azt jelenti, hogy 1,100 és 1,800 nem kórházi .

Mi az előnye, hogy kórházi?

Indítványozók azt számos előnye : - Azzal, hogy alapja a kórházban, hospitalists nyújthat gyorsabb kezelés, gyorsabban reagálnak a tesztek és még sokkal könnyebben elérhető, ha a beteg vagy a családtagok kérdése vagy problémája van.

Hány évig tart, hogy hozottküvész legyen?

Kórházak orvosok, ezért részt kell vennie az 4 év orvosi iskola után, miután megkapta a bachelor diplomáját. Az orvosi fokozatot követően egy kórházi rezidencia programot teljesítenek, amely 3-8 évig tarthat.

Ki a legmagasabb fizetett orvos?


Az első 10 legmagasabb fizetős orvos specialitások:
 • Gastroenterológia: 495.000 $.
 • Urológia: $ 464,000.
 • Noninvazív kardiológia: $ 441,000.
 • Dermatológia: 420.000 $.
 • aneszteziológia: $ 404,000.
 • Otolaryngology: $ 402,000.
 • pulmonológia / kritikus ellátás: $ 399,000.
 • Hematology / Onkológia: $ 393,000.

a kórházak tiszteletben tartják?

2012-ben, a mai Hospitalist felmérést végzett a válaszadók érzéseinek mérésére a szakmai állításukról. Kevesebb, mint 70% azt mondta, hogy az tiszteletben tartott -t a nemhospitalisták a létesítményeikben, és csak 55% -a úgy gondolta, hogy a kórházi rendszergazdák a csoport hozzájárulását a döntések meghozatalában vették figyelembe.

Mi a legmagasabb fizetett orvos?

Általános orvosok, köztük a család orvosok és a gyermekorvosok, az legmagasabb - fizetett orvosok közé tartoznak .

Mennyibe kerülnek a kórházak?

Mennyibe kerül egy orvos - Hospitalist Make az Egyesült Államokban? Az átlagos orvos - Hospitalist fizetés az Egyesült Államokban $ 230,025, 2020. január 20-tól, de a tartomány jellemzően 202,279 és 260,581 dollár között van.
Az

stresszes hangsúlyos?

Megértése, hogy mit kell vezetnie az egészséges, kiegyensúlyozott életet, döntő fontosságú a boldogságodhoz és az -et és a munkából. Hospitalists , akik hosszú eltolódást dolgoznak, szintén meghosszabbított nyúlványok vannak, amelyek létfontosságúak az akkumulátorok feltöltéséhez. Ezek intenzív munkahelyek; Nagy stressz .

a kórházak keresletben?


Az amerikai kórházak mintegy 75 százaléka az Hospitalists -t és az SHM 2016-os "Kórházi Gyógyászat állapota" jelentését alkalmazza, legkésőbb azt állítja, hogy az Demand az Hospialists meghaladja a kínálatot, ami azt jelenti, hogy ha keresi kórházi munka, az esélyek teljesen az Ön javára.

mit keresnek a kórházi szerződések?

Az első 10 szerződéses kérdés
 • Tudja meg és teljes mértékben megérteni, hogy a fizetés kiszámításra kerüljön.
 • tudni, hogy van elég mennyiség, hogy támogassa a gyakorlat és a fizetés elvárások (használat benchmark adatokat, ha alkalmazható)
 • megértése típusú műhiba biztosítás van, és ki fogja fedezni a költségeit a farok biztosítás.
Az

egy kórházi fő gondoskodik?

Hospitalists Ne csináljon elsődleges ellátást . Az akut Care problémákat kezelik a kórházi beállításokban. A krónikus problémákkal foglalkozhatnak, de ha az akut problémák megoldódtak, és a beteg készen áll a lemerülésre, az elsődleges gondozásra halasztja az elsődleges gondozását.

A kórházak nyaralnak?

Gude gyakorlata az orvosokat egy héten fizetett Nyaralás -ben kínálja, amelyet azt mondja, hogy előzetesen megkapja a hónapokat. Az Hospitalists alkalmanként az két hetet kap a rendszeres ütemterv részeként.

Milyen orvosi szakterület a legegyszerűbb?

orvosok, akik szeretik a gyerekek inkább Pediatrics, de az orvosok, akik utálják a gyerekek inkább Internal Medicine , és így tovább. De vannak olyan orvosi specialitások , ami annyira könnyű (összehasonlítva másokkal), mint például: radiológia, bőrgyógyászat, ENT és érzéstelenítés.

hány beteg hozott kórházak?


Átlagosan, a kórházak arról számoltak be, hogy az 15 beteg -t a műszakonként vagy a naponként, az éjszakák, a hétvégék vagy az ünnepek nélkül.
Az

egy kórházi egy MD?

Mi az SHM meghatározása hospitalists felismeri a nagy változatosság az orvosok, akik szolgálnak hospitalists és a legkülönbözőbb szerepeket mindannyian játszanak a szolgáltatás ellátása kórházi betegek. Mind az MDS, mind a DOS kórházi -ként szolgál, és az interisták, a családi orvosok és a gyermekorvosok.

Hány beteg van egy NP kórházi nézőn egy nap alatt?

Bár az kórházak lásd a 15 vagy 16 beteg nap , az NPS / PAS mindegyike 10 vagy 11 beteg , akik általában társadalmilag komplexumosak.