A Squaretrade garanciák jóak?

Squaretrade feladata, hogy kiváló és megfizethető garancia lefedettséget biztosítson a fogyasztóknak. A -garanciáinkat számos finom fogyasztási orientált kiskereskedő kínálja, mint például az Amazon.com, a Crutchfield és a Buy.com. Honlapjuk azt állítja, hogy az garanciákat -ig 70% -kal alacsonyabb, mint a versenytársaik.Ezt követően azt is megkérdezheti, a Squaretrade Garancia Legit?

& ldquo; Squaretrade igazi jó program számunkra, & rdquo; Messmer mondta. & ldquo; eddig 35 000 állításunk volt, és csak egy vagy két panasz. & rdquo; Ne hagyja, hogy bárki nyomja meg a kiterjesztett -garancia vásárlását. Nem kell megvenned az egyiket a helyszínen.

is tudja, hogy a négyzet kereskedelem jó üzlet? Az először az Squaretrade törvényes cég. Már régóta üzleti tevékenységet folytatott, és rengeteg elégedett ügyfele van. Az üzlet felhívásának ideje egy légy-éjszakai ruhát már régóta telt el. Vannak azonban panaszok az Squaretrade -ről.

Ilyen módon, hogyan működik a Squaretrade Garancia?

SquareTrade védelmi tervek kiterjed minden mechanikus / elektromos hibák történnek a normál használat során, mint például a gomb hiba, elfogyott (nem cserélhető) elem, és nem reagál a töltés port vagy audio jack. A balesetvédelmet tartalmazó tervek szintén kiterjednek a balesetek, mint a cseppek és a kiömlések károsodása.

Mennyibe kerül a Squaretrade Garancia?

AT & amp; T SquareTrade
Ár (több mint 24 hónap) $ 264 $ 149
Levonható káreseményenként $ 199 $ 99
Kényelmes javítás Bármely helyi szolgáltatás Shop NO Igen
Ingyenes műszaki támogatás Igen NO

A Squaretrade levonható?

A legtöbb Squaretrade védelmi tervek Do nem igényel egy levonható szolgáltatást. 100% -ot fedeznek fel az alkatrészek és a munkaerő tekintetében az elem eredeti vételárára. Ugyanakkor bizonyos tételek, mint a mobiltelefonok, laptopok és táblagépek tartalmazhat levonható benyújtásakor a követelés.

Mit csinál egy Squaretrade Garancia-borítót?

Squaretrade Védelmi tervek kiterjed a normál használat során bekövetkező összes mechanikai / elektromos kudarc, például a gomb meghibásodása, kimerült (nem cserélhető) akkumulátorok és nemrezes töltőportok vagy audio aljzatok. Tervek, amelyek közé tartoznak a balesetvédelemhez, szintén fedél A balesetek, mint a csepp és a kiömlések sérülése.

A Squaretrade fedele használt termékeket?

Bár a legtöbb Squaretrade védelmi tervek csak Cover Új Tételek Csak vannak olyan típusú Használt vagy felújított tételek , hogy mi A Cover , beleértve: mobiltelefonok, amelyek jelenleg biztosítottak Szolgáltató. Tanúsított felújított tételek megvásárolt Squaretrade kiskereskedelmi partnerek.

, ami jobb Squaretrade vs asurion?

A kettő közötti fő különbség az, hogy a hordozó által biztosított biztosítás általában kiterjed az eszközhibra, a kár, a veszteség és a lopás, míg az Squaretrade csak meghibásodást és sérülést tartalmaz. Sok fuvarozó, köztük a Verizon és az AT & Amp; t, az Asurion harmadik fél Biztosító Társaságának terveit kínálja.

Mi a legjobb mobiltelefon-biztosítás?


mobiltelefon-biztosítási terv Összehasonlítások
Farriend Plan Havi díj Havi töltés levonható
AT & Amp; T Mobilbiztosítás $ 8.99 $ 25- $ 299
SPRINT teljes $ 15 $ 19 $ 25- $ 275
T-Mobile védelem & lt; 360 & gt; $ 7- $ 15 $ 20- $ 275
Verizon Összes mobilvédelem $ 12- $ 15 $ 19- $ 249

Hogyan aktiválom a Squaretrade Garanciát?

Szükségem van az aktiválására Garancia ? Ha van egy mobil Garancia közvetlenül az Squaretrade .com-tól, az aktiválás nem szükséges. Utasítások az aktiválásáról aktiválása A terv a védelmi terv megvásárlása után küldött vásárlási visszaigazoló e-mailben is megtalálható.

A Squaretrade Courn Cracked Screen?

Mi az A Squaretrade fedél? Squaretrade Smartphone Védelmi tervek Cover : Cseppek, Cracked Screens , kiömlöttek és folyékony károk. Mechanikus & amp; Elektromos hibák.

Mi a Costco Squaretrade Garancia?

Costco tagok Vásárolhat Squaretrade Garancia terveit az Costco raktárból, Costco .Com vagy bármely engedélyezett amerikai kiskereskedőtől vásárolt új televíziókra. A tervet 90 napon belül kell megvásárolni a TV-t egy raktárban. Minden Squaretrade Garancia terv csak 1 elemet tartalmaz. Nem kereskedelmi célra.

mennyi ideig tart a Squaretrade utolsó?

30 nap

A Squaretrade fizikai sérülést okoz?


Squaretrade Védelmi tervek Covers Minden mechanikai / elektromos kudarc, amely normál használat során történik, például a gomb meghibásodása, kimerült (nem cserélhető) akkumulátorok és nem reagáló töltőportok vagy audio aljzatok. A balesetvédelmet tartalmazó tervek szintén fedél károsodást okoz balesetekből, mint a csepp és a kiömlések.

A Squaretrade elindul a gyártó garanciája után?

Hogyan működik az a Squaretrade munkával az gyártó garanciájával ? Squaretrade eladja kiterjesztett védelmi terveket, amelyek az Squaretrade lefedettségét jelenti az után a után az gyártó garanciája lejár.

A Squaretrade helyettesíti a felújított?

Squaretrade Garancia Megvédi az eBay vásárlásait mechanikai és elektromos hibákból normál használat során. Elem javítások, vagy a teljes tétel ár, amelyet vissza fizetett, ha az Squaretrade nem tudja megjavítani. Az új, felújított és használt elemek és ndash; Még ha nincs amerikai gyártó garanciája az elemre.

Mi a Squaretrade település?

Mi ez a peres? Az település megoldja a pert, hogy az Squaretrade állítólag félrevezető nyilatkozatokat tett a fogyasztók számára az Amazon védelmi terveinek értékesítése tekintetében az Iowa magánfogyasztó-csalások törvényének megsértésével, Iowa kód 714h, a Magnusson-Moss Garancia törvény, 15 USC

hol található a squaretrade?

San Francisco's Soma

Hogyan téríti meg a Squaretrade-t?


Squaretrade javítja, vagy megfizeti a csere költségeit - öt nap alatt. Öt nap Service Garancia: SquareTrade lesz visszatéríti a teljes tétel ára, vagy kijavítani a tételt, és küldje vissza öt munkanapon belül az átvételtől, a raktár, vagy a kezelési terv ingyenes.

Mi a védelmi terv?

Mi a védelmi terv ? Az védelmi terv (továbbá a szolgáltatás, kiterjesztett Plan terv (ESP), kiterjesztett szolgáltatási szerződés (ESC) vagy kiterjesztett garancia (ESC), kiterjesztett szolgáltatási szerződés (ESC) vagy kiterjesztett garancia) a A gyártó garanciája.

A Squaretrade Garancia Cover Burn in Burn In?

Mivel az Burn-in a normál megtekintési körülmények miatt következik be, ez nem lefedett a legtöbb gyártónál, vagy az Squaretrade védelmi tervével.