Hogyan tarthatom a kerékpáros gumiabroncsokat a száraz rothadásból?

- Extrém tempok, napfény, vegyszerek, nedvesség, ózon, oxigén és idő. Az megakadályozza a gumiabroncs száraz Rot -t, ha a Dirt Bike -t hűvös, sötét, száraz helyen tárolja. Az Rotted gumiabroncsok -et visszaállíthatja, de korán meg kell ragadnia az -et, hogy megjavítsa meg!ember is megkérdezi, hogyan tartja a motorkerékpár gumiabroncsokat a száraz rothadásból?

, hogyan lehet megelőzni Tire Rot

 1. Kerülje a hosszan tartó napfény expozíció. Tartsa a gumiabroncsokat a garázs hűvös, sötét területén, és kerülje a hőmérséklet szélsőségét.
 2. a gumiabroncsokat egy spinért.
 3. fenntartja a légnyomást.
 4. kor.
 5. Tartsa tisztán a gumiabroncsokat.
 6. megfelelő motorkerékpár gumiabroncs tárolási tippek.

is, mi okozza a gumiabroncsot száraz rothadásra? inaktivitás, Alacsony gumiabroncs nyomás és túlzott hő az elsődleges bűnösök, amelyek Ok Automobile gumiabroncs száraz Rot . Ha az gumiabroncsok oldalfalai mentén halad, és az gumiabroncsok oldalfalai mentén halad, és egészen a futófelület felé fut, akkor egy gyakori jelenséget tapasztal, amely stagnáló autókban és ndash; gumiabroncs száraz rothadás .

Következésképpen, hogyan tartja a gumiabroncsokat a száraz rothadásból?

, hogyan kell tárolni elől, hogy ne száraz Rotting és megnövelik a

 1. tiszta és száraz gumikat tárolás előtt.
 2. tartsa a gumiabroncsokat a napból.
 3. tárolja a gumiabroncsokat hűvös, száraz környezetben.
 4. tartsa mindegyik gumiabroncsot légmentesen lezárt műanyag zacskóban.
 5. tárolja őket függőlegesen vagy vízszintesen.
 6. távolítsa el a gumiabroncsokat olyan járművektől, amelyeket hosszú ideig tárol.

Honnan tudja, hogy a gumiabroncsok száraz rothadással rendelkeznek-e?

Ha egy vagy több gumiabroncsodat kifejlesztett száraz rothadás, akkor észleli a következő figyelmeztető jeleket:

 1. törékenység. A száraz rothadás kiszáradja a gumiabroncsokat.
 2. repedések a futófelületen. A fejlett száraz rothadás kis repedést okozhat a gumiabroncs futófelületének külső szélén.
 3. repedések az oldalfalon.
 4. elhalványult szín.

A gumiabroncsok ragyognak száraz rothadás?

Nem szilikon alapú, nem lesz okozza a száraz rothadás , jól néz ki, és hosszú ideig tart. Találtam 303-at, hogy jól működjön a belső téren, de túl sok szennyeződést és port vonz az gumiabroncsok -en. A Stoner több SHINE kevesebb ideje sokkal jobb az gumiabroncsok számára.

Mennyi ideig tartanak a gumiabroncsok, mielőtt megszáradnak a rothadás?

Nézd ezt: Tire rothadás lehet száraz ki gumi sokáig a futófelület Hat és 10 év közötti szól minden egy gumiabroncs jó, függetlenül attól, mérföld. Ellenőrizze az oldalfalokat az felületén a gumi felületén.
Az

az időjárás megrepedt gumiabroncsok veszélyesek?

Még ha gumik nincsenek használatban, mint gumik tárolt vagy a járműre felszerelt, ami ritkán használják, gumiabroncs repedés is előfordulhat. Sok finom gumiabroncs oldalfal repedések okozhatják a napfénynek, túlzott hőnek vagy ózonnak. Ez a fajta gumiabroncs oldalfal Cracking néha OZONE Cracking vagy Weathering.
Az

az oldalfalon veszélyes az oldalfal?

Érdekes módon elegendő, ha a napsugárzás vagy a túlzott tisztítás a kis repedések oka, az oldalsó a gumiabroncs kifelé mutatja, míg az oldalfal -t ritkán érinti.
Az

repedések a gumiabroncs futófelülete között?


Nem kell aggódnia a hajszálak repedései miatt az futófelület között. Ez a hatalmas stressz része és parcellája, hogy az gumiabroncsok a normál élettartamának részeként tartják. A HAIRLINE repedések a rendkívül tartós szőtt acél szálak. Ez a hajszálak repedések az oldalfal mentén, amely aggodalomra ad okot.

A garázsban száraz rothadás?

Mivel az UV sugarak a fő oka az korhadás , akkor lehet gépkocsi védelme tárolja azt egy garázsban vagy egy autó alatt port, ha éppen nem használja. Ha nincs egy Garage vagy autós port, a legtöbb autóipari áruház olcsó gumiabroncs fedőlapokat értékesít, amelyek védik az gumiabroncsokat az UV-sugaraktól.

Meg tudod javítani az időjárás megrepedt gumiabroncsokat?

, miután az Crack száraz és unshoided, az elasztikus cementet specifikusan az gumiabroncsok javítására szorítja. Pat a résbe és a felszínen körülötte, simán törölje át a területen. Spray egy pár fekete festéket az Crack felett, hogy megvédje a szennyeződéstől, a naptól és az időjárástól -ig.

használhatom a gumiabroncsok sütőjét?

Az leggyakoribb háztartási termék gumiabroncsok -es gumiabroncsok olaj & Ndash; Castor, citrom, zöldség , Olive, Baby Oil , sőt fékfolyadék. Továbbá olaj adja meg gumik nedves, csillogó megjelenést hasonlóan oldószer alapú gumiabroncs ragyog . Azonban az olaj ragadóssága eredményezi az gumiabroncs -t, ami még több szennyeződést vonz, mint a szokásos.

a gumiabroncsok ragyogása gumiabroncsok?

hátrányai gumiabroncskötés
A terméken belüli kőolaj-desztillátum folyadékok lehetnek az gumiabroncsok és a festékmunka. Néhány típusú gumiabroncskötés valójában kár az gumiabroncs hosszú távon. Aeroszolos formanyomtatvány használatakor a termék permetezésével károsíthatja a fékeket.

száraz rothadás veszélyes?


Az összes faanyag gomba, korhadás egyik veszélyes , nem csak a integritását az épület, hanem azért, mert a mögöttes nedves problémát jelent. Miközben az száraz Rot saját önmagában nem okoz túl sok egészségügyi problémát, akkor költséges strukturális károkat okozhat, amelyek végül egészségi veszélyt jelentenek.

Hogyan terjeszti ki a gumiabroncs életét?

Top 10 A gumiabroncs élettartamának kiterjesztése
 1. Határozza meg a megfelelő inflációs szinteket. A gumiabroncs-élet legnagyobb befolyása az inflációs nyomás. Az
 2. jó inflációs karbantartási programot hoz létre.
 3. Csökkentse a felső sebességét.
 4. tartja meg megfelelően a járműveket.
 5. rögzítse a gumiabroncsokat.
 6. Ismerje meg a & # 8220; olvassa el & # 8221; gumiabroncsok.
 7. forgatja a gumiabroncsokat. Az
 8. helyettesíti a gumiabroncsokat.

mi a legjobb gumiabroncs-védő?

A legjobb gumiabroncs Shine
 • Autoglym instant gumiabroncskötés.
 • Armor Minden Extreme gumiabroncs ragyog gél.
 • Carguys gumiabroncs-csillapító készlet.
 • Aero kozmetikumok gumiabroncs védő és öltözködés.
 • Vegyi srácok Selyem gumiabroncs ragyog.
 • Trinova gumiabroncs ragyog.
 • fekete mágikus gumiabroncs nedves hab.
 • MeGuiar forró fényes gumiabroncs hab.

rendben van a gumiabroncsok vereméhez?

Ha az Stack -nek kell lennie az gumiabroncs -nek, próbálja meg, hogy ne az Stack túl magas legyen. Ha az gumiabroncs tornya túl magas lesz, akkor felborulhat és károsíthatja az gumiabroncsokat. Ha azonban az gumiabroncs a felnikre van szerelve, akkor az halmozott -t kell tárolni, nem egyenesen.

Hány évig tart a gumiabroncsok?

Mennyi ideig kell lennie a egy új készlet az gumiabroncsok utolsó -ben? Lehet, hogy előfordulhat, de az gumiabroncsok a -nek lejárati dátuma van. Van egy általános az egyetértés, hogy a legtöbb gumik ellenőrizni kell, ha nem cserélik ki, körülbelül hat éve és kell feltétlenül kilapozzák után 10 évvel , függetlenül attól, hogy mennyi futófelület hagyták.

Hogyan javítod a száraz rothadás?


 1. 1. lépés - Készítse elő a munkahelyet. Válasszon meleg száraz napot, hogy elvégezze a száraz rothadás javítását.
 2. 2. lépés - Távolítsa el a fertőzött fát. Használjon fűrészt vagy vésőt a száraz rothadás eltávolításához.
 3. 3. lépés - A fertőzött fa kezelése. Alkalmazzon egyenletes réteget a fából készült stabilizátorhoz a száraz rothadáshoz.
 4. 4. lépés - Fa töltőanyagot kell alkalmazni.

Milyen gyakran cserélje ki a gumiabroncsokat?

hatévente

7 éves gumiabroncsok biztonságos?

Régi gumiabroncsok veszélyesek, függetlenül a futófelület mélységétől. Bár nincs szövetségi szankcionált Safety útmutatás, amikor az gumiabroncs túlságosan Régi , hogy Safe , sok autógyártó javasolja a cserét a gyártás időpontjától. régi gumiabroncsok voltak a halálos balesetek bűncselekményei. A használt gumiabroncsok vásárlása kockázatos lépés.