A Lutron Caseta szüksége van egy hubra?

Mivel Caseta eszközök Az Lutron tulajdonosi CLEAR Connect RF vezeték nélküli protokollt használva az Hub szükséges ahhoz, hogy összekapcsolja a kapcsolókat a hálózathoz.Tudja meg, hogy a Lutron Caseta híd nélkül működik?

Az egyetlen dolog, ami nem munkák , ha az Lutront Caseta intelligens híd kimegy, hogy az egyik nem tudja ellenőrizni a Lutront Caseta az alkalmazásban többé.

Hasonlóképpen, mit csinál a Lutron Smart Bridge? Lutront intelligens híd lehetővé teszi a telepítést, ellenőrzési és felügyeleti Caseta Wireless dimmerek és Serena Távirányítós Shades egy okostelefonon, táblagépen és még az Apple Watch hordható.

Csak így, milyen hubok dolgoznak a Lutron Casetával?

CAS & EACUT; TA vezeték nélküli dimmers, Pico & REG; SUP> Távirányítások és Serena akkumulátoros árnyalatok kompatibilisek a kacsintással és a tűzőkapcsokkal. Vezérlő lámpák és árnyalatok az Smartthings App-ból, és adjunk hozzá több automatizálást otthonába.

Will Lutron Caseta Wink Wink Hub?

Wink Hub 2 Most támogatja az LUTRON CAS & EACUT teljes sorát; TA vezeték nélküli kapcsolók és dimmers. Az Wink + LUTRON segítségével az könnyen beállíthatja a világítást, hogy megfeleljen a hangulatnak, vagy kikapcsolja a lámpákat a távolról az Wink alkalmazás segítségével.

a lutron caseta megéri?

ellen. A legtöbb intelligens dugó egyik legnagyobb hibája, hogy nem tudnak elhomályosítani őket. Lutron Caseta vezeték nélküli intelligens világítás Dimmer Switch Switch Switch Switter Kit egyike az egyik kevés intelligens fénykapcsoló, amely nem, és míg ez sokkal pricier, mint a legtöbb más intelligens dugó, ez a funkció teszi az érték értékét.

Mi a Lutron Caseta tartománya?

30 láb
Az

nem tud csatlakozni a Lutron Caseta hídhoz?

1) Győződjön meg róla, hogy az Lutron eszköz közvetlenül csatlakoztatva van egy LAN (helyi hálózati hálózat) porthoz a routeren egy hálózati kábellel. A legtöbb dobozban jellemzően 4 vagy 8 LAN port található. Ellenőrizze a fényeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kábel nem laza vagy ilyen. Ha kétségei vannak, próbálj ki egy másik kábelt.

Hogyan telepíthetem Lutron Caseta-t?

huzal anyák és csavarok jönnek a készlethez, így nem lesz szüksége semmilyen anyagra.
  1. Lépés: Állítsa be az intelligens hídot.
  2. 2. lépés: Kapcsolja ki a teljesítményt.
  3. 3. lépés: Távolítsa el a meglévő fénykapcsolót.
  4. 4. lépés: Készítse elő a vezetékeket a Caseta Dimmer kapcsolóhoz.
  5. 1. lépés: Telepítse a Caseta Dimmer kapcsolót.

lutron caseta z hullám?


Az alsó sor: Lutron Caseta vezeték nélküli világítás intelligens híddal. A frusztrációim egyenes Z - hullámú kapcsolókkal és dimmerekkel (amelyek persze, ez az Lutron felszerelés nem). Miután az intelligens híd felismerhető, így lesz az Lutron Caseta eszközök, amelyek beállíthatók.

Hogyan működik a Caseta híd?

Ez csatlakozik a router egy Ethernet-kábellel, és kommunikál Lutront világítás vezérlők és motoros ablak árnyalatok segítségével Lutront a tulajdonosi Tiszta Csatlakozás vezeték nélküli technológia, amely működik ugyanabban a spektrumban, mint eszközök, mint például mozgásérzékelők, garázs -door nyitók és biztonsági kulcsfobok.

Hogyan működik a Lutron Caseta semleges?

Tehát az ok, hogy nem kell egy semleges mert rajz aktuális a forró, mielőtt átadja mentén a villanykapcsolót. Ez csak más módon van kialakítva. Ahhoz, hogy miért nem mindenki más nem teszi a -et, azért van, mert az -nek a -nek fizetnie kell az Lutron szabadalmi leírási díjat, amelyet nem akarnak Do -re.

a lutron caseta z hullám vagy a zigbee?

A legelterjedtebb kapcsolódási típusai vagy az egyszerű Wi-Fi, vagy az Z - hullám vagy a Zigbee használata. Azonban egyes intelligens kapcsolók saját tulajdonosi vezeték nélküli protokollt használnak, leginkább Lutron az Caseta készülékekkel.

Milyen technológiát használ a lutron caseta?

technológia hordozók Cas & eacute; ta vezeték nélküli eszközök, Serena árnyalatok, és Pico távirányító. Ön lehet vezérlőeszközök az APP -n kívül iOS és Android widgetek segítségével. Az Technology lehetővé teszi Geofencing az Lutron alkalmazásból. Az lehet a az Apple Watch-ból.

a lutron használja a zigbee-t?


Híres szabadalmazott ClearConnect RF technológiával, Lutront belép az ZigBee lakásautomatizációs csetepatéba a Connected izzó távirányító intelligens izzók. De a készülék jelenleg csak a Cree csatlakoztatott LED-izzókat és a GE LINK LED izzókat vezérli.

lehet Lutron Control Hue?

Csakúgy, mint a Philips Hue rendszer, a Lutront Aurora intelligens izzó halványabb keresztül működik ZigBee technológia. Ön Can még mindig Control Az Hue az Aurora dimmerrel akkor is, ha a Wi-Fi leáll.

Hány eszköz lehet Pico távirányító?

Köszönjük a hozzászólást! Pico Controls (vagy más, egyirányú eszközök ) CAN továbbítja az készülékek számát a 30ft RF tartományban. Mindaddig, amíg a 18 Powpaks 30ft-esen van, az Pico -nek képesnek kell lennie arra, hogy párosítsa mind a 18.

Milyen izzók dolgozik Lutron Casetával?

CAS & EACUT; TA vezeték nélküli dimmers Dolgozható LED-ek és CFLS , valamint izzólámpák és halogén izzók . Ha LED-eket -t használ, használja a Lutron LED kompatibilitási eszközt annak érdekében, hogy az izzót a fényerő kompatibilis a CAS & EACUT; TA vezeték nélküli dimmerrel.

a lutron a gyűrűvel működik?

Az eszköz lehetővé teszi a lakástulajdonosok látni és beszélni látogatók bárhol a világon élő streaming audio és video egy otthon bejárati küszöbön közvetlenül a szabad iOS vagy Android alkalmazást.

Ring video ajtó.
állapota Igen (Live)
Telepítési útmutató Megnyitás új lapon

hány eszköz lehet egy caseta hídon?


Kiterjedt vizsgálatokat követően annak érdekében, hogy Lutront a teljesítményét követelmények fenntartását, Cas & eacute; TA által Lutront bővül a eszköz határértéket 50-75 eszközök .

Mi a Lutron Connect híd?

Lutront Csatlakozás Bridge kapcsolatot teremt a RadioRA 2 vagy házi feladatok QS rendszer és az Lutront felhő, amely lehetővé teszi a távoli hozzáférést a rendszerhez. Az iPhone, iPad vagy az iPod Touch és a HomeKit-Enabled Connect Bridge közötti kommunikáció a Homekit Technology által biztosított.

Hogyan tudom összekapcsolni a lutront a wifi?

Érintse meg az Lutron Connect alkalmazást a keresési eredmények között. Érintse meg az Install gombot, majd válassza ki a hozzáférési kérelmet. Az Lutron Connect alkalmazás ezután letölthető az eszközre. Győződjön meg róla, hogy a mobileszköz csatlakoztatott a helyi Wi-Fi hálózathoz, amelyet az Lutron Connect híd kapcsolja be.