Tudsz diy fémtetőt?

Metal Tetőfedő Systems, hogy az a Yourself telepítéséhez könnyen elérhető, de az You -nek kényelmesen érezni kell az Metal -et (és You 'LL-t egy meglehetősen meredek árat fizetnie. A rendszer speciális kialakítású önindító csíkok, völgyek, nyeregtetős trim villogó és villogó tetőablakok, kémények és tetőablakok.Ismerendő, hogy milyen anyagokra van szükség a fémtetőhöz?

DIY Metal Tetőfedő berendezések a következő anyagokat igénylik:

 • létra vagy állványzat (elég magas a tető eléréséhez)
 • Jigsaw vagy Power Metal Shears.
 • acél panelek (téglalapok vagy négyzetek)
 • tűzőpisztoly.
 • fúró és teljes választék fúróbit.
 • 1 és frac14; hüvelyk tetőfedő körmök.
 • fém tetőfedő csavarok.
 • fa tetőfedő csavarok.

Ismerje meg, tudsz egy fémtetőt a zsindelyek felett? A válasz igen! Az fém tetőfedő -nek az egyik nagy előnye, hogy könnyű, ami lehetővé teszi a tökéletes anyagot az -nél a -nél meglévő zsindely tetővel. Vannak azonban olyan dolgok, amelyeket az , akit szeretnél megnézni, mielőtt ezt megtenné.

Hasonlóképpen, a fém tetőhöz szükséges alátét?

Az egyszerű válasz igen, akkor tető -nak szüksége van egy alátéten . Ha az fémtető az aszfalt zsindelyek tetején megy, akkor már van egy aluljáró , és valószínűleg nincs szüksége egy másikra. Ne feledje azonban, hogy a zsindelyek bővítése és összehúzódása károsíthatja az fém hátulját.

A fém tetőfedést közvetlenül a rétegelt lemezre telepítheti?

Igen, u lehet telepíteni fém tetőfedő jogot, hogy a 30lb és lemez nélkül pántok.

milyen nyomtávú fém tető a legjobb?

fémgel, annál nagyobb a mérőszám, a vékonyabb az anyag . Tehát 29 mérő vékonyabb, mint 26 mérő. A lakóépülethez 29 mérőműszer a minimális ajánlott, míg 26 mérőműszer alkalmas a legtöbb alkalmazásra. A magas szélű területeken a jégeső vagy súlyos időjárás előfordulása, 24 mérőeszköz ajánlott.
Az

könnyű telepíteni egy fémtetőt?

Tin : Megfizethető opció és könnyebb a zsindelyek, az Tin a leggyakrabban használt fém tetőfedő . Gyakran az alkalmazott anyag nem igazán Tin , hanem horganyzott acél vagy alumínium. A zaj általában nem olyan tényező, ha Acél tető -t telepít az aszfalt felett.

Szüksége van egy gőzgörlőre fémtető alatt?

Hagyományosan az We ve szigetelte az tető panelt, hogy megpróbálja megtartani a hőmérsékletet a panelen a harmatpont eléréséhez. Mi 'll Adjunk hozzá egy gőzgőz -et, így a nedves levegő nem áramlik fel a szigetelésen és az tetőn lévő -on. De az előtelepített membrán még hatékonyabb lehet a kondenzáció eltávolítására.

Szüksége van rétegelt lemezre fémtető alatt?

Bár az fém tetőfedő nem nem -t igényel Rétegelt lemez Alapítvány, vannak olyan körülmények, amelyekben az You az rétegelt lemez telepítésére szolgál, hogy előrejelezze a jövő tetőfedése igényeit, vagy további hangszigetelést kínáljon. A modern fémtetők várhatóan 30 évig vagy hosszabb ideig tartanak.

Meg kell tenned a kátránypapírt egy fémtető alatt?


A hagyományos és leggyakoribb anyag az Roof alátétre egy meredek lejtőn fém tetőn nem perforált, aszfalt-impregnált Felt Alapítvány. Az építész igényeitől függően az építész, a helyi építési kód vagy az fém panel gyártója, egy vagy két, nem perforált aszfalt Felt réteget használnak.

Hogyan tartja meg a fémtetőt a kondenzációból?

Hagyományosan, kondenzációs kezeli szigetelő fém tető úgy, hogy a panel hőmérséklete soha nem éri el a harmatpontot. Ezt gyakran vinil-háttal ellátott üvegszálas szigeteléssel végezzük, hogy megakadályozzák a nedves levegő érintkezését a Cooler fém tetővel (amely lehet a harmatpont alatt vagy alatt).

Szüksége van jeges és vízvédőre fém tetőfedés alatt?

Megvédi az -ot a alatt minden szabványos lejtős tető burkolatok & mdash; Grace Ice & Amp; vízpajzs & Reg; Tetőfedés Alapítás Védi az pala, csempe, cédrus rázkódás vagy fém , valamint a hagyományos aszfalt zsindelyek alatt.

Hogyan tartom meg a fémtetőt az izzadásról?

Az öt kulcsfontosságú pont a fém tető izzadásának megállításához
 1. jó tetőszellőztetés. A kondenzáció elpárologtatásának kulcsa a légáramlás.
 2. tetőpálya.
 3. tartja a fészer szárazságát.
 4. szigetelés.
 5. anti-kondenzációs réteg.

Mi a minimális lejtő egy fémtetőn?

A 2012-es nemzetközi építési kódex szerint (1507.4. 2 Deck Slope ), minimális lejtők az Roof paneleknek meg kell felelniük a következőknek: az minimális lejtője a lecsapott, nem forrasztott Seam számára A fémtetők az alkalmazott lapos tömítőanyag nélkül három egységnek kell lennie 12 egységben vízszintes (25% lejtőn).

mennyi túlnyúlást igényel egy fémtetőre?


A tipikus fémtető túlnyúlás lehet 2-4 hüvelyk, vagy akár kevesebb. Néhány enyhe Overhang ajánlott, egy csepegtető él villogása, hogy megakadályozza a víz az tetőfedő -be és az alapul szolgáló fából.

Mi a legalacsonyabb pálya a fémtetőnek?

legtöbb lakossági fém tetők megkövetelik, hogy legalább egy 3:12 tetőhajlásszög és nincs maximum tető pályán . Ez azt jelenti, hogy legalább 3 és rdquo; függőleges emelkedés az tetőcsúcs minden 12 és rdquo; Visszatér vízszintesen. Ez egy 14 fokos szög.

Melyek a fémtető hátrányai?

Hátrányok fémtetők
 • Megfizethetőség. A fémtetők akár két-háromszor drágábbak lehetnek, mint más tetőfedő anyagok.
 • zaj. A fémtetők zajosak lehetnek, különösen egy nagy eső vagy hailstorm alatt.
 • bővítés és összehúzódás.
 • A szín mérkőzés következetlensége.
 • teljesítmény.

Milyen problémák vannak a fémtetőkkel?

4 Közös fém tetőfedési problémák
 • Tetőszivárgás. A tetőszivárgás az egyik leggyakoribb probléma, amelyet a lakástulajdonosok fémtetőkkel élnek.
 • fújás. A rossz telepítés eredményeként is előfordulhat.
 • lyukasztás & amp; Könnyek. A lyukak és a könnyek is problémás lehetnek.
 • vízzel. A víz egy másik vezető oka a fém tetőfedési problémáknak.

Mi az átlagos költsége egy álló varrat fém tető?

Az Átlagos tetőfedés Installation Ár a -hez Állandó Seam fémtető A -ot bárhol $ 23 000 dollár és 30 000 dollár között lehet a lejtőn, a pályán és az tető méretének méretétől függően. Azt várhatja, hogy $ 8-tól 14 dollárt fizetsz négyzetméterenként. Foot vagy $ 800 és $ 1,400 négyzetenként telepítve egy szabványos méretű egyetlen történetre.

egy fémtető megéri?


Ha az ár az Ön kizárólagos megfontolása, az fémtető nem értéke . Többet fizetsz egy fémtetőtől -nek, mint a legtöbb más anyagi lehetőség, és a kifizetés egy nagyszerű, nagy teljesítményű tető , amely valószínűleg nem igényel javításokat vagy cserét felfelé 50 év.

Milyen színű fémtető tükrözi a legtöbb hőt?

könnyebb színes tetők tükrözik a Sun hőségét sokkal jobb, mint a sötétebb színek. Valójában egy csúcsminőségű Kynar 500 fehér fémtető az energiacsillag minősül és hűvös tetőnek minősül a hűvös tetőtermesztéssel. Az ilyen tető ésszerűen várhatóan 50-60 fokos hűtő, mint egy sötét színű aszfalt zsindely tető.