A csirke trágya jobb, mint a tehén trágya?

A
szárított baromfi trágya két-háromszor olyan gazdag, mint tehén trágya szervetlen műtrágya tartalomban. baromfiürgetések jobb trágya, mint a trágya a trágya ( vagy más Farmyard trágya ) nitrogén, foszfor és káliumtartalom, az indiai talajban leghiányos elemek.Ezen kívül, milyen növények részesülnek a csirke trágya?

A jó talaj Módosítás, csirke trágya hozzáteszi szerves anyagot, és növeli a víztartási kapacitás és a jótékony biota talajban. Jó műtrágya ; Az csirke trágya biztosítja nitrogént, foszforot és káliumot az Ön növényeihez (több mint ló, tehén, tehén vagy steer trágya ).

Ezenkívül az állatpoop a legjobb műtrágya? Az egyik oldalsó megjegyzés a juhok trágya , hogy magasabb káliumtartalma van, mint a legtöbb más trágya, így az ideális műtrágya a kálium-szerelmes növények számára, mint a spárga. A Rabbit Poop megnyeri a nyereményt, mint a leginkább koncentrált herbivore trágya -t.

Másodszor, melyik trágya a legjobb?

Az legjobb trágya kertek megfelelően komposztált trágya . Gyakran fekete aranynak nevezik, különösen akkor, ha Cow trágya . Homestead futásakor sok különböző típusú trágya van. Csodálatos számunkra, az állattenyésztés trágya használható műtrágyaként.

A jobb csirke vagy tehén trágya?

Például csirke trágya magas nitrogéntartalma, mivel tejelő tehén és lovas trágyák olyan kiegyensúlyozottabb lökést a talaj tápanyag. A juhok és a kecske trágyák is szükséges nitrogént a talajba, de több káliumot is adnak, mint a tejtermék vagy a ló trágya .

hogyan tegyek csirke trágyát a kertemben?

Miután befejezte az csirke trágya Composting, készen áll a használatra. Egyszerűen terjessze az csirke trágyát komposzt egyenletesen az Garden -nél. Dolgozzon a komposztot az talajba -be egy lapáttal vagy egy kormánykerettel. csirke trágya a növényi Garden trágyázás kiváló talaj -t termel a zöldségek számára, hogy növekedjen.

mennyi csirke trágya van a kertembe?

Éves alkalmazás 45 font csirke trágya és csirke alom , vagy több, évente minden 100 négyzetméterenéllyel csak jobb lesz a csodák a zöldség Garden -ben, és növeli az Ön termékenységét talaj. 45 font a hozzávetőleges összeg, amelyet az egyik tyúk minden évben termelnek.

csirke trágya jó a paradicsom számára?

A legjobb műtrágya a paradicsomhoz, akár növekszik, akár az ültetés előtt, rendkívül termékeny talaj. Az Compost a legjobb forrás a létrehozáshoz. A trágya (komposztált szarvasmarha, csirke, féreg stb.) Kiváló, különösen az ültetés előtti talaj előkezelése.

hogyan csinálsz csirke trágyát a talajjal?

  1. Gyűjtsük össze mind a csirke trágyát, mind az ágynemű szalmát, vagy fűrészpor keveredve.
  2. Helyezze az összegyűjtött trágya- és ágynemű anyagokat egy komposztban vagy egy halomban valahol az udvarban.
  3. zöld anyagot ad hozzá a halomhoz, például a fűszálakhoz vagy a zöld levelekhez.
  4. víz a halom, így egyenletesen nedves, de nem nedves.

mely növények, mint a trágya?


A "gyümölcsöző és gyökeresedés" tápanyagok foszfor és káliumon is alacsonyabb, ezért mindig figyelmeztetzük az embereket, hogy ne használjanak ló trágyát az virágzó növényeken. Használja a nem virágzó , nitrogén-éhes növények, mint a gyepek, a kukorica, a burgonya, a fokhagyma és a saláta; De nem az paradicsom , Peppers , Virágok és ilyen.

milyen trágya a legjobb a gyümölcsfák számára?

szárított csirke trágya
Megfelelően komposztálva és mérsékelten használják, a csirke trágya nagyszerű lehet az gyümölcsfákhoz .

tudok friss csirke trágyát a kertemre?

csirke trágya több nitrogént tartalmaz, mint szinte bármilyen más típusú, amely segít az erős levélben és a szár növekedésében. A kertészek fekete aranynak neveznek. Azonban az friss csirke trágya -t adunk hozzá az Gardenshez, hogy égesse meg a leveleket és a növények gyökereit. Composted csirke trágya Mellows Out A nitrogén és nem károsítja a növényeit.

milyen trágya a legjobb a paradicsom számára?

Amikor az paradicsom növekedése , a lópoop az trágya választott.Kétségtelen, hogy az legjobb módja az paradicsom Plants & Ldquo; termékeny és rdquo; nagy mennyiségű szerves anyag hozzáadása komposzt és trágya formájában.

mely zöldségek nem szeretik a trágyát?

Veg, hogy Mint trágya burgonya és csontvelő / cukkini / sütőtök. Ez a gyökérnövények, amelyekkel együtt kell elkerülned, azaz sárgarépa, parsnips, retek, svéd stb. Szintén a hagymák nem kell kezelni sem.

Mikor kell tenned a trágyát a kertjére?


General, ha trágya (a kereskedelmi forgalomban feldolgozott termékek kivételével) a Home Garden -ben A legjobb - az --hez először 6 hónapig az és a között potencionális problémák. Ideális út --hez Ez az az , hogy elterelje a trágyát a őszi vagy télen, és beépíti az -ben a kertbe a tavaszi ültetés előtt.

vásárolhat trágyát?

Az egyszerű módban megvásárolhatja a -t, vagy eladhatja az trágya -t az objektum elején. Az trágya n most hívott trágya Import és trágya Trader most hívott trágya kivitel.

a tehén trágya biztonságos a zöldségkertek számára?

Animal trágya A -t évszázadok óta használják Növényi Gardens -ben. Ez hozzáadja a tápanyagokat és a szerves anyagokat, segítve az egészséges, élő talaj fejlődésében. Azonban sok egészségügyi féle volt összekötve az trágya használatával, mint műtrágya E.

mennyi ló trágya hozzá kell adnom a kertemhez?

Az Ló trágya aránya 15 rész szén-dioxid-egy részegység nitrogénre, így az -es Lóhordó-trágya minden hüvelykhöz adódik a halomhoz, hozzáadása egy 15 hüvelykes magas szén-dioxid-kibocsátású anyagot, például szárítjuk növények vagy levelek.

csirke trágya savas?

baromfi trágya és Ericaceous (sav-szerelmes) növények
A legtöbb baromfi trágya a pH 6,5-8.0 tartományban van, semleges a mérsékelten lúgos. Az lúgossággal való hajlama miatt a baromfi trágya nem alkalmas a lime-gyűlölet (ericaceous) növények, például a rhododendronok, azáleák, a camelliák, az áfonyák és a hüllyák számára.

, ami jobb trágya vagy műtrágya?


trágya jelentése jobb , mint műtrágya . Az trágya természetesen származik, és sokkal többet ad, mint a tápanyagok a talajnak. Ezek növelik a mikrobák aktivitását a talajban, és növelik termékenységét. Mivel az műtrágyák károsítják ezeket a mikrobákat, és egészségügyi problémákat okoznak a fogyasztóknak, mivel kémiailag szintetizálják őket.

Mi a legjobb trágya a rózsáknak?

A komposztált csirke, tehén vagy ló trágya előnyös az Roses -nek. Minél több trágya komposztálódik és idősebb, az jobb , mint műtrágya lesz.

Melyik állati trágya van a leginkább nitrogén?

Száraz trágya Szárított denevér "Guano", Mivel ismert, a legmagasabb százalékos nitrogén a nitrogén az általánosan használt trágyák - A BAT hulladék 10% nitrogénből áll. Más magas nitrogén-trágyák források azok a juh, sertés és baromfi, amely mindegyike 3,2 és 3,5% nitrogén között van.