Hogyan viasz fa töltőanyagot?

VideóEzután viaszolhat a fa töltőanyag felett?

Számos árnyalatban kapható, az fa lehet, hogy a lakk, festék vagy viasz töltés után tölthető. További jelentős károkat, kitölt lyukakat fabútorok Wood leállítása amely a strapabíró és fog nem zsugorodik, vagy repedés. Ezek az viasz Crayons lehet a -t a sérült területre, simított szintre és szárazra hagyjuk.

Hasonlóképpen, hogyan használod a lágy viaszfa töltőanyagot? Az Wood javításának módja, azáltal, hogy dörzsöli a legkönnyebb árnyalatokat az első, majd a sötétebb szín (ek), hogy utánozza a gabona mintát, és segítse az javítás keverékét. A kiválasztott árnyalatok legkönnyebbé tétele, dörzsölje az viasz botot a karcolásba, így elkezdi kitölteni a karcolást körülbelül 80% -ra.

Ennek megfelelően hogyan használsz viasz töltőanyagot?

Alkalmazás: Az viasz -ről néhány forgácsot kapsz, elég ahhoz, hogy kitöltse a lyukat, és lágyítsa az ujjaival. Nyomja meg az repedést vagy lyukat a Liberon műanyag kaparó vagy más megfelelő eszközzel. Szintje lefelé a kaparóval és a felesleges ruhával.

Mi a különbség a faanyag és a fa töltőanyag között?

Fa töltőanyag különbözik fából gitt , hogy a töltőanyag általában áll fűrészport vagy fa szálak szuszpendáljuk egy kötőanyag, míg a gitt rendszerint egy műanyag, például epoxi, üvegszálas vagy poliuretán. Ráadásul az Filler -vel ellentétben az Putty nem keményedik. fa töltőanyag nem időjárásálló, és nem tart a szabadban.

Hogyan töltsétek végre a fa lyukakat?

Fill az pinholes az fa töltőanyag ha az ajtó festett és festett. Válasszon ki egy latex töltőanyagot, amely azonos színű, mint a festett és befejezett fa . Simítsa a töltőanyagot az egyes lyukakba -be, és a felesleget lehúzza.

Hogyan tölti be a Wormholes-t a fa?

Az Epoxy-t az Töltse ki a -t bármely Wormholes -ben, amelyet javítani szeretne. Az epoxi jó választás, mert ténylegesen beillesztheti az -es -ba. Ennek az -nek mélyebben kitölti a lyukat a lyukba, mint a felületi burkolat, vagy az kitöltés önmagában megvalósulna. Az epoxi is erős.

Hogyan tölti ki a lyukakat mahagóniban?

Homdok a chip öblítéssel 100 GRIT SHODPAPER segítségével. Alkalmazza mahagóni fa töltőanyagot a chipre. Amikor a gitt száraz, fejezze be, ha a területet sima a 100-szoros csiszolópapírral, vagy amíg a maradék gitt eltávolítják.

használhat fa töltőanyagot laminált padlón?

zsetonnal és repedések fa laminált padlón kötődnek a nehéz forgalom vagy a rendszeres kopás . Akril fa kitöltés termékek tervezett használatra az laminált padló megkönnyíti az elfoglalt anyukák, hogy töltse javítani ezeket a vonzó foltok a padló nélkül drága deszka csere.

Hogyan javíthatja a mély karcolást a faban?


Hogyan javíthatod a mély karcolásokat a fa bútorokon
  1. Tisztítsa meg a karcos területet. Ugyanaz, mint az utolsó alkalommal & # 8211; Használjon puha ruhát a sérült terület tisztításához.
  2. dörzsölje ásványi szellemeket a karcolás felett.
  3. kitölti a karcot.
  4. eltávolítja a felesleges töltést.
  5. homokos felesleges töltés.
  6. tömíti a rögzített területet.

Hogyan javítod a fából készült bútorokat?

Az Wood töltőanyag használatához óvatosan tisztítsa meg a Crack vagy Gouge -t a kézműves kés csúcsával, majd nyomja meg a műanyagot a kézműves késsel vagy a gitt kés szélével. fa töltőanyag kissé zsugorodik, ahogy kiszárad, ezért szorosan nyomja meg, és hagyja, hogy az fa felületének felszíne fölé emelje.

Hogyan kevered fel a fil ceruzákat?

Útmutató Instrucciones EN ESPA & NTILDE; OL
  1. A ceruza színének illeszkedése a festett fa színéhez. Minwax & Reg; Blend-Fil & Reg; A ceruzákat a Minwax & Reg színek megegyeznek; Fa befejezése & # 8482; foltok.
  2. munka ceruza körömnyílás, karcolás vagy más tökéletlenség.
  3. törölje le a felesleget egy rongyal egy tartós javításra, amely gyakorlatilag észlelhető.

Hogyan használod a Briwax javító botokat?

A Wax Filler botok ideálisak a bútorok kis sérült területeihez. alkalmazza a fénynyomás használatát a spatula csúcsával, és tisztítsa meg a többletet, hogy sima sík felületet hagyjon. Ha bizonytalan a pontos színes mérkőzés, válasszon egy kicsit sötétebb árnyalatot.

Hogyan használod a Minwax Blend ceruzát?

az -hez a MINWAX & REG-hez; Blend - Fil ceruzák & reg ;, egyszerűen működik az ceruza a hegyét karcolások, lyukak vagy egyéb hibákat, és törölje le a felesleget egy ronggyal a tartós javítási, hogy gyakorlatilag észrevehetetlen.

hogyan retusál egy liberon crayon?


Liberon Retouch Crayons használható karcolások, körömnyílások, féreg lyukak stb. Bútorok és más fawork. Dörzsölje az Crayon -t a karcoláson, amíg meg nem töltődik, hagyja, hogy megkeményítse majd a felesleget egy pamut ruhával.

Hogyan használod a Liberon-t könnyű francia lengyelül?

A használatával jó minőségű kefe vagy ruha alkalmazza a egy vékony réteg könnyű francia lengyel -t. Dolgozzon a fa szeménnyel, és kerülje a stroke közötti átfedéseket. Hagyja a szárítási idő három-négy órát a kabátok között.

Mit kell használni a nagy hézagok kitöltéséhez?

A kétrészes epoxi az foltos nagy lyukak egyik legmagasabb választása. Díszlécek, küszöbök, ajtótok, lambéria vagy fa trim károkkal vagy nagy lyukakat lehet javítani epoxi. A két rész összekeveredik, mint a tészta, és a szárítás előtt vagy után alakítható.

tud festeni a fa töltőanyagot?

A legtöbb fa töltőanyag festett , de az töltőanyagok a befolyásolhatják, hogy az Paint hogyan néz ki. Ha az YOU használja először a primert, akkor az lehet a segíteni a terület megjelenését is. Ez a folyamat különösen akkor működik, ha az YOU "RE festménye egy olyan bútorfestmény, amelyet az You a javított lyukakat. festék vagy folt a terület.

a fa ragasztó, mint a fa töltőanyag?

nem jó ötlet. Az fa töltőanyag ragaszkodhat az fa -hez, de nem kap annyi áthatoló kötést. Az fa ragasztó faanyag-töltőanyagot használnak. Amikor az ízület az ragasztott -t, és rögzítette, homokozta a kötést 150 vagy 220 szemcsével, vagy megszórjuk néhány finom fűrészporral az ízület és a homok felett.

Mi a legjobb fa töltőanyag?


7 Legjobb fa töltőanyagok vásárolni 2020
termék Név Értékelés Ár Ár
1. abatron WoodePox Cserélő vegyület 4.6 Ár megtekintése
2 . Donald Durhams Rockhard Víz Putty Wood Filler 4.8 Ár
3. Elmer E887Q festhető Wood Filler 4.1 Ár
4. JB Weld 8257 KwikWood Epoxy Putty Wood Filler 4.5 Ár megtekintése
Az

olyan erős, mint a fa töltőanyag?

Homemade töltőanyagok
Ez egy jó kozmetikai megoldás, de ez a fajta Filler nem nagyon erős , és nem alkalmas nagy lyukakra. Alternatíva az asztalos ragasztóval való keverése. Glue teszi erősebb töltőanyag , de elsötétül a fa érzékelhetően, így a javítás csak ritkán teljesen eltűnik.

Mi a cél a fa gitt?

Fa gitt , más néven műanyag fa , egy anyag, amelyet kitöltés tökéletlenségek, mint például a lyukat, az fa előtt befejező. Gyakran az fa porból áll, egy kötőanyaggal, amely szárítja és hígítószert (vékonyabb), és néha pigment.