Does Klein van élettartam garancia?

Limited Garancia . Klein Tools, Inc. saját belátása Klein Tools akarat megjavítja vagy kicseréli, vagy visszatéríti a vételárat, minden terméket, amely nem felelnek meg ennek az garancia . Ez garancia nem nem vonatkozik a kárt, módosítás, rongálás, helytelen, a karbantartás hiányából, vagy normális elhasználódás a terméket.Hasonlóképpen, azt kérdezzük, van Klein Tools garantált?

Klein elektronikus vizsgálati és mérési eszközök (és kiegészítők), gyártja és forgalmazza a kereskedelmi vagy ipari felhasználásra, garantáltan mentes az anyag- és gyártási hibáktól két évig a vásárlás dátumától (hacsak más on a termék csomagolásán).

Ezt követően a kérdés, hogyan működik Husky eszközök garanciális munka? 2 éves korlátozott garancia Ha két éven belül a vásárlás napjától, ez Husky termék nem hibája miatt az anyag- vagy gyártási, hogy vissza a terméket bármely Home Depot kiskereskedelmi nyugtát jelzi a vásárlást igazoló ingyen javítás (vagy csere, ha javítás nem lehetséges).

Mindezt figyelembe véve, hogyan cserélni a Klein Tools?

kapjunk WRA és szolgáltató e garancia, hívja Klein Tools Ügyfélszolgálat 1-800-553-4676 (Nemzetközi hívás 1-847-821-5500), látogatás www. kleintools .com / garancia vagy email kleintools .com.

Ellentétes Home Depot eladni Klein Tools?

Klein Tools - elektromos kézi szerszámok - elektromos Eszközök - Home Depot .

Ki teszi Klein kés?

Klein Tools
típus magántulajdonban lévő
alapító Mathias Klein
Headquarters Lincolnshire, Illinois
termékek Szerszámok
honlap www.kleintools.com

Do Klein kéziszerszámok van élettartam garancia?

Limited Garancia . Saját belátása Klein Tools megjavítja, vagy visszatéríti a vételárat, minden terméket, amely nem felelnek meg ennek az garancia . Ez garancia nem nem vonatkozik a kárt, módosítás, rongálás, helytelen, a karbantartás hiányából, vagy normális elhasználódás a terméket.

Vannak Klein Tools jó?

Klein Tools nagyok. Van egy pár Klein Bell System Needle orr és azok félelmetes. Nekem is van egy pár más különböző stílusok Klien. Legtöbbjük kicsi, jelentette könnyebb elektromos munka, bár Klein jelent, hogy néhány nagyon komoly eszközök nagyobb munkák.

Hogyan cserélje egy törött Husky eszköz?

Ha Husky eszközök valaha sikerül, hozza vissza és mi cserélni , hogy szabad. Abból az alkalomból, hogy szükség van az ügyfélszolgálattal, vagy kérdése van a Husky eszközök , call Husky Customer Care 1-888-HD- HUSKY (1-888-434-8759). Jacks, jack állványok és ugorj kezdők (akkumulátor) is rendelkeznek, 1 év korlátozott garancia.

Husky vagy Kobalt jobb?


Husky állítólag jobb , mint a jelenlegi Kobalt vonal, de nem vagyok vad valamelyikéről. Ezek jó árakat, amit kaptunk, mégis. Husky általában kicsit meh, véleményem, de Kobalt elég jó minőségű. Láttam néhány eszközkészletük hogy meg tudja mondani a szemét, vagy csak egy rossz tervezés.

Husky egy jó márka a szerszám?

Husky 268 darab legjobb eszközkészlet menni, ha keres tartós, kinézetű és megfizethető eszközök otthoni vagy üzleti. Az a tény, hogy jönnek egy erős, tartós műanyag teszi nehéz elveszíteni eszköz és szervezet könnyen.

Tud kicserélik Craftsman szerszámok Home Depot?

A múltban Home Depot volt olyan program, mely a fogyasztók egy csere törött Sears Craftsman vagy más márkájú kézi szerszám egy hasonló Husky eszköz díjmentesen. Ez a program azóta megszűnt.

Milyen eszközöket egy élettartam garancia?

32 Márka élettartam szavatosság
  • Aldi. Alacsony ár fűszeres Aldi lenyűgözi a híres Double garanciája.
  • kézműves. Ez kézi és gépi szerszámok készítő kalapált ki a híre, az egyik legismertebb élettartama korlátozott garanciát körül.
  • Dr. Martens.
  • icracked.
  • Kryptonite.
  • Pelican.
  • Tervis.
  • tupperware márkák.

Hogyan léphetek kapcsolatba a husky eszközökkel?

Az alkalomra, hogy segítségre van szüksége, vagy kérdése van az Husky Tools -vel kapcsolatban, hívja az Husky ügyfélszolgálatot az 1-888-HD- HUSKY (1-888-434-8759).

, aki mesterképzést készít?


Stanley Black & Amp; Decker

, aki az eszközöket tartalmazza?

Snap -on alakult, mint az Snap -on csavarkulcs Company Milwaukee, Wisconsin 1920-ban Joseph Johnson és William Seidemann. Az üzleti elkészített és forgalmazott tíz olyan aljzatot, amely " Snap be" az öt cserélhető fogantyúhoz.

hol vannak Milwaukee eszközök?

Csak néhány Milwaukee terméke az USA-ban készült. A honlapjuk szerint az Kína és Európában gyártási létesítmények is vannak. A fő amerikai létesítményeik Brookfieldben, Wisconsinban és Három városban vannak Mississippiban: Greenwood, Jackson és Olive Branch.

A Home Depot Multimeters eladása?

Auto Ranging - Multiméterek - Elektromos teszterek - az Home Depot .

A Lowe eladja Klein eszközöket?

Klein Tools HD laposacél Fish Tape w / tekercs 240' at Lowes .com.