Mit tudok komposztálni a listát?

Mit kell tenni a komposzt bin
 • fűszálakba.
 • fa levelek.
 • Növényi élelmiszer-maradékok (kávéházak, saláta, burgonyahéjak, banánhéjak, avokádó bőr, stb.)
 • fekete-fehér újság.
 • nyomtatópapír.
 • a legtöbb betegség szabad udvari hulladék.
 • karton.
 • vegetáriánus állati trágya (pl. tehenek, lovak, nyulak, hörcsögök stb.)Hasonlóképpen, mit lehet és nem lehet komposztálni?

hús, csontok, halak, zsírok, tejtermékek és ndash; Ezek a termékek CAN & Ldquo; túlmelegedés és rdquo; Az komposzt Pile (nem is beszélve, hogy büdös és vonzza az állatokat). Szintetikus vegyszerek és ndash; Bizonyos pázsit és kerti vegyi anyagok (herbicidek & ndash; peszticidek) lehet ellenállni a komposztálás folyamat, és marad a kész komposzt .

Ezt követően kérdés, hogy milyen tételeket lehet és nem lehet komposztálni, és miért? De bár technikailag te technikailag az képes komposztálni a -t, ami egyszer megélhet, néhány dolgot jobban kihagyott az Compost Bile-ből a jobb komposzt és kevésbé problémás kedvéért.

 • kutya és macska.
 • tea és kávé táskák.
 • citrushéj és hagyma.
 • hal és húsos maradék.
 • fényes vagy bevont papír.
 • szén tűz hamu.
 • fűrészpor a kezelt fából.

Ilyen módon, mi a jó komposztáló elemek?

Tedd a jobb cucc Jó dolog komposzt közé zöldség héját, gyümölcs hulladék teabags, növényi nyesedék, illetve füvet. Ezek gyors lebontani és fontos nitrogént, valamint nedvességet biztosítanak. Ez is , hogy tartalmazzon dolgokat , mint a karton tojás dobozok, a papír és a lehullott levelek.

komposzt sajtot?

Húskészítmények: Ez magában foglalja a csontokat, a vért, a halat és az állati zsírokat. Tejtermékek: Tartózkodjon az Composting tejből, sajt , joghurt és krém. Bár minden bizonnyal romlik, vonzóak a kártevők számára. Rizs: A főtt rizs szokatlanul termékeny tenyésztési talaj a baktériumok fajtái számára, hogy You nem akarja a halomban.

tud hagyni a komposztban?

Igen, Ön komponálhatja a hagymát & Ndash; De néhány megfontolással. Mint a burgonya, bár az egész hagyma hajlamos regenerálni & ndash; valószínűleg új hajtásokat hajtanak végre, és megpróbálnak új hagymát növelni, mielőtt leesnek. Ha azt szeretné, hogy elkerülje, vegye fel az hagymát -t felére vagy negyedekre, mielőtt az komposzt binbe helyezi.

képes komposztálni a banánhéjakat?

komposztálás banánhéj olyan egyszerű, mint egyszerűen dobált a megmaradt banánhéj a komposzt . A egészben eldobhatja őket, de az tudatában van, hogy így hosszabb ideig tarthat az komposzt -nek. Bár igen, akkor használatra banánhéj trágyaként és fog nem árthat a növény, akkor a legjobb, ha komposzt őket először.

képes tea táskák a komposztban?

Nem csak Can Compost Tea táskák Mint műtrágya az komposzt tartályban, de a laza levél teák és komposztálható Tea Bags lehet ásott a növények körül. Az CEA BAKS használata Compost -ben hozzáteszi, hogy a nitrogénben gazdag komponens az komposzt -hez, amely kiegyensúlyozta a szénnélküli anyagokat.

a tojáshéjak jó a komposzt számára?

A válasz erre igen, akkor. Az Eggsells to Compost hozzáadása a kalcium hozzáadása segít a végleges komposzt pótlóról. Ez a fontos tápanyag segíti a növények sejtfal építését. Miközben nem kell összetörnie az tojáshéjat előtt, mielőtt az Composting őket, így felgyorsítja, milyen gyorsan az Eggshells lebomlik az komposzt -ben.

tudok felvenni a gyomokat a komposztba?


CAN I Compost Weeds ? Igen. A komposztálás során az Weeds nem nehezebb az komposzt -nél, mint más növények, így nem szabad elpazarolni őket. Ha a General Weed tanácsadást követi, és eltávolítja őket, miközben fiatalok, az gyomok bontásban lesznek, és gyorsan kitalálják a kiváló komposzt -t.

a vizelet jó a komposzt számára?

Humán Pee Hozzáadva Compost növeli a növényeket. Az emberek millenniumi műtrágyaként használnak trágyát. De a tudósok azt hiszik, hogy a humán vizelet -et a folyékony Gold & MDash-be válthatják; mint komposztáló anyag. Az előfeltétel egyszerű: Pee gazdag nitrogénben gazdag, mely növények kétségbeesetten szükségük van.

tudok penészes kenyeret rakni a komposztban?

Igen, elavult vagy penészes kenyér lehet a -t komposzt cölöpökben. Egyes kenyér típusú Compost anyagként (szénforrás) is működhet. A kenyér vonzzák a kártevők és rágcsálók ezért ügyelni kell a kenyér jól össze van keverve a komposzt halom . Az Can is felgyorsítja az komposztáló eljárást azáltal, hogy az kenyér -t kisebb darabokra szakítja.

egy komposzt bin illat?

A Megfelelően kiegyensúlyozott komposzt Pile-t nem szabad szaga rossz. Compost kell szag, mint a szennyeződés, és ha az nem nem, van valami rossz, és az komposzt Pile nincs megfelelően felmelegedni és lebontani a szerves anyagot. Ennek a szabálynak van egy kivétele, és ha Ön komposztáló trágya az komposzt -öbölben.

képes penészes ételt komposztálni?

Nem ajánlott hozzáadni penészes ételt -nek az komposzt -hez, csak bárhol. Adjon hozzá Moldy Foods -t az komposzt Pile és a barna, szárított anyag tetején, mint széna, levelek vagy fű kivágás. Ez hasznos, mivel a halom középpontja gyorsabban felmelegszik, azaz az penészes étele gyorsabban bomlik.

Lehet-e a citrusot komposztba helyezni?


Az elmúlt években, egyesek azt javasolta, hogy citrus héjat (narancshéj, citromhéj, lime héjat, stb) ne legyen komposztált . Nem csak tudsz citrus peelingeket helyezni az komposzt -es pile-be, akkor az komposzt -nek is jó.

Komposzt papírtörlő?

Papír Törölközők nem töltött zsírral vagy vegyi anyagokkal Will gyorsan lebomlik az komposzt bin. Ezek barna vagy szénnel gazdag anyagnak számítanak, és az lehet a helyettesítő , ha a alacsony. Az papírtörülköző szennyeződéssel, vízzel vagy növényi alapú élelmiszerekkel tökéletesen üdvözlik az komposzt binben.

használt tea táskák a növények számára?

Használt Tea A Tea és a friss Tea A levelek tápanyagokat és tanannisavat tartalmaznak, amely a talajhoz hozzáadódik, termékeny környezetet teremt a kert, a táj és a konténer növények számára . Mivel az Tea terület természetes, szerves anyag, növeli a tápanyagszinteket és javítja a talajminőséget, ahogy bomlik.

Milyen gyakran kell fordulnia a komposztot?

Az gyakran meg kell fordítania a Compost -t, amely számos tényezőtől függ, beleértve a halom méretét, a zöld-barna arányt és a nedvesség mennyiségét a halomban. Ez azt jelenti, hogy azt mondják, egy jó szabály hüvelykujj az -nek az Compost Tumbler-t három-négy napra és az komposzt Bile-t három-hét naponta.

Lehet tennél húst komposztba?

Komposztálhatja a Hús -t, de a probléma az, hogy az -nek a elkezdi szagolni és vonzani a legyeket és a maggotokat (valamint a szomszédos macskákat és a kutyákat). Ezenkívül lassítja az komposztáló folyamatot. A használhat egy Bokashi bin-t, hogy előforduljon minden bal oldali, beleértve hús , hal és tejtermékek.

Compost főtt rizs?


főtt rizs egy trükkös egy : Igen, nagyon gyorsan el fog rohanni, de időközben a baktériumok menedéke (amely az -nek más problémákat okozhat az Compost heap számára) . Plusz, Ha érintkezésbe kerül bármely olajjal, zsírokkal, húsokkal vagy más aromaanyagokkal, vonzhatja a nemkívánatos vermineket.

-nak van szüksége a komposzt tartályra?

Nem nélkülözhetetlen az Compost Heaphoz, amelynek fedél -je van. Az fedél azonban a segítséget nyújt mind a hőmérséklet, mind a nedvesség szintjének szabályozásában. Könnyedén használhatsz egy régi szőnyeget (lehetőleg hessian háttámláját, nem pedig a habot, vagy egy vastag műanyag ponyvát) kövekkel mérlegel.

Hogyan készítesz lépésről lépésre?

7 Könnyű lépések a komposztáláshoz
 1. Válassza ki a Backyard Compost bin típusát. Használhat egy nyitott halomat vagy komposzt bin-t.
 2. Válassza ki a zeneszerző helyét.
 3. alternatív rétegek.
 4. Add hozzá a konyhát és az udvari hulladékot, amint felhalmozódnak. Az
 5. továbbra is hozzáadja a rétegeket, amíg a bin tele van.
 6. fenntartja a komposzt binét.
 7. betakarítja a komposztot.