Mennyibe kerül egy forró víztartály az otthoni raktárban?

Az Home Depot hagyományos vízmelegítő tartályokat kínál és modern tartály nélküli egységek, mindkettő gáz vagy villamos energia. A kiválasztásodtól függően az átlagos költség az vízmelegítő telepítéséhez 1000 dollár és 3000 dollár között van.Következésképpen mennyi forró vízmelegítő az otthoni raktárban?

$ 300 - $ 400 - Vízmelegítők - vízvezeték - az Home Depot .

Ismerje meg, mennyi egy 40 gallon forró vízmelegítő? Bojler költségek Gallon

Tank mérete (Gallon) Ár tartomány *
40 $ 320- $ 1600
50 $ 400- $ 2200
75 $ 900- $ 3000
80 $ 1,000- $ 3,000

Megfelelően mi az átlagos költsége a forró vízmelegítő cseréjéhez?

országosan, az átlagos költsége telepítése vízmelegítő a $ 500 és 1000 dollár között, az vízmelegítő típusától és méretétől függően a (gallonban mért) és a telepítő által feltöltött árak. Az vízmelegítő telepítési költség jellemzően két részből áll: a készülék költsége és az költség munka.

Mennyibe kerül egy 50 gallon vízmelegítő otthoni raktár?

Hasonlítsa össze Műszaki

Rheem Rheem
Performance 50 Gal. Magas 6 éves 40 000 BTU földgáztartály vízmelegítő Performance Plus 50 Gal. Magas 9 éves 40.000 BTU földgáztartály vízmelegítő
$ 559.00 $ 599.00
(245) (2349)
Részletek felett Részletek

Melyek a jelek, amiket a forró vízmelegítő megy ki?

7 Jelek A vízmelegítő a
 • -nél kanyarodik, vagy elszíneződött.
 • szokatlan szag a forró vízben.
 • a vízmelegítő kora.
 • elégtelen forró víz.
 • szokatlan hangok jönnek a vízmelegítőből.
 • hibás vagy szivárgó TPR szelep.
 • a tartály szivárog.

tudok telepíteni egy vízmelegítőt?

alsó sor. Általában az lakástulajdonos helyettesítheti a egy meglévő vízmelegítő -et, de engedélyt kell szereznie. A legbiztonságosabb módja annak, hogy tudd meg, mi a helyi építőosztály megköveteli, gyors hívás vagy látogatás az osztályon.

Hány évig tart egy vízmelegítő?

8-12 év

A Home Depot régi vízmelegítőket vesz fel?

Ha az régi vízmelegítő -t ki kell cserélni, az Home Depot -től függ, hogy a telepítést jobbra hozza. A legtöbb területen, ha hétfőtől péntekig délelőtt délben hívja, ugyanazt a napi szállítást és telepítést kínáljuk a helyi Home Depot áruház 30 mérföldes sugarában.

a róm vízmelegítők jóak?


Refem Gas Vízmelegítők
Egy nagy példa egy 50 gal tartály típusú RHE50, egy kondenzációs egység, amely a 98 GPH energiatartománya és az első órás minősítéssel rendelkezik, így Ez egy vásárlás.

Mi az 50 gallon vízmelegítő költsége?

Jellemzően 50 - gallon földgáz vízmelegítő telepítési költségek között $ 795 és $ 1,600.

kell cserélnem a vízmelegítőt, mielőtt meghibásodik?

Ha a tartály rozsda, az lehet, hogy meghibásodhat a katasztrofiálisan, és eláraszthatja otthonát. Ezt a katasztrófát az helyett az vízmelegítővel helyettesítheti, mielőtt nem sikerül . Egy új vízmelegítő lehet csökkenteni a közüzemi számlákat: Ön -nek kell befektetnie az egy új vízmelegítő -be, de az alacsonyabb energiaszámlákon azonnal kifizeti a hátadat.

a Rheem vagy az Ao Smith jobb?

Rheem egy jó, középszintű vízmelegítő márka, amely nem túl költséges. A tartós, megbízható vízmelegítők gyártásának hírneve jó választás a legtöbb otthon számára. Összességében az Ao Smith valószínűleg az jobb választás a gázvízmelegítők számára, de csak egy frakció.

Szükségem van egy engedéllyel, hogy cserélje ki a vízmelegítőt?

A legtöbb város és a JURIDIKÁCIÓK A meglévő vízmelegítő helyettesítésére engedélyt igényelnek, függetlenül attól, hogy a egy törött vízmelegítő helyettesíti-e vagy nagyobb vagy több funkcionális egységre történő felváltást. Az lehetővé teszi a cím potenciális biztonsági problémáit egy helytelenül telepített vízmelegítő .

Mikor kell cserélnie a vízmelegítőt?


Általában a legtöbb 10 éves vízmelegítők, amelyek több mint 10 éves -t kell figyelembe venni az csere -nek. Ha A vízmelegítője olyan helyen van, amely nem okoz kárt, ha szivárgás van, az You várhat, amíg kiszivárgást fejleszt, mielőtt helyettesíti a -et, de ez tényleg nem ajánlott.

Mennyi ideig tart egy 50 gallon vízmelegítő?

Tehát, egy teljesen fűtött, 50 - gallonos tartály szállít durván 33 gallon forró vízzel bármely adott időpontban. Az átlagos zuhanyzó 2 gallon Water per percet használ, így ugyanaz az 50 - Gallon tartály jó egy kicsit kevesebb, mint 17 perc forró Water .

A Lowes telepíti a vízmelegítőt?

A: Az telepítés költsége Az vízmelegítő az egyéni igények alapján végzett projektből származik. Ahhoz, hogy személyre szabott idézet kapjon, töltse ki a fenti űrlapot, vagy hívjon 1-877-go- Lowes -t. K: A Lowe kiterjesztett garanciát kínál? A: Igen, a Lowe's vízmelegítő védelmi terveket kínál.

Mennyi ideig tart egy 40 gallon forró vízmelegítő telepítéséhez?

Az átlagos gázfűtő veszi 30 és 40 percig teljesen fel a víz annak tartályban . Az átlagos elektromos fűtőberendezés körülbelül kétszerese az hosszú -nek, mint az átlagos gázfűtő , hogy teljesen Heat az víz az tartályban -ben óra és 20 perc az Heat -ig.

Milyen méretű víztartályra van szükségem a házamhoz?

1-2 fő részére: 30-40 gallon. 2-3 fő részére: 40-50 gallon. 3-4 fő: 50-60 gallon. 5+ ember számára: 60-80 gallon.

nehéz telepíteni egy vízmelegítőt?


A legtöbb lakossági vízmelegítők $ 150-tól 400 dollárig, akár gázra, akár elektromos, valamint 200 $ 450 dollárra, ha van egy vízvezeték-szerelő telepítése it. Több drágább gáz vízmelegítők speciális szellőztető rendszerekkel is rendelkezésre állnak. De ők több nehéz telepíteni a -t, és itt nem fogunk foglalkozni velük.

Milyen márkájú vízmelegítő a legmegbízhatóbb?

A legmegbízhatóbb vízmelegítő márkák a piacon
 • rinnai vízmelegítő.
 • Ecosmart tartály nélküli vízmelegítő.
 • ge geospring vízmelegítő.
 • Stiebel Eltron vízmelegítő.
 • Bosch vízmelegítő.
 • Takagi.
 • kenmore vízmelegítő.
 • amerikai szabványos vízmelegítő.

kaphat pénzt a régi vízmelegítők számára?

Hogyan készpénzzel vízmelegítő . Az vízmelegítők lehetnek a -et, mint egy egész egységként a helyi törmelékkel. Ha egy vállalkozó vagy egy háztulajdonos cseréje vízmelegítő , a törmelék régit az készpénz . Az vízmelegítő árak a típusától, a súlytól és a helytől függően változnak.