Mi jobb 2 csatornás vagy 4 csatornás amp?

A 2 - csatornaerősítő lesz a gyakorlati megoldás, ha csak egy pár hangszórót kell áramolnia. De ha úgy tetszik, a hátsó töltésű hang az autóban, és szeretné tartani első-hátsó elhalványul ellenőrzés, kap egy 4 - csatornás erősítő & ndash; egy csatorna minden hangszóró számára.Ezután mi a 2 csatornás amp jó?

Két csatorna erősítők Kimeneti dedikált teljesítményt két különálló csatornás , nagyszerű az autós hangszórók ( 2 teljes hangszóró). A két csatorna kombinálható, vagy áthidalható, hogy több kimenetet biztosítson egy dedikált csatornás -hez, és általában a mélysugárzó vagy mélysugárzók áramellátásához végezzük.

Hasonlóképpen, mi a különbség 2 csatorna és 4 között? tag. Nos, egy 2 csatornás , akkor mindkét elülső és hátsó bal oldali és hátsó -ig terjed, és az elülső és a hátul jobbra, így elveszítené az elülső vagy a hátsó információt, és mindannyian elöl az összes előadóból játszani . Ahol az 4 csatornás -nak minden 4 csatorna .

A fentiek mellett egy 4 csatornás amp különbséget tesz?

Tehát igazán válaszolni a kérdésre, hogy egy amp , a növekedés minőségét és tisztaságát megéri egyedül. Ha rendelkezik egy 4 -Speaker rendszerrel, akkor egy 4 - csatornás amp -vel juthat el, de ha jól emlékszem, egy pár két csatornás Amps biztosítja Önnek jobb értéket.

5 csatornás amps jó?

5 csatornás AMPS egy opció, ha négy hangszórót szeretne futtatni két helyett az első szakaszban, miközben még mindig extra mélysugárzó csatornát biztosít. Ismét, ez lehet hatékony hely és költségtakarékos intézkedés, hanem, mint a 4 csatornás erősítő az áthidalt módban, de még mindig nem nyújt megfelelő teljesítményt a nagy mélynyomók.

milyen amp van szükségem?

Általában olyan erősítőt kell választania, amely megegyezhet a hangszóró program / folyamatos teljesítményének kétszerese kétszeresével. Ez azt jelenti, hogy az A & Ldquo-nal rendelkező hangszóró; névleges impedancia és rdquo; 8 ohm és egy 350 wattos programértékelés szükségessé teszi az erősítőt, amely 700 wattot képes 8 ohm terhelésre készíteni.

Hány csatorna van szükségem az autómban?

Az csatornák jobb száma az attól függ, hogy hány hangszóró van. Ön -nek szüksége van a egy csatornás -re minden egyes hangszóróhoz, amelyet amplifikálni szeretne. Jellemzően egy monoblokk (1- csatorna AMP do , ha csak mélysugárzót adsz hozzá. Vagy egy 5 vagy 6 csatorna System amp , ha azt szeretné, hogy az összes hangszóró és mélysugárzó.

hány watt jó az autó sztereó számára?

Ha az autó gyárát használja az sztereó & MDash; 50-200 Watts RMS hatalom a basszus számára szépen fog tenni. Egy utángyártott vevő és mdash; Lehet, hogy 200-tól 300 Watts RMS-t szeretne az aljához. Amplifikált hangsugárzók, akiknek körülbelül 50 Watts RMS csatornánként és mdash; Tervezze meg a 250-500 Watts RMS-t a basszushoz.

hány hangszóró tud csatlakozni egy 2 csatornás amp-hez?

Négy hangszóró

hány watt van szükségem a hangszórókra?


a hallgatási szokásaitól és az hangszóró hatékonyságától függ. Ha úgy tetszik, hogy a hangos tömörítetlen zene és az hangszórói 90dB hatékony, 200 Watts valószínűleg rengeteg teljesítmény az Ön számára. Ha csak könnyű klasszikus, jazz-t hallgatsz, és ne várják őket, hogy a házat sziklák, 50 Watts megfelelő.

Az autóerősítő javítja a hangminőséget?

autó sztereó erősítő növeli az autó Audio Sound és javítja a zene tisztaságát és érthetőségét. Nagyobb térfogatú, az autó audio rendszer teljesen túllépi a zajforrásokat. Ennek eredményeképpen egy külső AMP lehetővé teszi, hogy élvezhesse mindazt, amit hallgat, függetlenül attól, hogy mi történik kívülről.

Szükségem van egy autóerősítőre?

Az -nek szüksége van a -re, hogy Car Audio Expert, vagy még különösen a megfigyelő legyen, hogy pontja az autó sztereójára vagy a hangszóró-grillezőre. Ugyanez nem igaz az amplifiers , amely gyakran kapcsolódik a nagy teljesítményű Car Audio-hoz. Az igazság azonban az, hogy minden egyes autó Audio System abszolút -nek szüksége van a -nek, hogy egy erősítő legyen.

A Tweetersnek saját csatornájukra van szüksége?

Need Need Az Tweeters .De ha tényleg do szeretné, hogy -nek a , akkor kaphat egy basszusblokkolót, és futtathatja az -t a fejegységgel, az ORIONS ki az AMP-vel. Futó mind az magassugárzó és a hangszórók azonos csatorna bump a hangszórókat le 2 ohm, ami sütjük a amp.

Az erősítő befolyásolja a hangminőséget?

A jobb amp lesz a hangszórók hangosabb és hang jobb, de nem lesz rossz hangszórók Sound , mint a jó hangszórók. Sok hangszórónak van egy "maximális teljesítmény minősítése" a hátán. A high-end erősítő vállalatok az Amps -t több mint 1000 wattos, és 50 dolláros hangszórót dugnak hozzá, nincs probléma.

hány csatorna amp van szükség 4 hangszóróra?


A legfontosabb, 4 csatornás amp használható két pár teljes tartományú hangszóró teljesítményére. A 4 csatornás amp elkezdi megmutatni a sokoldalúságukat, amikor áthidalásra kerülnek. Ez magában foglalja a hatalmat két csatornáról egyetlen csatornába. Sok 4 csatornás erősítő három vagy akár két csatornán van kialakítva.

lesz a magasabb watt amp, hogy az aljzat hangosabbá váljon?

AS Wattage Making dolgok Hangosabb , Ugyanaz a hangszóró, amely ugyanazt a hangsugárzót adja meg, az amp az magasabb Wattage -tel hangosabb lesz. Ne feledje a logaritmikus DB skála hatását. Ha megduplázza az energiát, akkor a 3DB hangosabb , a 3DB lényegében "egy Notch" Hangosabb . Az -hez kétszer akkora, mint az hangos -nek, hogy 10DB hangosabb vagy 10X a hatalomra van szüksége.
Az

az AMP áthidalása befolyásolja a hangminőséget?

Ez lenne "néz" 1.8 ohm egy áthidalt amp . Tehát, ha az amp kimeneti szakasza nem tudja kezelni az aktuális rajzot, az hangminőség az érintett .

kell használni egy amp az ajtó hangszórók számára?

Igen, Ön -nek az amplifier hozzáadása a kocsiban ajtó hangszórókhoz . Az erősítő fokozza a hangminőséget, és egy erős zenét fog tapasztalni. ajtó hangszórók A kiváló minőségű zenét szállít, ha egy amp -t csatol az autóban.

Mi a legjobb autóerősítő?

A legjobb autóerősítő
  1. Rockford Foszgate autóerősítő.
  2. alpesi 4 csatornás autóerősítő.
  3. Rockford Foszgate Prime 1 Mono erősítő.
  4. KENWOOD MONOBLOCK DILT CAR AUDIO erősítő.
  5. JL Audio RMS monoblokk D osztályú autóerősítő.
  6. Pioneer GM-D8601 D osztályú mono erősítő.
  7. Rockford Foszgate 4 csatorna növelt autóerősítő.

Szüksége van 2 RCA kábel 4 csatornára?


az 4 csatornás erősítőhez , akkor igény 2 sztereó RCA kábelek és Do . -es 2 sztereó RCA hím-hím kábelek ( 4 AUDIO CSATLAKOZTATÁSOK TOTAL) A rádióból az 4 csatornás amp -re történő futtatásához. Ez az 4 jel csatornák : Bal & amp; Jobb elülső és balra & amp; jobb hátsó.

Miért van szüksége egy 4 csatornás keverőre?

Az 4 csatornás keverő , akkor tud játszani minden négy forrásból ugyanabban az időben, ha kívánt . Mivel a legtöbb 4 csatornás keverők ugyanolyan kapcsolókkal rendelkeznek, az You több dolgot csatlakoztathat nekik, mint például az 4 CD-lejátszó és két forgóasztal, vagy You csatlakoztathat egy iPodot vagy valami mást.

Használhat egy monoblokkot a hangszórók számára?

A legtöbb Mono Amps csak "támogatást" körülbelül 15Hz-tól 200Hz-ig, és bármi a fenti, hogy nem kezeli, ha ez a helyzet, akkor az , amit 'T Használhat -et. A Sub specifikus AMP általában nem fog működni az hangszórókkal -vel. Ez "kezel".