Mi a betegségmentes túlélés?

betegség - Free Survival (DFS) olyan szám, amely megmutatja, hogy az Ingyenes egy -betegség vagy a rákot egy adott kezelés után hagyja el. Ez a kezelési csoportban lévő egyének százalékos aránya, akik valószínűleg ingyenes az -betegség jelei és tünetei a meghatározott időtartama után.Hasonlóképpen, mi a különbség a betegségmentes túlélés és a teljes túlélés között?

A teljes túlélés azt jelenti, hogy a beteg nem halt meg semmilyen okból. Így az a klinikai vizsgálatban az teljes túlélési mérete összehasonlítja a meghalt betegek számát és a nem halt meg számát. progressziómentes túlélés A az Survival -re vonatkozik, anélkül, hogy az betegség előrehaladása lenne .

Hasonlóképpen, mi a túlélési betegség? betegség -Specifficific Survival Rate utal "az emberek százalékos aránya egy olyan tanulmányi vagy kezelési csoportban, amely nem halt meg egy meghatározott betegségben meghatározott időtartam alatt. Az időtartam általában a következő időpontban kezdődik diagnózis, vagy a kezelés kezdetén és a halál időpontjában végződik.

, mit jelent a hiba szabad túlélése?

hiba - Free Survival , amely a relapszus hiánya, nem- visszaesés mortalitást, vagy kívül más szisztémás terápia, javasolták lehetséges végpont a klinikai vizsgálatok, de használata csak számoltak egyközpontos vizsgálat.

Mit teljes túlélés középértéke a rák?

Teljes túlélés (OH-VER-AWL SER-VY-VUL) A diagnózis időpontjától vagy a betegség kezelésének kezdetétől kezdve, például az rák , a betegséggel diagnosztizált betegek még életben vannak. Egy klinikai vizsgálatban, az mérésével A teljes túlélés az egyik módja annak, hogy lássuk, milyen jól van egy új kezelés.

Hogyan mért teljes túlélés?

Általános Survival (OS), amelyet a véletlenszerűtlenségnek az egyik okból származó időtartamra definiált, a közvetlen intézkedés a klinikai előnynek a betegnek. Az progressziómentes túlélési (PFS) a randomizáció idejéig definiálható, amíg az első bizonyíték a tumor progressziójáról, vagy mindaddig, amíg bármilyen okból származik, attól függően, hogy melyik jön először.

Mi a progressziómentes túlélési arány?

Progresszió - Free Survival (PFS) "A betegség kezelése alatt és utáni időtartama, például a rák, hogy a beteg a betegséggel él, de nem rosszabb". Hasonlóképpen, a "betegség - Free Survival " az, amikor a betegek működése volt, és nem maradt ki detektálható betegség.

mit jelent a betegség ingyen?

Válasz. Az egészségesek lehetnek, hogy az YOU jól működik, társadalmilag és szellemileg. Ezért egyszerűen az -betegségmentes, hogy a Not jelentése , hogy az YOU egészséges, mert te szociálisan szociálisan szenvedhet. nem hajlandó kölcsönhatásba lépni másokkal. betegségek csak a fizikai egészségre vonatkoznak.

Mi a túlélési arány jelentése?

Survival Rate olyan statisztika, amely leírja, hogy az "átlagos" személy a rákos rákkal az túlélje a -et egy bizonyos ideig. Például, ha az 5 éves túlélési ráta egy adott rák esetében 34%, ez az azt jelenti, hogy a 100 emberből származó 34-ből kezdetben diagnosztizálták az ilyen rákot 5 év után életben.

Mi a válasz időtartama?

A válasz időtartama , vagy DOR, az hossza idő, amelyet a daganat továbbra is reagál a kezelésre anélkül, hogy a rák termesztése vagy terjedése lenne. A javított DOR-t bizonyító rákos gyógyszerek tartós, értelmes késedelmet okozhatnak a betegség progressziójában, szemben az ideiglenes válasz -vel, anélkül, hogy tartós előnye lenne.

Melyek a betegség okai?

fertőző betegségek olyan rendellenességek, amelyeket organizmusok és mdash okoznak; például baktériumok, vírusok, gombák vagy paraziták. Sok organizmus él a testünkben és a mi testünkben. Általában ártalmatlanok, vagy akár hasznosak. De bizonyos körülmények között egyes szervezetek lehetnek okozó betegség . Néhány fertőző betegség átadható személyről személyre.

Mi az OS rák?

OS . Az időtartam a diagnózis időpontjától vagy a betegség kezelésének kezdete, például az rák , hogy a betegséggel diagnosztizált betegek még életben vannak. Egy klinikai vizsgálatban az OS mérése egy módja annak, hogy milyen új kezelés működik. Az általános túlélésnek is nevezik.

mit jelent egészségesnek?

Health lehet definiálható fizikai, szellemi és társadalmi jólét, és mint erőforrás a teljes élet. Nemcsak a betegség hiánya, hanem a betegség és más problémák visszanyerésének és visszafordításának képessége. A jó Health tényezők közé tartoznak a genetika, a környezet, a kapcsolatok és az oktatás.

Mi a dfs a rákban?

DFS . Az -rák -ben az -rákos elsődleges kezelésének időtartama véget ér, hogy a beteg túlélje az -rák jeleit vagy tüneteit. Egy klinikai vizsgálatban az DFS mérése az egyik módja annak, hogy milyen új kezelés működik. Szintén betegségmentes túlélés, relapszusmentes túlélés és rfs.

Mit jelent az idő a progressziónak?

Az idő hossza a diagnózis dátumától vagy a betegség kezelésének kezdetétől addig, amíg a betegség elkezd rosszabb vagy elterjednie a test más részein. Egy klinikai vizsgálatban az időtartam mérésére a egy módja annak, hogy lássuk, mennyire jól új kezelés. A TTP-nek is.

Mit jelent az intervallum progressziója a betegségnek?

Progresszív betegség vagy progresszív betegség egy betegség vagy fizikai betegség, amelynek a legtöbb esetben az -betegség romlás, növekedése vagy terjedése. Ez történhet, amíg a halál, a súlyos megbetegedés vagy a szerv meghibásodás következik be. Néhány progresszív betegségek leállíthatók és kezeléssel megfordíthatók.

mi a medián pfs?

A betegség kezelése során és utáni időtartama, például a rák, hogy a beteg a betegséggel él, de nem rosszabbodik. Egy klinikai vizsgálatban, mérésére progressziómentes túlélés az egyik módja annak, hogy milyen jól működik az új kezelés. PFS néven is.

mit jelent a medián pfs?

Median Survival egy statisztika, amely arra utal, hogy mennyi ideig tart a betegek általában egy betegségben vagy egy bizonyos kezelés után. Az az idő és mdash; hónapokban vagy években kifejezve; Amikor az betegek fele várhatóan él. Az azt jelenti, hogy a azt jelenti, hogy a túlélés esélye, hogy az időn belül túlélje az -t 50 százalék.

Mit jelent az általános válaszadási arány?

Általános válaszadási arány (ORR) jelentése , amely olyan betegek aránya, akik részleges vagy teljes válaszú -vel rendelkeznek a terápiában; Az nem tartalmazza a stabil betegséget, és az a hatóanyag tumoricid aktivitásának közvetlen mértéke.

Mi a radiográfiai előrehaladásmentes túlélés?

Radiográfiai progresszió - Free Survival (RPFS) A prosztatarák klinikai vizsgálatok szerint a 2. munkacsoport (PCWG2) egy olyan jelölt végpont, amely klinikailag értelmes előnyt jelent a betegek számára.

Hogyan számítják ki a rák túlélési aránya?

rák túlélési aránya alapulnak kutatás összegyűjtött információk több száz vagy több ezer ember egy adott rák . Egy általános túlélési arány tartalmaz minden korosztály és az egészségi állapot, akik már diagnosztizált a rák , beleértve azokat is diagnosztizáltak nagyon korán és nagyon későn diagnosztizált.

Mit jelent az ötéves túlélési arány?

Öt - Év relatív Survival Rate Ismertesse a betegségben szenvedő betegek arányát a betegség diagnosztizálását követően a betegség diagnosztizálásával, a megfelelő szex és életkor általános lakosságának százalékos arányával osztva Öt év.