A füge füge gyümölcsöket viselnek?

Igen, sírásos füge lesz Bear gyümölcs , ha a szabadban termesztik. Az olyan virágokat termelnek, amelyeket ezután a Wasps -re beporolnak az -re az füge -re. A fák soha nem medve gyümölcsöt , amikor kizárólag beltérben nőnek.Figyelembe véve ezt, a ficus fák füge?

típusok. Az FICUS fák több típusa a szabadban vagy a szobanövényekből származik. Az fa általánosan az FIG Tree ( Ficus Carica) egy mediterrán natív, amely 10-20 méter magas és ugyanolyan széles. Lombhullató és medvék ehető füge nyár végén vagy esik.

, milyen gyakran vizet sírsz? Plant A sírás a figura jól leeresztő talajjába, és Water csak , ha a a talaj felső részét a talaj száraz. A növekvő szezonban két hétenként félig szilárdságú hígítással megtermékenyítve. Az sírás ábra , mint a legtöbb a szobanövények is kerülje a hideg huzat, száraz hőség és hirtelen hőmérséklet-változás.

, milyen gyorsan növekszik a füge?

Síró ábra (Ficus) Plant Profil

Botanikai neve Ficus benjamina
Érett Méret 3-6 láb magas, ha beltéri termesztésre; Legfeljebb 60 méternyi szabadtéri
Talajtípus Rich, Gyors ürítés
talaj pH 6,0 és 6,5 között; enyhén savas a semleges
Bloom Time Ritkán virágok zárt

Miért hívják sírásos füge?

A közös angol neve " sírás, A ábra" a lejtős ágakra, valamint a légi gyökereire utal, amelyek az ágakból a földre esnek.

ott van férfi és női fügfák?

Minden ehető füge van férfi és női virágok, de csak Caprifig tekinthető egy férfi fán szerint a University of Georgia. A CapriFig az Fruit -nek van, és kizárólag az ENTICL FIGS beporítására szolgál, míg az Női fák termelhető gyümölcs . Az ábrán látható alakú levél.

, amit a füge a legédesebbek?

A figurák több százféle fajtája van, de a legnépszerűbb az adriai zöld vagy sárgás bőr és halvány rózsaszínű, vöröses édes hús, a Kadota világos zöld bőrrel és édes fehér hússal, a barna pulyka színben barna és réz, nagyon illatos ízű és az fekete misszió

mennyi ideig él a fügefa?

fák A fák ismertek az LIVE -nek, mint 200 éve. A termesztési feltételek - ábra virágzik legjobb területeken mérsékelt relatív nedvességtartalom mellett, és lehet termeszthető magasabban területeken az alacsony csapadék.

tudsz pirítani a ficus fát?

Alap Ficus fák metszése
Ficus fákat kell alávetni metszés után új növekedési megáll a késő nyáron és kora ősszel. Mivel az Ficus meglehetősen kemény és rugalmas, az metszés, ha szükséges, az metszés, ha szükséges, nem csak az optimális időszak alatt nyáron / ősszel. Halott vagy törött ágak CAN lehet metszett bármikor.

A figurák télen elveszítik a levelüket?


A fügfák elveszítik a -et? Tél & Ndash; A késő őszi jelek hidegje az füge -re, hogy itt az ideje, hogy nyugvóbbá váljon, és az téli -t mély alvásban töltse. A nyugalmi állapot létfontosságú sok -es fajhoz és az életciklusainak tökéletesen normális része. Évente Leaf csepp nem aggódhat a & mdash; Az új levelek tavasszal fog megjelenni.

Milyen magas a figu fák?

Ezek fák viszonylag gyorsan növekvő és nőhet 20 vagy akár 30 láb magas és majdnem olyan széles. A mélyen lebegő levelek lehet négy-nyolc hüvelyk széles és mindössze 10 hüvelyk. A körét és a nagy levelük által biztosított árnyalat jól értékelt.

hogyan kaphatom meg a fügefát gyümölcsbe?

Az fügefa leggyakoribb oka A nem termel Fruit egyszerűen az életkora. fák , mint az állatok, el kell érniük egy bizonyos érettséget, mielőtt az utódok előállítása. Gyümölcs az, hogy egy Fig Fa hozza létre magokat. Ha az fügefa nem elég idős ahhoz, hogy magokat termeljen, akkor nem termel gyümölcs .

miért dobja le a ficus fákat?

A házban lévő páratartalom és hőmérséklet is változhat ebben az időben, és ez az Ficus fák és elveszíti a leveleket.Helytelen öntözés & ndash; Az öntözés alatt vagy az öntözés alatt mindkettő az Ficus tree -t az -hez elveszíti a -t. A helytelenül öntözött Ficus Tree lehet Yellowing Leaves és az Ficus fa elhagyja lehet göndör.
Az

a macskákra mérgező füge

sírás, Fig Tree & Ndash; Mérgező a macskák és kutyák , ami bőrgyulladás, a bőr érintkezik a növény, és a szájnyálkahártya-irritáció, a túlzott nyáladzás, hányás és lenyelve.

mennyi fényt kell sírva füstelni?


beltéri növények, mint az sírás, a , szükségük van -re legalább hat vagy több órányi nap naponta. Ha az növény nem kap elég napot, akkor problémái lehetnek a növekedés és a levélcseppek. Mivel az sírásos füge szűrt Light -t igényel, és világos, közvetlen Light -el, vagy túl közel van egy napsütéses ablakhoz, a levelek égetését okozhatják.

milyen nagy a sírásos füge?

Ez majdnem olyan, mintha a beltéri és a kültéri sírás, a különböző fajok. A beltérben az sírásos füge A vonzó tartályú növények, amelyek ritkán nőnek a 6-8 láb felett. A szabadban azonban az fák hatalmas példányokra nőnek -re (legfeljebb 100 méter magas és 50 méteres WIDE ), és gyakran használják a sövényekre.

Hogyan érdekel egy sárkányfa?

Care a Madagaszkár Dragon Tree számára, helyezze közvetett napfénybe, így a levelek nem égnek. Ezután, vízzel desztillált vízzel, ha a felső több hüvelykes talaj kiszáradt. Próbálja meg tartani az fa -t a megfelelő hőmérsékleten is. Nyáron próbálja meg tartani a házat 75 és 80 ° C között; f.

miért a levelek a sírva füge esztergálva sárga?

Túl sok víz is okozhat sírásos füge sárga leveleket . Ha az Ficus fa sárgulási leveleket tartalmaz , vagy elveszíti az leveleket az ág tippjeiből, akkor valószínűleg átadódik. Hagyja, hogy a talaj felső hüvelyk kiszáradjon az öntözés között, és győződjön meg róla, hogy a növény potja nem áll egy edényben vagy csészealjban.

Mi a fényes közvetett fény?

Bright Light : Bright Light jelentése egy napsütéses déli vagy nyugati ablakot, amely egész nap a közvetlen Light -t kapja. Közvetett Light : Közvetett Light találhatók olyan helyeken, ahol kelet felé néző ablak, vagy egy olyan helyiség belsejében található, amely teljes Light -t kap egy dél- vagy nyugati nézőablakból.

hogyan szedsz egy sárkányfát?


Lépések
  1. A növények tavasszal történő beillesztése, mielőtt elérnék a növekedési időszakot. Április és május, a Dracaena üzem kiabál a pihenő módból, és készen áll a virágzó szezonba. Az
  2. ismét nyáron ismét a növekedési időszakuk után megszünteti őket.
  3. használjon tiszta, éles késsel vagy kerti olvasztókat a Dracaena metszése során.

hogyan vizet sírásos fügefát?

sírás Fig Care tips
Water : Water Alaposan, majd hagyjuk kiszáradni kissé az öntözés között. Ez a növény nem fogja elviselni a sooggy talajt. Tartsa a talajt kissé szárító télen, amikor a könnyű szint alacsonyabb, és a növekedés lassabb. A sárga levelek a túlfeszültség tünete.

mennyi víz van egy ficus fa?

Mérsékelt Víz FICUS BENJAMINA A -et tavasszal és nyáron mérsékelten kell öntözni, de télen takarékosan. Tavasszal és nyáron öntsük az Water -t, amíg meg nem látja, hogy kijön a vízelvezető lyukak egy Ficus "edény alján. Ezután ne ismét az Water újra, amíg az növény talajja néhány hüvelyk a talaj felszínéről szárad.