A MyQ kompatibilis a Google Home-val?

Garage-Door Company A Chamberlain bejelentette, hogy az MyQ alkalmazás most az Google asszisztensen dolgozik a fészkamera mellett. Ügyes! Több, mint egy záró parancs kibocsátása, megkérdezheti, hogy az ajtó nyitva van-e, vagy ha zárva van. Az MyQ most is működik az IFTTT-vel.Ezt követően azt is megkérdezheti, hogy a MyQ a Google Home-val dolgozik?

link myQ Google főoldal össze szeretné kapcsolni a myQ fiókját az Google főoldal fiókot, akarat szükség van mind az myQ és Google Assistant alkalmazást. Az Google asszisztenshez való kapcsolódás prémium szolgáltatás, és havi vagy éves előfizetést igényel.

Továbbá, hogyan kapcsolhatom össze a Q-t a Google-nak? Nem használhatja az Google Home App-t Link -re, az Google asszisztens alkalmazást kell használnia. Nyissa meg az Assistant alkalmazást, kattintson az iránytűre a "Fedezze fel", majd keresse meg az MyQ -t, és felbukkan.

Másodszor, a Chamberlain MyQ a Google Asszisztenssel működik?

Chamberlain MyQ garázskapu Nyitók Engedje meg, hogy ellenőrizze, hogy a garázs nyitva van-e vagy lezárva, és távolról irányítja az alkalmazást. Ez az alapvető funkcionalitás ingyenes, de az Google Asszisztense és Ifttt-i szolgáltatásokkal való integráció az, amit a vállalat "Premium Services", és általában havonta dollárba kerül.

Mi a különbség a Google Home és a Google Assistant között?

Google Home Az Google Smart Home hangszóró és hangalapú digitális Assistant , míg az Google Asszisztens az Google Home mögötti hang Google Home . Google Asszisztens a természetes nyelvi feldolgozás alapján, hogy parancsokat konvertáljon.

Van myq havi díjat?

Különösen az -nek szüksége van a -re, hogy a liftmaster $ 1 havonta havonta fizethessen a -nek, hogy elérje, vagy 10 dollár évente. Ha csak szeretné kipróbálni, kihasználhatja az ingyenes 30 napos próbát. Az MyQ IFTTT csatorna automatizálhatja a garázskapajt mindenféle új módon, de az -nek szüksége van a -re, hogy a Liftmaster egy díjat kell fizetnie ahhoz, hogy hozzáférjen.

a Chamberlain MyQ ingyenes?

Chamberlain MyQ garázsával, okostelefonnal, Wi Fi és bármilyen kompatibilis garázskapocsnyílással, csatlakoztatva van és irányítva. Az Chamberlain MyQ okostelefon alkalmazás ingyenes , havi díjak nélkül.

a myq alkalmazás ingyenes?

MyQ intelligens technológia van kialakítva, hogy kényelmesen csatlakozzon a garázshoz, függetlenül attól, hogy otthon vagy távol van. Töltse le az Free MyQ App -t ma, hogy elkezdje felfedezni a nyugalmad számára tervezett számos funkciót.

A myq munka az Android Auto-val?

Smart Automotive Opciók
TESLA Tulajdonosok A tulajdonosok ellenőrizhetik és szabályozhatják a garázskapajt és a fényeket bárhonnan az MyQ technológiát integrálásával az Eveconnect segítségével. LINK MYQ link az Alpine Connect-hez a garázskapuk és a vezérlés intelligens-otthoni készülékek vezérléséhez kompatibilis Alpine in-Dash navigációs rendszereken keresztül.

A MyQ előfizetés szükséges?


Free Chamberlain MyQ Premium előfizetés korlátozott ideig. Premium előfizetés az szükséges az MyQ intelligens garázsnyílások csatlakoztatásához a Google Assistant, Ifttt, Tesla Eve és mások csomópontjához. Általában 12 dollár / év, vagy ennek körül. Most azt mondja, hogy korlátozott ideig az előfizetések ingyenesek, és nincs hitelkártya szükséges .

Az Aladdin csatlakozik a Google otthonával?

Most még okosabbak! Aladdin Connect mostantól kompatibilis a legnépszerűbb Smart Home platformokkal, köztük Google asszisztens és Amazon Alexa. Ha van egy genei garázskapu nyitó az integrált Aladdin Connect -vel, akkor egyszerűen csak az Aladdin Connect alkalmazást kell összekapcsolnia az Ön által választott Smart Home alkalmazáshoz.

Szükségem van egy myQ hubra?

igen, akkor szükség az otthoni Wi-Fi hálózat, erős jel, hogy az Intelligens Garage Hub . Csatlakoztatása Chamberlain Smart Garage Hub az otthoni Wi-Fi hálózathoz egyszerű és egyszerű az MyQ alkalmazás segítségével. Látogasson el támogató webhelyünkre a telepítési és programozási útmutatókhoz.

Hogyan állíthatom be a Google Assistant programot?

Kapcsolja be a MyQ-fiókot a Google Assistanthoz ma
 1. a MyQ & Reg; App menü, kattintson a Partners elemre, és válassza a Google Assistant lehetőséget.
 2. Nyissa meg a partneralkalmazást, keresse meg a MyQ-t, és válassza a Csatlakozáshoz.

Megnyithatom a garázskapajt egy alkalmazással?

A Open Sesame Garage Opener App , Ön pár annyi okostelefonnal az Garage Door -vel, amennyit csak akarsz. Egyszerűen töltse le az APP -t a Google Play vagy az App Store-ból. Az készülék automatikus hitelesítését és engedélyezését követően könnyedén csatolhatja az készüléket Garage Door vezérlődobozban lévő vezérlőpanelhez.

Milyen garázskapunyitó működik a Google otthonával?


Nexx garázs távoli garázskapu ajtónyitó
A Nexx Garage a legjobb intelligens garázskaput nyitó az Alexa felhasználók számára, de az a Google Home -vel működik, így megnyithatja vagy Zárja be az ajtót hangutasításokat.

Hogyan csatlakozhatok az Aladdinomhoz a Google Home-hez?

az Aladdin csatlakozásához a Google Assistanthoz.
 1. A telefont használja a Google Assistant megnyitásához (nem a Google Home-t, mint a normál).
 2. az asszisztens képernyő alján, a mikrofon jobb oldalán, látnia kell egy iránytűt.
 3. Az megnyíló oldal, amelyen a keresőmezőt írja be.
 4. Érintse meg a "Link" gombot.

A Nexx Garage működik a Google Home-val?

Jelenleg az Nexx garázs nem működik a Google Home -vel. Mindazonáltal aktívan aktívak vagyunk a -en, és ezt a funkciót valamikor elérhetővé kell tenni 2017 elején.

a myq kompatibilis Alexa-val?

A Gyors válasz nem, a Chamberlain MyQ intelligens otthoni garázsnyitója nem működik az Alexa -vel. Röviden, (néhány kiskapuk nélkül) Nem használhatja az Alexa hangvezérlést az intelligens garázs megnyitásához vagy bezárásához. Vannak két fő oka annak, hogy az MyQ miért nem fog működni az Alexa -vel: ez egy biztonsági probléma.

hogyan nyithatom meg a garázskapu myQ-val?

, hogyan kell beállítani, hogy MyQ kezelhető a kapu okostelefonjáról
 1. lépés: Csatlakoztassa a MyQ Internet Gateway. A MyQ Internet átjárónak az Ethernet segítségével csatlakoznia kell az útválasztóhoz, ezért győződjön meg róla, hogy van egy tartalék Ethernet port az útválasztóban, amelyet használhat.
 2. 2. lépés: MyQ-fiók létrehozása & amp; Töltse le az alkalmazást.
 3. 3. lépés: Csatlakoztassa a MyQ garázskapu nyitóját a MyQ fiókjához.

Hogyan csatlakozhatok MyQ-t a SmartThings-hez?


az SmartThings mobilalkalmazásban érintse meg az Automatization - & GT; SmartApps - & gt; Adjon hozzá egy SmartApp-t. Görgessen lefelé, és érintse meg az alkalmazásokat. Érintse meg az MyQ Lite elemet. Írja be a bejelentkezési adatait, és válassza ki az átjáró márkáját.

Hogyan csatlakozhatok MyQ-t WiFi-re?

Android In-App Wi-Fi beállítás
 1. A Wi-Fi megtanulási mód aktiválása.
 2. jelentkezzen be a MyQ alkalmazásba.
 3. Érintse meg eszközt, vagy érintse meg a + gombot.
 4. érintse meg a MyQ-NNN-t a felfedezett eszközök alatt.
 5. Érintse meg az Igen gombot a Wi-Fi garázskapu nyitójának csatlakoztatásához az otthoni hálózathoz.
 6. Válassza ki az otthoni Wi-Fi hálózatot a listából.
 7. Adja meg otthoni Wi-Fi hálózati jelszavát, és érintse meg a Connect gombot.