Csak a paradicsomot csak komposztban termesztheti?

Bár az eredmények tagadhatatlanok voltak, nem szükséges, vagy nem szükséges az -nek a Tomat Pure komposzt -ben. Először is, az komposzt ugyanolyan előnyeit eredményezi, anélkül, hogy az növekvő növényeket használná . Egy kicsit hosszú út. A kötetből mintegy 30% komposzt a teljes talaj keverékhez ideális.Továbbá csak komposztban üzemelhetsz?

Növekvő növények A Pure komposztban problémákat okozhat a vízvisszatartással és a stabilitással is. A Topsoil-el kevert, az Compost a vízzel csodaszkodik, mivel lehetővé teszi a jó vízelvezetést nehéz talajon keresztül, miközben megőrzi a vizet a homokos talajban. Tehát miközben csábító lehet, az telepítés a tiszta komposzt nem jó ötlet.

Hasonlóképpen, túl sok komposzt fájlt lehetne? Igen, túl sok komposzt , különösen a trágya Compost , károsíthatja a talajt és növényeket .

Következésképpen növelheti a paradicsomot több célú komposztban?

Greenhouse Tomatoes és Kültéri paradicsom A -t gyakran ültetik a speciális növekvő zsákokban. Kövesse az ültetési paradicsomot -t az növekvő BaG vagy multi - Compost -be. Akkor akár növény az paradicsom közvetlenül az növekvő vagy komposzt zsákot vagy akkor próbálkozzon növekvő gyűrűt.

Mi a legjobb komposzt a paradicsom növekedéséhez?

legjobb komposzt az növekvő paradicsom az egyik, hogy tartsa a nedvességet és tápanyagokat, de az is szabad elvezetését. A kis részecskék (agyag) nagyon jól tartják a nedvességet és a tápanyagokat. Adjunk hozzá homokot és finom kavicsot, hogy megkönnyítsék a lefolyást, és az legjobb mindkét világban van. Ez az Compost John Inces Number Three!

tudom tölteni az emelt ágyat komposztdal?

Most, hogy már tett egy emelt kertágyás , lehet, hogy vajon hogyan lehet a legjobban kitöltés azt. emelt kerti ágyak A rendszerint a talaj és komposzt keveréket igényel. Az Ön lehet a talajt a talajt az komposzt -vel, vagy alaposan rétegezzük, ami lasagna kertészkedésnek ismert.

használhatom a komposztot a talaj helyett?

Legyen könnyebb, de gyakoribb, az komposzt alkalmazások a talaj felső rétegébe. De ismerje ezt a két terméket és mdash; Compost és Topsoil & MDash; nem cserélhetőek. Compost nem Topsoil . Az Compost célja az Topsoil felépítése vagy javítása.

a komposztot a talajba fordítja?

komposztálás egy biológiai folyamat, amelynek során a természetben előforduló mikroorganizmusok, baktériumok és rovarok lebontják a szerves anyagok, mint a levelek, levágott fű és egyes konyhai hulladék be egy talaj -szerű terméket úgynevezett komposzt . Ez az újrahasznosítás egyik formája, a szükséges tápanyagok visszatérésének természetes módja az talajba.

, ami jobb komposzt vagy topsoil?

Topsoil a humusz (részben lebomlott szerves anyag) rétege a felület és az altalaj között. Compost nem Topsoil . Használható az Topsoil vagy az Topsoil javítására, de sok olyan alkalmazáshoz, amely az Topsoil -t hívja. Ne használja az Compost -t, mint töltési szennyeződéseket.

tudom tegyem a potting talajomat a komposztban?


Régi Potting Talaj könnyen hozzáadható az komposzt -hez, bár bármilyen kicsi, fehér darab perlite marad, még az komposzt befejezése után is.

Mi a különbség a komposzt és a kerti talaj között?

Talaj sötét és földes szaga. Talaj Formáció akkor történik, ha sok dolog kölcsönhatásba lép: levegő, víz, pusztító növényi élet, szikla, állati élet és vegyi anyagok. Az Compost javítja az talaj -et és a növényeket azáltal, hogy szerves anyagot ad az talajba egy használható formában. Compost segít megszakítani a nehéz agyag Soils -t, javítva a vízelvezetést.

Mennyi komposztot keverhetek a talajjal?

Határozza meg a megfelelő Compost alkalmazásmélységet a projekthez. A hüvelykujj általános szabálya 1/4 és 1/2 hüvelyk, ha az talaj tetejére vonatkozik, és az talaj -jét módosítja. A javasolt maximumok 30-50% komposzt az talaj keverékében, de legfeljebb 30% komposzt tartályokban vagy emelt ágyakban.

kávé jó a paradicsom növények számára?

Keverés kávéházak fa kőris, aprított levelek és lime létrehoz egy gazdag komposztot, egy magas nitrogén, amely könnyű a paradicsom eléréséhez. A komposztot használva a komposztot a savasság csökkentésének módja is, mert nyers, kezeletlen formájukban a kávéházak az talaj túl savasvá tehetik a növények számára.

do paradicsom jobban nőnek a fazekakban vagy a földön?

Amikor az paradicsomtartályok , nagyobb az jobb . Minél nagyobb az konténer , annál több talaj fog tartani. Minél több talaj van, az jobb a talaj vízzel rendelkezik. Emellett a több talaj, annál több, rendelkezésre álló tápanyagok a növények számára.

Milyen gyakran kell vízzel paradicsomnövényeket termeszteni a táskákban?


Water Újra ültetett paradicsom Nos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a talaj nedves és ideális az növekvő számára. Korai az növekvő szezonban, öntözőberendezések naponta reggel. A hőmérséklet emelkedik, akkor szükség lehet víz paradicsom naponta kétszer. A Garden Tomatoes tipikusan 1-2 hüvelyk Water -t igényel egy héten.

lesz a paradicsom a tőzegmőrben?

Peat Moss steril növekvő táptalajt biztosít az paradicsom magvak kiindulásához. A biológiailag lebomló tőzeg edények is jó választás az paradicsom számára. Te a -et az egész pot a földön, és az bomlik, így nincs szükség zavarni vagy károsítani az paradicsom gyökereit az átültetésre.

a tőzegmentes komposzt jó a zöldségekért?

Tőzeg népszerű kertészeti mert megtartja a vizet is, és van egy kiszámítható, egyenletes minőséget, ami növények termesztésére, többek között a gyümölcsökben és zöldség . Ehelyett saját Peat - szabad komposzt -t készíthet, vagy olyan termékeket vásárolhat, amelyeknek nincsenek Tőzege .

A paradicsom jól nőnek a cserépben?

Általában határozott paradicsom hajlamosak do jobban cserépben , úgy néz azoknak. Ez is lehetséges az növekedés a adegetermines paradicsom tartályokban, amennyiben elegendő támogatást és talajtömeget biztosít.

Milyen nagynak kell lennie a táska paradicsomhoz?

, ami valószínűleg 15-20 gallon -ként fordítja le. Tudom, hogy a hirdetések azt mondják, hogy az növekszik a egy hatalmas növény Ebben a kis Bag -ben, de az paradicsom sokkal jobb egy olyan tartályban, amely nagylelkű arányban van. Egy kis paradicsom , például a "Terenzo", az növekszik a egy tartályban, mint 1 gallon.

Mi a legjobb komposzt a zöldségekért?


Míg a szokásos többcélú komposzt tartalmaz néhány növényi táplálékot, az legjobb eredménye az, ha a szakember komposzt növekvő zöldség . Például az szerves növényi komposzt magas szintű szerves anyagot tartalmaz, így alkalmas az növényi foltokra.

Szüksége van Speciális komposztra a paradicsomért?

paradicsom a nem szuper fussy arról, hogy milyen típusú talajból származnak, hogy -t termesztik. Mint a legtöbb kerti zöldség, az nem a jól lecsapolt, termékeny vályog, pH = 5,8 és 7,0 között. Keverjük össze több hüvelyk szerves komposzt -t vagy idősített állati trágyát a felső 4-8 hüvelyk talajba az ültetés előtt.

mely zöldségek nem szeretik a trágyát?

Veg, hogy Mint trágya burgonya és csontvelő / cukkini / sütőtök. Ez a kapásnövények, amit kerülni kell Trágyázás összesen azaz sárgarépa, paszternák, retek, karórépa, stb, mint ez okozza a gyökér „villát”. Szintén a hagymák nem kell kezelni sem.