Melyek a csapok egy zárban?

Az PIN Tumbler Lock egy Lock mechanizmus, amely az Pins -t különböző hosszúságú, hogy megakadályozza az zár -ot a megfelelő gomb nélkül. Az Pin tumblereket leggyakrabban az hengerben alkalmazzák, de a Tubular Pin Tumbler zárakban is megtalálhatók (szintén ismert Radial zárak vagy ACE zárak ).Az is kérdés, hogy milyen része az ajtózárnak?

A ajtózár fő részei a henger, a csavar, a doboz és a sztrájklemez.

Továbbá, mi a biztonsági csapok a zárban? Az biztonsági tüskéket a úgy tervezték, hogy a kulcstól eltérő szerszámot használják az Pins és zár egy vagy több Pins a nyíróvonalon. Ez az alkatrészek vagy a feszültség egyéni manipulációja lehet a hengeren.

, mi a zárakból készült csapok?

A leggyakoribb anyag tűs retesz reteszelő hengerek, kulcsok, és alkatrészek sárgaréz. Hengerek és komponensek ( Pins , Levers, Wafers stb.) A nikkel-ezüst, az acél és más anyagok gyakran használnak.

Hány csap van a zárban?

öt pins

mi a holtpont?

Az DeadLatch meghatározása. : A rugós csavar reteszt, amelyben a csavart a végnyomástól függ, de a gomb vagy a gomb segítségével visszahúzható.

Mi a különböző típusú zárak?

Bár sokféle zárak létezik, a négy leggyakoribb lakat, holtpontok, gombok és karok.
 • lakatok.
 • holtpontok.
 • gomb zárak.
 • karfogantyú.
 • cam zárak.
 • perem / mortise zárak.
 • Euro profilos hengerek.
 • falra szerelt zárak.

Mi az a csúszó zár?

A hordócsavar, az néven ismert csúszó csavar, az ajtó belsejében, hogy biztonságban maradjon, ha otthonában van a családoddal. Ez az zár -nek két darabja van: az egyik, amely az ajtókereten és a másik fő záró szerelvényen megy, amely az ajtón megy.

Mi az ajtó kulcs?

A tipikus kulcs egy kis fém fém, amely két részből áll: a bit vagy a penge, amely a reteszelő kulcsapályába csúszik, és megkülönbözteti a különböző kulcsokat és az íjat, amely kiálló Ez a nyomaték alkalmazható a felhasználó által.

Mi a zárolás?


Master Suited zárak A és a kulcsok kényelmes biztonságot és hozzáférést biztosítanak az ingatlanhoz. Ez lehet mindössze egyetlen kulcsos zár otthoni első és hátsó ajtók, vagy a teljes felújításra több ingatlan, lakások, iskolák, szolgáltatott irodák, tárolók, szállodák.

Mi a tányér mögött egy ajtó gomb?

rozetta. Az lemez vagy burkolatot mögött az gombok tulajdonít az gombot az ajtó .

hogyan hordoz egy ajtót?

Használjon fúró / illesztőprogramot a 2 1/8 és rdquo; Lyukfűrész -hez az -es lyukat az ajtón keresztül -en keresztül. Miután a középső bit az ajtón keresztül van, megáll. Hozd a lyukat az ajtó másik oldalán, és befejezze az furat -et. Használja az 1 & rdquo; Lyukfűrész az -hez a lyukat az ajtó szélén keresztül, hogy létrehozzon egy területet a reteszhez.

hogyan válasszon egy lezárást egy bobby pinrel?

Lépések
 1. húzza szét az első Bobby Pin-t, hogy hosszú, lapos fémdarab legyen.
 2. Használja a zárat, hogy hajlítsa a PIN-kódját egy pick-be.
 3. a pick egyik végét a fogantyúba hajlítsa.
 4. hozza létre a karját, ha egy egész Bobby Pin-t egy derékszögbe hajol.
 5. ábrázolja a zár belsejét, hogy megértse, hogyan működik a munkák.

Hogyan válasszon egy PIN-kódot és a tumpler zárat?

A lezárás legegyszerűbb módja a gyors és piszkos módszer használata: súrolás.
 1. Insert fantázia csavarkulcs aljába Kulcslyuk és fejtsen ki enyhe nyomást.
 2. beillesztése a zár tetején.
 3. , miközben enyhén nyomatékot alkalmaz a csavarkulccsal, cserélje le a pick hátulját a kulcslyukba.
 4. ismételje meg az összes csapot.

Hogyan választasz egy zárcikkrel?


az -hez Válasszon egy zárolást egy PaperClip használatával, indítsa el egy PaperClip kibontásával, így egyenesen a végén lévő horoggal és egy második papírklip -vel, így 90 fokos szögben hajlítható.Ezután helyezze be a második PaperClip hajlított végét az Lock -be, és fordítsa el az Lock forgás irányába.

Hogyan működik a PIN-kód?

A PIN retesz általánosan használt hengerben zárak . Az Lock megnyitásához a dugónak el kell forgatnia. A dugó egy egyenes alakú nyílással rendelkezik, amely az egyik végén kulcsfontosságú, hogy a gomb beírja a dugót; A másik vége lehet egy bütykös vagy kar, amely aktivál egy mechanizmust az reteszelő csavar visszahúzására.

Hogyan nyílik egy kulcs a zárat?

A továbbiakban az billő kulcsot nyomja meg, annál több csapot emel. A jobb billő -vel a helyén a felső csapok mindegyike a henger széle fölött van nyomva, így többé nem zárja a házát. Amikor bekapcsolja az billentyűt, nincs semmi, amely megakadályozza a henger forgóját, így az Lock megnyílik -t.

Mi a kulcsfontosságú PIN-kód?

főnév egy orgona vagy zongora, egy pin , amely áthalad a billentyűzet billentyűjében, és amelyen az kulcs játszik, mint egy pivot vagy közepén, hogy az billentyű eleje az másik oldalán lévő felső részét az billentyűzetnek nevezik. Minden egyes billentyűben egy ilyen PIN be van helyezve.

Hogyan működik az ajtó kulcs?

Ha a jobb gombot becsúszik egy pin-és retesz zár, a hegyes fogak és rovátkák a penge a gombot teszi a rugós csap felfelé és lefelé, amíg nem sorakoznak a a nyíróvonalat. Ha a csapok illeszkednek a nyíróvezetékhez, akkor a henger -es és a zár nyitható.

Mi a legnehezebb zárolni?


Főszabályként, combo zárak vannak nehezebb Pick (crack), mint a csap és dobon zárak . A kivétel a Poggyász Combo Locks , a kód, amelyhez könnyen kiderül, egy kis nyomást gyakorol a csomagolásra, amikor a számokat futtatja.

A mesterzárak biztonsági csapok vannak?

Master Lock 140
OH és néhány biztonsági csapok & MDash; Jikes! Az biztonsági csapok elsősorban félelmetesnek tűnhetnek, de nem kell aggódniuk, és ahogy megtanulod, valójában -nek tudják, hogy a az lock sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá válik.

do schlage zárak biztonsági csapok?

Amint az alábbi képen látható, az Schlage 4 biztonsági csapot használ (az úgynevezett & ldquo; spool Pins ), míg a kwikset csak 2. 2 további biztonsági csapot használhat a hengerben Ez jelentősen nehezebb választani, ami határozottan érezhető, ha megpróbálja kiválasztani az Schlage Lock -t.