Tudsz távcsöveket hozni egy Broadway show-hoz?

Ön érdemes hogy látcső vagy kis távcső ha az ülések a hátsó úgy, hogy akkor , hogy jobban lássa a mutatják a kulcsfontosságú pillanatokban.Hasonlóképpen, akkor hozhatsz táskákat egy broadway show-be?

igen - mindaddig, amíg elég kicsi ahhoz, hogy illeszkedjenek az ülésed alá, vagy a lábad között. Do nem várható el, hogy az táskákat -t tároljon az You vagy a folyosón lévő ülésen, mivel az nem megengedett.

is megkérdezheti, hogy snackeket hozhatsz egy Broadway show-be? legtöbb Broadway színházai csinálni teszi élelmiszer a helyed (azaz ételek , nem, mondjuk, egy nagy pizza), de a legtöbb Off Broadway színházak do nem (kivéve a hallban) . Mind az Broadway és off- Broadway színházak általában engedményeket adnak el, bár a biztonság valószínűleg nem fogja megállítani az YOU -t az -től, hogy egy cukorkát vezet a pénztárcájában.

Továbbá mit tehetsz egy Broadway show-hoz?

Legfeljebb Broadway helyszínek, akkor vegye fel a víz, italok (alkoholos és egyéb) és édességet az koncessziós áll. Ezek az egyetlen élelmiszer, amelyet a színházban és mdash fogyasztásra engedélyeztek; És néhány színházban meg kell adnia őket a lobbyban, mielőtt belépne az ülősarokba.

Mit kell tudnom, mielőtt egy Broadway Show-be megyek?

Itt van egy ellenőrző lista.

 • Mindig ellenőrizze a jegyét. Az
 • azt tervezi, hogy legalább 30 perccel a függöny előtt érkezik, hogy sok időt adjon magának, és néhány Wiggle szobát, amennyiben elveszett, vagy meg akarja nézni az árut kosárba.
 • érkezik 45 perccel korán, ha felveszi a jegyeket a & # 8220; hívja a & # 8221; ablak.

viselhet farmert egy Broadway show-hoz?

Válasz: Az Broadway-hez nem jelenik meg az Broadway számára. Vannak, akik szeretnek öltözködni, és egy éjszakát készítenek, és néhány ember lesz az Jeans -ben. egy dolog, hogy tartsa szem előtt, azonban az, hogy mint a mozik, Broadway show is igen erősen légkondicionált a nyáron, így hozza egy pulóvert.

Mi a legdrágább Broadway Show?

'Hamilton' az Broadway legdrágább bemutatása & MDash; valaha. Nem csak ez mentett Alexander Hamilton a homályból, ez elfogyott januárig 2017 jegyek több mint 1000 $, messze a legmagasabb áron Broadway történetében.

Használhatja a fürdőszobát a Broadway Show alatt?

Igen, A képes lesz arra, hogy -re menjen a fürdőszobába a -hez. De You Re is helyes, az You nem lesz megengedve a színházba, amíg be nem jutás.

Mi elfogadható öltözék a Broadway Show-hoz?

taps: Business Casual
Ha a BOSS házában a vallási szolgáltatásokhoz vagy egy ülő vacsorához viselné a Boss házában, akkor valószínűleg megfelelő egy Broadway show-hoz. Sötét ruha nadrágot és ruha ing, térdig érő szoknya, blúz, mintás rövid ujjú nyári ruhát vagy sötét koktél ruha minden make tökéletesen döntéseket.

Lehet viselni rövidnadrágot egy Broadway show-hoz?


Dress Code for Broadway A . Nincs ruha kód. Igen, a ruha rövidnadrág rendben van . A meglátja az embereket, hogy teljesen öltözött, nagyon alkalmi, és mindenütt.

Mi történik, ha késik egy Broadway Show-hoz?

YOU ' LL Legyen az, mert a színházak nem hagyják el 30 percig vagy annál kevesebbet az show előtt. A vonalak valóban sokáig tudnak bejutni. Ha kapsz ott is késő , You ' Ll alig van ideje megtalálni az SEAT-t, mielőtt az Show elindul. (A legtöbb Broadway bemutatja a -t az ütemezett idő után 5 perccel).

Mit viselsz a NYC színházába?

Dress az színházban
résztvevőn, különösen forró júniusban, vagy ha a show-hoz egyenesen a városnézés napjától tervezed, az kopás lapos homlokzati rövidnadrágot Khakiban, Navy vagy fekete, párosított egy ropogós pólóval. Míg a cipők elfogadhatók, a bőr csónakcipője öltözve és majdnem kényelmes.

miért hívják le playbillet?

Az Playbill , ahogyan az néven 1957-ig az néven 1957-ig, a színház magazinja volt, és egy entitás megjelentette, a New York-i Theather Program Corporation néven ismert.

Hogyan nézek ki, mint egy turista NYC-ben?

Itt van nyolc módja annak, hogy elkerüljék ezt a turistát az NYC nyaralásakor.
 1. Ne hagyja abba a járdán.
 2. egyetlen fájl, kérem.
 3. az egyik gyors mozgásban húzza át a metrocardot.
 4. hail taxit, mint egy profi.
 5. kihagyja az M & amp; m és hershey üzleteit a Times Square-ben.
 6. mentse el a & # 8220; I & lt; 3.
 7. Kerülje el a négyzet négyzetét minden költséggel.

Képeket készíthet a Broadway Show alatt?


Nincsenek fotók Broadway színházaknál, ezért kérjük, hogy az Do ne próbálja meg az -t, hogy őket. fotókat készít a színházi lobbyban néha megengedett, de az USHERS lehet, hogy valóban jelentenie.

van fémdetektorok Broadway-ben?

A nem fémdetektorok vagy biztonsági pálcák az Broadway -en. Ehelyett a leglátványosabb biztonsági jelek a biztonsági őrökben vannak, akik manuálisan ellenőrzik az összes színházi táskát.

Mennyibe kerül egy playbill?

Playbill program (minden szín):
QTY & DARR; 8 32
250 $ 203 $ 633
375 $ 258 $ 825
500 $ 313 $ 1,000
750 $ 450 $ 1425

mit kell viselni New Yorkban?

Mit vegyek a New York City-ben ősszel vagy tavasszal
 • Peacoat / Fény kabát.
 • kényelmes cipő (csizma)
 • kardigán.
 • 1-2 ruhák.
 • 3+ ing (hosszú ujjú és rövid ujjú keveréke az időjárástól függően).
 • egy hivatalos ruhát.
 • 1-2 pár farmer.
 • kalap, sál és kesztyű az időjárástól függően (minimálisan kalap).

a lejátszók ingyen?

Playbills áll rendelkezésre ingyenes díjat, és a hirdetések finanszírozzák, ami azt jelenti, hogy sok hirdetés van a vékony füzeten belül. A Broadway-ről általában interjúk és hírek is vannak.

Mi van a Broadway most?


Népszerű Broadway mutatja
 • Hamilton.
 • gonosz.
 • Moulin Rouge! A zenei.
 • az opera fantomja.
 • a Mormon könyve.
 • beetlejuice.
 • megölni egy mockingbirdet.

mit viselsz egy színházba?

Viseljen : Vasárnapi legjobb (ISH)
, de az -re megy, a színháznak különleges bánásmódnak kell lennie, és sok színház régi és nagyszerű; Az öltözködés csak nem érzi magát, ha az YOU egy hatalmas, gyönyörű épületben van. Don egy pár ruha nadrágot és galléros pólót vagy pulóvert, vagy viselet ruhát vagy szoknya együtteset.

Mit kell viselni az Opera Broadway Show fantomjához?

Amikor részt vesz az Opera Phantom amatőr termelésénél, vagy akár egy kis színházban is professzionális termelést, egy informális stílus elfogadható. Ez azt jelenti, hogy sötét farmert, amelyek nem szakadtak, és egy szép gomb lefelé vagy blúzt. A férfiaknak ideálisnak kell lenniük az -nak a farmertényes sportkabátot viselni.