Ha a WC-t a padlóra kell rögzítenie?

WC-k A -nek a -nek az padlóra kell lennie, hogy megakadályozza a viasz tömítést (és megakadályozza a fröccsenő fröccsenőket vagy az WC-t tartalmazó pocsolyát, és az padlót rothadja ). A diyerek gyakran beállítják az WC-t, majd az Caulk apró gyöngyöt alkalmazzák a külső él mentén.-ben is van, hogy Caulk WC-vel kell lennie?

Caulk segít megtartani az WC-t a padlóra. A csavarok valóban meg kell őrizniük az WC biztonságos, de Caulk segít. Vannak, akik inkább tömítés egész WC és szabadság körülbelül egy hüvelyk rés a tömítés hátul a WC , hogy a víz menekülni ki a szivárgás esetén.

is megkérdezheti, milyen szorosnak kell lennie a WC-nek a padlóra? Az WC csavarok -nek nem kell legyőzniük a -t, de az -nek a -nek szűk legyen. Ha a porcelánon lévő fém hangját hallja, hagyja abba a szigorítást. De ha még mindig úgy érzi, hogy a csavarok meghúzódnak a viaszgyűrű ellen, folytassa.

is megkérdezhetem, hogyan javíthatom meg a WC és a padló közötti rést?

Próbáljon ki egy tiszta caulkot. Szintén alkalmazhatsz fehérítőt vagy WC tisztítót a fehér tömítésre, hogy megvilágítsa. Győződjön meg róla, hogy utána mop.

Honnan tudhatom, hogy a WC-viaszgyűrű rossz?

Rossz WC viasz gyűrű tünetek Az első nyom, hogy az viaszgyűrű hibás a víz jelenléte a padlón az WC alapja körül az WC-vel . Ha az WC telepítő az WC-t körülvette, bár a víz nem látható a padlón.

Az

a WC-károsodást károsíthatja a viaszgyűrűt?

A -es dugattyú mindig működik, vagy dugattyú lehet 't károsíthatja az WC-t.
Ismét, teljesen hamis! Amikor az Ön leállása nem az WC Pee csapdájában, hanem az WC alatti csőben, általában károsítja az viaszgyűrű -t, amikor az dugattyú az WC tál alján helyezkedik el és kezdje el a nyomást.

lehet egy WC-vel, anélkül, hogy tudnád?

A legtöbb ember nem veszi észre, de az szivárgó WC-t a leggyakoribb oka az irányításból kiszabadul. Számos jel van, hogy az WC szüksége van néhány javításra, de sok WC-k még mindig szivárgás nélkül bármilyen nyilvánvaló jel. Ha You -nek kell lennie a fogantyúhoz, hogy egy WC megálljon.

Mennyi ideig tart egy WC-viaszgyűrű?

30 év

Megtartom az alaplapok alját?

alsó Alkalmazás
Az Caulk gyöngyöt olyan területre alkalmazzák, ahol az Baseboard megfelel a padlóról. Idővel, mivel a gerendák SAG és az alapítványok visszahúzódnak, az alaptábla alatti alatti hiányosságok alakulnak ki. Bizonyos esetekben ezek a rések elég szélesek ahhoz, hogy lehetővé tegyék a levegő beszivárgását, és komolyan befolyásolhatják az energiafogyasztást.

Mi a legjobb caulk, hogy használjon egy WC-vel?


Caulk általában jön egy csövet, és 100% szilikon tömítés legjobb az használatra egy WC , mivel ez jobban ellenáll a vizet, mint a más típusú tömítés , mint az akril. A Silicone Caulk tipikusan egy kicsit drágább, mint más típusok, de az extra pénz megmenti Önt a nem megfelelő tömítéssel ellátott problémákat.

Mennyi ideig kell használni WC-t?

Igen, lehet használatát azonnal, de én azt tanácsolta a szerelő, aki telepített én nem mossa a padlót 24 órán keresztül.

kell, hogy a WC-vel vissza kell mennie?

szint Az WC
Mielőtt az WC -t lenyomnod, erősítse meg, hogy az alap stabil és szint azáltal, hogy óvatosan rázza az oldalról az oldalról és az hátsó -re . Ha az nem helyezkedik el tökéletesen lapos, akkor rock, és nagyobb valószínűséggel szivárog az idő múlásával.

Hogyan lezárja a WC-tálat?

2. rész: Új WC-tömítés telepítése
 1. Nyissa meg az új tömítést. Helyezze az új tömítést a padlón lévő karimára, kerek oldalra.
 2. Emelje fel a WC-t, és helyezze át a karimára.
 3. ül a WC-vel.
 4. cserélje ki a dióit.
 5. Csatlakoztassa újra a vízvezetéket.
 6. kapcsolja be a vízellátást.
 7. flush.
 8. alkalmazza a Caulkot.

Mennyibe kerül egy viaszgyűrű?

A WC-viaszgyűrű márka, mérete és minősége befolyásolhatja az árat. Átlagosan a WC-viasz gyűrűk az $ 4 és $ 5 között költenek; Azonban egyes márkák akár 35 dollárba kerülhetnek a magas végére. A lakástulajdonosok, akiknek szüksége van egy viaszgyűrű-extenderre, hogy a pecsét illeszkedjen a karimával, elvárhatja, hogy az $ 5 -t az $ 10 -re költözhessen erre a részre.

miért van a WC-vel?


gyakrabban, mint nem, az Wobble -t a laza WC csavarok okozzák, de a karima is felelős lehet. Lehet, hogy korrodálható, törött vagy túl magas. Ráadásul az WC-t telepített személy használhat egy olyan vastag gyűrűt, amely túl vastag. Ha nem kaphatja meg az WC -t, hogy megállítsa az Wobbling -t, lazítsa meg az anyákat, és távolítsa el őket.

Miért szivárog az alján?

víz egyesítése a bázis körül a WC jól jelzi, hogy a pecsétet nem sikerült. Ha a víz az szivárgó az WC alatti alatt, előfordulhat, hogy egyszerűen meghúzza a szekrénycsavarokat, amelyek rögzítik az WC -t a padlóra.

Hogyan javítasz egy Wobbly WC-t?

Ellenőrizze a karimás csavart az WC oldalán, egy pár fogóval vagy egy kis csavarkulccsal. Ha egy csavar az laza , az szigorítja a lassan, amíg nem lesz. Ellenőrizze a másik csavart, hogy győződjön meg róla, hogy ez egyformán jól illeszkedik, akkor tesztelje az WC -t a hintázáshoz. Ha még mindig sziklák, folytassa az alapot.

Hogyan van egy WC csatlakozik a padlóhoz?

Helyes Connection
Ha megfelelően csatlakoztatta az Connected -t, az WC az WC- karima tetején nyugszik, a viaszgyűrű, amely tömítést biztosít az emelethez. Az WC-k -os szerelési lyukán keresztül illeszkedő karimás csavarok mindegyike egy alátét és anya, így biztosítva az WC-kapcsolatot mind az padló, mind a lefolyó.

Hogyan telepíted újra a WC-t a csempézés után?

Kövesse az alábbi utasításokat, hogy a WC-gyűrűt a perembe állítsa a padlóburkolat után.
 1. 1. lépés - A munka megkezdése előtt zárja le a leeresztő lyukat.
 2. 2. lépés - Állítsa be a WC-karima magassága az új emeletre.
 3. 3. lépés - Távolítsa el a régi WC karimás csavarokat.
 4. 4. lépés - Csatlakoztassa a WC-gyűrűt a WC-tálba.

lehet, hogy meghúzza a WC-tartály csavarokat?


Do Not felett húzza meg a vagy -ot, akkor az tartály vagy Bowl -t repedez, még akkor is, ha még nem érinti. Húzzák , amíg ezek a jó és kényelmes és akkor általában látni a tömítések a csavarok lett tömörítve néhány.