Mennyibe kerül egy gallon tömítőanyag?

Mivel az átlagos 500 négyzetméteres munkahely 16 órát igényel, akkor az lehet a várhatóan körülbelül 1,150 dollárt költeni egy 1000 négyzetméter Sealcoating -re. Ez azt jelenti, hogy a professzionális munkaerő költsége a négyzetméterenként 1,15 dollár körül. A mérsékelten árú rázóbevonatot költségek körül $ 90, 5 liter , amely maximum 500 négyzetméternyi lefedettség kapacitást.Hasonlóképpen megkérdezheted, hány négyzetméter lesz 5 liter liter tömítő borító?

Minden gallon burkolatok 80 négyzetméternyi és mindegyik vödör záró- tartalmaz 5 liter .

Továbbá, hány négyzetméter van egy gallon betonzáró fedéllel? 400 négyzetméter

Továbbá, mennyibe kerül, hogy a műút lezáródjon?

A Basic 480 négyzetméteres meghajtó -hez várható, hogy 80 és 115 dollárért fizethet az Sealing -hez. Egy nagyobb 1000 négyzetméteres meghajtás esetében a vállalkozók jellemzően -es töltés 170 és 240 dollár között a tömítéshez. árak A attól függ, hogy Ön -t kap-e a egy-két kabátot, és a legtöbb díjat a -nek minimális díjat számít fel 100 és 200 dollár között a projekthez.

Mennyibe kerül egy 5 gallon vödör a meghajtó pecsétet?

lefedettség: kb. 250-350 négyzetméter per 4,75 Gallon tartály. Polimer Módosított Aszfalt emulziós alapú meghajtófőző tömítő és töltőanyag Az aszfaltburkolat felületeinek szépítésére és védelmére.

Részletek
Ár: $ 16.50

hogyan van a repedés tömítő számítása?

Hot-Applied Crack Sealant Calculator
  1. BEÁLLÍTÁSA PLEATANT PONTS per gallon.
  2. Írja lineáris repedés távolság lábban (L)
  3. Írja átlagos szélessége egy repedés hüvelyk (W1)
  4. Írja be a mélysége átlagosan repedés hüvelyk (D1)
  5. Írja átlagos szélessége overband ( W2) hüvelykben.

milyen típusú autópálya tömítő a legjobb?

A TOP 6 LEGJOBB MŰKÖDTETÉSI TÖLTÉSE 2020-ra:
  • Legjobb betonkocsi-pecsétet: Alapítvány páncél SX5000.
  • Runner-up: Keménykötés betonzáró.
  • legjobb aszfaltzáró: E-Z Keverje meg a meghajtás aszfalt töltőanyagot / tömítőanyagot.
  • Runner-up: Paving Sealer Driveway & Amp; Aszfaltzáró.
  • Legjobb Blacktop Sealer: Sakrete Blacktop Sealer.

Mennyi ideig kell várnia, hogy lezárjon egy új műút?

várnia kell legalább 90 nappal, mielőtt egy rázóbevonatot, de ha lehet, Roadstar Útburkolat kifejezetten ajánlja várakozás kilenc hónap és egy év. Ha az az -es meghajtó -et lezárja, mielőtt teljesen meggyógyulna, az You futtatja az tömítés kockázatát az olajokban, amelyek az aszfalt rugalmas.

Mennyire késő az évben lezárhatom a meghajtót?

A Javasoljuk, hogy az lezárja a -t két-öt ÉV -ig. Bár ha az képes -et látni az aszfalt alkotó kövek színét, akkor itt az ideje, hogy az Seal újra. Ideális esetben az Év legjobb ideje az meghajtó Sealcoating május és október között van.

Mennyi ideig kell várnom a Coats of Coats of Coatway Sealer?


A legtöbb DireWay Sealer gyártók két bevonat -t ajánlnak, minimális szárítási idővel nyolc óra a Coats között, így ez az meghajtó-tömítés projekt teljes hétvégét tölt be.

Mennyire kell lennie ahhoz, hogy lezárja a műút?

Mi a legjobb hőmérséklet és az időjárás az Seal-hez a meghajtó ? A legjobb Sealing időjárás reggel 75 és deg közötti tempóval rendelkezik; F és 90 & Deg; F, napos tiszta égboltokkal és esővel. Azonban a tömítőanyagok továbbra is alkalmazhatók, ha az meghajtó felület hőmérséklete A és az AIR hőmérséklet legalább 65 és DG; F és emelkedő.

Mennyi ideig tart a vezetés a vödörben?

1 év

Mi van, ha esik az esik a lezárás utáni útszakasz után?

Magyarázat: Az Sealer -nek száraznak kell lennie, mielőtt az eső , vagy le kell mosni. Magyarázat: Igen Rain képes mosni az Sealer OFF -t, ha Right -ra esik a után. Általában azt szeretnénk, hogy legalább 24 órát engedélyezzünk az Rain előtt, de adalékanyagokat használunk, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy felgyorsítsuk a gyógyítási folyamatot.

Hogyan készítem el a vezetésemet a tömítéshez?

Prep Az meghajtó a
tömítéshez nyomógombos seprűvel kezdődik, és söpörje el a legnehezebb törmeléket.Ezután egy kerti tömlő, vagy ami még jobb, egy nagynyomású mosót öblítse le a felületet tiszta minden laza szennyeződés, homok, és a finomság. Kezdje az meghajtó -es meghajtó legmagasabb végét, és dolgozzon le és ki a szélek felé.

az úthálózat-tömítés megéri?


Sealing Az -es meghajtó évente csúnya hajszálrepedéshez és hámláshoz vezethet. És a beton meghajtó -t négy-öt évente kell lezárni, hogy megvédje őket a víz behatolásából és meghosszabbítsa életüket. Sokan úgy vélik, hogy a beton meghajtó -nek nincs szükség karbantartásra, így soha nem alkalmazhatnak tömítőanyagot.

Meg kell lezárnom a meghajtót a nyomásmosás után?

Egy módja annak, hogy az Beton meghajtó -ot, a sétányt vagy a falakat jól néz ki, az mosás , és Seal minden 2-3 év. Az Sealer szintén segít megelőzni a foltok beállítását az betonban. Sealing beton A nyomás utáni mosás A hasonló a festőfalakhoz házában.

Milyen gyakran kell lezárni a lezárását?

Főszabályként akkor kell zárjuk az úttestről minden 1-3 évben. Pontosabban, ha láthatja az egyes kövek színét, amely az aszfalt felületét alkotja, tudod, hogy itt az ideje az Seal -nek. Néhány szabály érvényes az Seal előtt. Az indítók számára soha nem Seal egy új aszfalt meghajtó .

Do Dowway Sealers-nek két rétegre van szüksége?

Egyes esetekben a lakossági meghajtó csak -nek szüksége van a egy tömítőanyag -re. Ha azonban az aszfaltzáró -t még soha nem lezárták, akkor egy második bevonatú -t vehet igénybe, hogy a gazdag, mély befejezést adja, hogy a legtöbb lakástulajdonos előnyben részesíti. A egy -es kabát is feltüntethető, ha van néhány & ldquo; az aszfalt -ről.

a lezáró aszfalt kiterjeszti az életet?

& ldquo; Sok haszna sealcoating aszfalt , így javítja a vizuális esztétika, ellenáll az oxidációnak a nap helyett erodálódott felületek, húzódó az élet és optimalizálja a teljes értékét aszfaltburkolat . & rdquo;

csináld magad vezetni Wealer vs Professional?


Hogyan lehet Do A szakemberek Do ? A legnagyobb különbség az DIY Sealcoating és Professional Sealcoating között az, hogy a szakemberek permetező tartályokat használnak. A szélek még mindig ugyanúgy történnek, de a nagy területeket egyenletesen bevonják egy nagy tartályt, amely nagynyomású permetezést táplál.

Mennyi ideig tart a vezetéses tömítő az eső előtt?

Általában, tömítők vegye legalább 30 percig, hogy száraz vagy 24 óra a leginkább. A szokásos szárítás -szer körülbelül 4-8 óra. Az átlagos, egy autóbeálló tömítő szüksége, 6 óra megszáradni, mielőtt az eső jön.

A betont kell lezárni?

Bár az beton erős és tartós, ez egy tévedés, hogy úgy véli, hogy az -nek szüksége van a -nek. Valójában, a megfelelő védelem nélkül az beton nem is olyan erős, mint a tartós. Az beton védelmének legköltséghatékonyabb módja az beton tömítőanyag használata, amint az beton befejezte a gyógyítást.