Milyen színű a szürke zsálya?

Sage (színes) Sage egy szürke-zöld , amely a szárított zsálya levelekéhez hasonlít. Mint egy kvaterner szín, ez egy egyenlő keveréke a tercier színek citrom és pala (mind zavaróan néven is ismert olívaolaj különböző forrásokból).Hasonlóképpen megkérdezik, a zsálya és a szürke mérkőzés?

NeutRals. Sage és közös neutrálisok, mint például vászon, khaki és szürke jól működnek sok színnel. Koordináta Sage falak semleges színű bútorokkal, szőnyegpadlóval és fa padlóval, vagy keverjük össze az Sage -t, merész színekkel, köztük fukszia.

Továbbá, milyen színűek a zsályával? Kiegészítő színek Egy elnémított vörös, mint például a velencei piros vagy a terra Cotta a Sage zöld ingyenes színű, és olaszországi reminizáló helyet teremt. A lila, narancssárga és kék szinte ellentétes Sage Zöld , és jó kiegészítő színekként működik.

, milyen színű a kék zsálya?

Blue Sage egy könnyű Blue , amelynek nehéz szürkeöde van. A fényforrástól vagy a napszaktól függően előfordulhat, hogy elhalványult kék farmer a falakon. Visualizálja ezt az Color -t a saját helyén.

Mit jelent a színes bölcs?

A szó zsálya definíciója mélyen bölcs ember & mdash; aki tisztelik az ő bölcsessége, ítélet, és a tapasztalat. Sage zöld, így egy színű , amely expresszálhatja a bölcsességet. Zöldként is kommunikál a béke és a növekedés, és az ökológia és a természet beszél. Sage zöld jól megy a lilák, az arany és a taupes.

világos szürke megy a zsálya zöldkel?

& Ndash; Sage Green a tökéletes hátteret mind meleg, mind hűvös színek számára. Próbáljon meg földi hangokat, mint a terrakotta (egy másik trend árnyalat 2018-ra), krém és sötét zöld , vagy Go hűvös szürke , blush rózsaszín és halvány kék. & ndash; Cserélje le a semleges falakat egy puha Sage Green -re. Ez az árnyék puha és meghívó, és párok tölgyekkel.

Mi a legjobb szín, hogy szürke legyen?

párosít egy színt szürke
 • sötétszürke + elektromos kék. Szürke + világoskék.
 • szürke + arany. Szürke + arany.
 • faszén + sötétzöld. Szürke + sötétzöld.
 • szürke + mész. Szürke + világos zöld.
 • szürke + narancssárga szóda. Szürke + narancs.
 • DUK + BLUH. Szürke + világos rózsaszín.
 • szürke + cseresznye piros. Szürke + piros.
 • világos szürke + sárga. Szürke + sárga.

a mész zöld szürke?

Ha azt kérdezi, hogy zöld és szürke go jól együtt a ruházat, igen, igen. Néha. Például, a Pale Gray az look -nek rendben van a sötét Green -vel, vagy fordítva. De ha mindkét szín árnyalatai túlságosak vagy túl sötétek, akkor nem annyira.

milyen színű jól néz ki a zsálya zöldkel?

Sage zöld falfesték jól megy sok színek , beleértve föld tónusok kezdve barna aranysárga, hogy halvány terrakotta, hogy halvány bézs. Egyéb színek , amely a Sage Green -vel jól működik az színes -öskeréken, de eltérő intenzitással.

zöld színnel megy szürke falakkal?


Különösen egy merész palack Green . szürke a tökéletes semleges, ha a színcseppel kombinálva valóban egy szobát hozhat az élethez & ndash; különösen egy élénk zöld . A természethez kapcsolódóan Ez a revitalizáló árnyék az szürke árnyalatát, a lágy szinte lila-tónusoktól a faszén-hangokig terjedő összes árnyalatig terjedhet.
Az

meleg vagy hűvös színű?

Sage Zöld
Lágyak és lecsökkentek, és lehetnek meleg vagy hűvös . Ők is nagyon, nagyon népszerűek, és ha a visszaélések olyan unalmas lehet, mint bézs. Az meleg Sage zöld jól működik a földi hangokkal, mint a barnák és az okosok.

csinál sötétzöld és szürke együtt?

és annyit, mint az Green egy nagyszerű szín, hogy válasszon, párosítja az -et a más színei meglehetősen feladata. Annak ellenére, hogy az szürke nem technikailag színű, nagyszerű választás alapvetően bármi. Divatos, csípő, és csak olyan, mint a fekete-fehér, az szürke soha nem megy ki a stílusból.

a szürke barna színű?

barna és szürke mindkét semleges, és úgy jelennek meg, hogy más módon többet jelennek meg, mint amennyit észrevettél (például például). Tehát igen, tökéletes párosítás és ndash; És sok más színnel is jól működnek.

A Navy Blue GO SAGE GREEN?

Blue . A Slate Blue nyugtató az Sage Green -vel. Adjunk hozzá ékezeteket vajjellel sárga, hogy egy vidám, mégis megkülönböztetett paletta. Az Navy Blue is érdeklődik.

Hogyan készítsel a zsálya színt?


Milyen színek keverék össze, hogy Sage Green ? Az Sage Green egy kevésbé telített színes , mint a kék és sárga egyszerű kombinálásával. Ha megpróbálnám összekeverni ezt, elkezdném a kék és sárga fésülettel, hogy megkapja az zöld színű -t, majd elkezdi hozzáadni egy apró mennyiségű piros mennyiségét, amíg a kívánt szín -t el nem éri.

zsálya zöld vagy kék?

Sage egy Grey- Green hasonlít, hogy a szárított Sage levelek. Kvaterner színként a tercier színekben a citrom és a palate (mindkettő zavaróan más, különböző forrásokban is ismert). Az SAGE SWATCH HEX RGB színértéke a BCB88A.

zsálya zöld, nyugtató szín?

Sage Green úgy néz ki, hogy más nyugtató tónusokkal, mint például a néma blues és a földes barna. De egy merészebb megjelenéshez próbálja meg párosítani az Sage -t fényesebb árnyalattal. Itt sárga és fekete barstools adjunk hozzá egy splash of Color másként semleges konyhába.

Milyen színű a blues-szel?

Milyen színűek a kékhez?
 • világoskék jól néz ki, sárga és rózsaszín árnyalatú.
 • királyi kék nagyszerűen néz ki merész színekkel, például piros, fehér, halvány rózsaszín és sárga.
 • Baby Blue jól néz ki komplementer színekkel, például fehér, szürke, őszibarack, rózsaszín és sötétkék.

olajbogyó egy zöld árnyalatú?

Olive egy sötét sárgás- zöld szín, mint az éretlen vagy zöld olajbogyó . Színes szó az angol nyelven, a késői középiskolában jelenik meg. A szürke felé árnyékolt, az Olive Drab lesz.

bézs egy barna árnyalat?


BEIGE Különbözően halvány homokos fawn színű, szürkésbarna, világos szürkés sárgás barna , vagy sápadt szürkés sárga. Arra jött, hogy leírja a különböző fényszalagok leírását a semleges vagy halvány meleg megjelenésükért.

burgundia piros vagy lila?

Burgundy egy árnyalatú könnyebb, mint a Color Maroon. Ez egy keverék az barna és a piros között, amely lila árnyalattal rendelkezik. Sokan összekeverik azt a Maroonnal, amelynek enyhén piros- barna árnyalata van, és hiányzik a lila színárnyalat, hogy Burgundy van. Burgundi színét egy olyan ital után nevezték el, amelynek megkülönböztető vörös színe volt.

Milyen színű függönyök mennek a zsálya zöld falakkal?

Lighter meleg-zöld falak friss megjelenésű, ha párosított fehér függöny a levendula vagy narancssárga minták, de a kék minták is működnek. Míg a kiegészítések megegyeznek mind a zöld árnyalatok esetében, a könnyű meleg-zöld jobban beilleszkedhet a sötétzöld függönyökkel - sötét, hűvös teal és meleg sötét olajbogyó.