Az egres könnyű növekedni?

Gooseberries . egres egy könnyen növekvő puha gyümölcs, és sokféle talajban virágozhatnak, bár nagyon szeretnek egy napsütéses helyet. Ezek lehet termesztett , mint bokrok, vagy képezhetők egy falra, hogy kevesebb helyet foglaljunk el egy kis kertben és ndash; Az -t akár a tartályokban is növelheti.Következésképpen, ahol a legjobban növekszik a gooseberries?

Gooseberries a legtöbb kertben fog fejlődni, de a legtöbbet hozza ki tőlük növeli a fényes helyzetben gazdag, jól leeresztett talajban. Gooseberries Naturally bokrokba, de képzett és ndash; olyan szabványok, mint egy hosszú egyszemélyes csomagtartó, vagy egy kerítés, mint rajongók vagy egyszálú kordonok.

is megkérdezheti, milyen gyorsan növekszik az egres bokrok? Válasz: egres bokrok termelnek a gyümölcsöt 15-20 évig a fajta és növekvő körülmények között. Ezután az lassan csökken, és ez az, amit látsz. Egy új Bush -t telepítenék, és az három év elteltével -nek kell lennie.

Megfelelően, mennyi ideig tart az egres gyümölcsöt? A

az első gyümölcsöt 2 év alatt várja az ültetést és az 3-5 év -t az ültetés után a teljes gyümölcsért. Mennyi ideig fognak gyümölcsöt termelni? Az egres hosszú élettartamú, és ha megfelelően gondoskodnak az utolsó 20-30 év .

Milyen magas az egres növények növekednek?

Az Gooseberry Bush önmagában ívelő ágak vannak, amelyek -es magasságú -ot adnak, és 3-5 láb elterjednek. A virágok önmagukban termékenyek és koraiak a szezonban, de észrevétlenek. A legjobb termelés 1-4 éves száron van.

miért illegális az egres gimness?

bonyolult történelem. 1911-ben a szövetségi tilalom illegális lett az illegális, hogy növekedjen bordák, köztük ribizli és egres , mert ezek a növények a fehér fenyő buborékfólia rozsda közvetítő hostaként szolgáltak. Az növekvő ribizli és az egres bonyolult szabályozás összetett patchworkje az államtól az államtól függ.

Szüksége van két egres bokrokra?

Plant gooseberries a késő őszi és korai rugó és a konténernövény növények között bármikor, elkerülve a vízzel, a percsézett vagy fagyasztott talajt. Válassza ki az két -t - a hároméves bokrok egy jól kiegyensúlyozott fejét, három-öt fő ágak és egy tiszta szár 10-15 cm (4-6in).

miért kicsi az egérem?

Gooseberries A -nek nedvesség-retentív lángos talajt igényel, amely a nyár elején nem kiszárad. A gyümölcs kis könnyű és homokos talajon lesz, bár az öntözés, ahogy a gyümölcs eldugja, növeli a bogyó méretét.

do gooseberry bokrok lesznek metszés?

A legjobb az PRUNE -nek, mielőtt a növények jönnek ki a nyugalmi állapotból, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyorsan gyógyuljanak a rugós új növekedéssel. Az egres bokrok esetében a jó ötlet, hogy késleltesse, amíg a rügyek csak kezdődnek. egres és piros vagy fehér ribizli metszett ugyanúgy.

Milyen talajt csinálnak az egres?


Egres nem nyűgös, amikor talajtípus , de nem inkább , hogy azt jól lecsepegtetett és tartalmaznak sok jól elkorhadt trágya vagy kerti komposzt. A teljes nap a legjobb, különösen a Desszert típusokhoz, de nagyon toleráns az árnyékban. A tavaszi vagy őszi a legjobb idő a csupasz gyökér Goodeberries -nek.

do gooseberries érkezik a felvétel után?

Amikor az GooseBy növények betakarításához
Nos, a nagy hír az, hogy az gooseberries -t betakaríthatja, amely nem teljesen érett . Nem, nem folytatják az Ripen -t, de ha megőrizni fogják őket, akkor valóban jobban működnek, ha éretlenek, szilárdak és kissé keserűek.

hogyan tudom, mikor az egres érett?

Egyirányú az teszteléséhez Ha A bogyók Érett az, hogy finoman nyomja az ujjait, akkor lágy lesz, amikor azok érett . A fajta függvényében az érett gyümölcs színe változik: egres általában piros vagy zöld.

csinál gooseberries gyümölcs régi vagy új fa?

A kielégítő téli munka előkészíti az egres bokrokat, hogy nagyobb és jobb lédús gyümölcsöt termelnek ebben az évben. Egres gyümölcs régi fa helyett új hajtásokat, így kell nem vágja vissza kemény vagy nem kap semmit, hogy menjen be a nyári piték és összeomlik.

miért nem gyümölcsök nem gyümölcsöző?

Az összes olyan tanácsból, amely a legfontosabb az Gooseberries -nek, amely Fruit -t csapágy, és amely metszés és etetés. Meg kell szüntetnie az Gooseberry növényeit, hogy jó gyümölcs -t adjon a következő szezonban. Nyisd ki a növény közepét úgy, hogy levegőre és napfénybe kerüljön az üzembe.

egészségesek!


Gooseberries tápláló, alacsony kalóriatartalmú gyümölcsök, amelyek vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok gazdagok. Bár az gooseberries -on történő kutatás korlátozott, ezeknek a bogyóknak sok tápanyagainak sok tápanyagai kapcsolódtak a jelentős Egészségügyi előnyökhöz.

do madarak eszik egres?

Egres három fő ellenség, amely hatással lehet termőtest: madarak , egres lisztharmat és éhes egres növényevő darazsak lárvái. madarak nem csak ellopni a gyümölcsöt, ők is Peck a rügyek télen, és ennek eredményeként, kaszkadőr növekedés. A fertőzött gyümölcsök ehetőek, de kicsiek lesznek, és főttek lesznek.

tudsz göblő a dugványokból?

Ha az You az Cuttings -t szedje az egres bokroktól, győződjön meg róla, hogy keményfa dugványok . A keményfa dugványok megbízható eszközöket biztosítanak az növekvő gooseberry-nak a dugványokból. Az YOU -nek szüksége van az dugványok -re az üzem -es szezonban. Ez azt jelenti, hogy az -t bármikor kiléphetsz a közepétől a téli télig.

gooseberries önálló beporzás?

Az egres növényeit szabadon álló bokrokként növelheti. Mit akarsz végezni, 15-16 doboz / egres bokor. Minden bimbó nyitva nyílik körülbelül négy virágot. Ezek Self - beporzó , és még csak nem is igényelnek a méheket az pollinate -re.

hol vásárol az egres?

Hol találhat Goodeberries : A helyi gazdaságok nagyszerű lehetőség lehetnek ezeknek az édes bogyóknak. Ellenőrizze a kedvenc gazdálkodók piacán, hogy lássa, hogy a közelben van-e. Az indiai élelmiszerboltok gyakran az indiai gooseberries -t szállítanak (amla néven) termékeikben és fagyasztó részeiben.

Hogyan csinálod a Cordon Gooseberries-t?


Cordons: Az ültetéskor egy negyedévben szüntesse meg a tippet, és csak egy bimbó fölé vágja. Távolítsa el az összes, 15 cm-es (6in) sideeshoot-ot a talajból vagy az alatta, plusz minden szopós. Vágja vissza az összes fiatal oldalsó lövést egy vagy két rügyre.

Mikor tudok átültetni az egres bokrokat?

egres tipikusan óvodai transzplantátumokból ültetettek. A transzplantátumok tartályokban vagy bareroot növények. Transzplantált egres tavasszal, amikor a növények még mindig alvóak, és még nem kezdték el az aktív új növekedést.

Grow gooseberries egy üvegházban?

Eper Eper, málna és Gooseberries . Az You -nek csak egy fűtetlen Greenhouse -nek szüksége van, hogy élvezze ezeket a finom egészséget, amely még néhány hónappal korábban is van, mint a szabadtéri növények. A fedél alatt csak hozza létre, elegendő ösztönző számukra, hogy ugorjanak a növekedésre, majd virágra és gyümölcsökre, kis bajokkal.