Kapsz ingyenes pattogatott kukoricát a Hoyts Lux-on?

Hoyts Lux Cinema most egy ínyenc éjszakát kínál az
Broadway-en, de ne aggódjon. popcorn és üdítőitalok még mindig a menüben vannak; Az ingyenes -t kínálják az érkezéskor prémium vendégeknek. A privát bár és a társalgói területek exkluzívak az Hoyts Lux ügyfelek számára.Ezzel kapcsolatban Mit tartalmaznak a Lux jegyek?

HOYSTS | Lux Ha szeretne frissíteni egy prémium moziélményt Broadway egy Lux jegy $ 39 plusz egy $ 3 foglalási díj, ahol pihenhet fekvő székek és kényeztesse magát a „ínyenc” ételek és borok.

Ezt követően a kérdés, hogy mit jelent a lux a hoyts? Az Hoyts Lux a prémium mozi élménye, a kényelem, a finom bor és az ínyenc étel kombinálása, vágóél hanggal és vizuális és ndash; A garantált legjobb hely a házban.

Ismerje meg, mennyi a pattogatott kukorica a hoyts?

Hoyts Candy Bar, Élelmiszer és Popcorn árak

Étel Ár
Popcorn (junior) $ 5.70
Popcorn (kis) $ 8.20
Popcorn (rendszeres) $ 9.20
pattogatott kukorica (nagy) $ 10.20

Hogyan készíted a hoyts popcornot?

Hoyts Cinemas Popcorn készítése Guide: Beszúrás kanna kukorica magokat felmelegített üstbe. Zárja be a fedelet Várjon, amíg a popped környezetek mozgatják a fedelet nyitva. BAG Popcorn és tárolja a következő napokban.

tudsz ételt arany osztályba?

Az Food és az italok A Gold Class-be a a legjobb! You 'D valószínűleg egy kicsit diszkrétnek kell lennie, de semmi sem egy masszív kézitáska képes ' T javítva. A legjobb dolgok -hez hoznak a -t: félpalack boros, eldobható műanyag szemüveggel & amp; papírtörlő, Cobbs popcorn, lollies, zöld lé, chips, ínyenc hot dog, hip lombik scotch / bourbon.

Mi az aranyosztály jegyek?

körülbelül Gold Class
Wall to Wall képernyőkkel, teljesen fekvő karszékekkel és ételekkel és italokkal, amelyeket az egész helyre szállítanak a filmben. Ez a tökéletes hely, ahol felzárkózol, és elkezdené lazítani, mielőtt a film még elkezdődik.

Mennyibe kerül a dbox jegyek?

Amikor megvásárolod az D - doboz -et, hozzárendelt üléssel és mdash-ot kapsz; A moziban csak körülbelül három tucatnyi ülés van a mozgás funkcióval. Jegyek , természetesen egy kicsit drágábbak: $ 15.99 versus $ 11.99 egy felnőtt jegy egy rendszeres filmhez, és 18 dollár, ha az D - doboz és 3- D Visuals .

Mi a pár ülések?

Párok ülések (két üléses, kartámasz nélkül) minden mozi oldalán vannak, míg a rendszeresek a középső szakaszban vannak.

Hogyan működik az arany osztályú filmek?


Gold Class színházi bensőséges környezetben, ülések legfeljebb 30-54 ember, ahol a vendégek lehet pihenjen a kényelmes teljesen fekvő fotel. Egy finom étel & amp; Az ital menü fantasztikus választást nyújt, hogy hozzáadja a tapasztalatait, és az egyik pincérünk ezt hozza magához, miközben élvezi az film -t!

Mennyibe kerül az Odeon Luxe jegyei?

Odeon luxe jegyárak
csúcs Mon-Thur pre 5pm csúcs Mon-Thur 5 óra, Fri-nap, Bank ünnepek
Senior & Pound; 7.75 & Pound ; 9.00
Teen ** & Pound; 7.25 & Pound; 8.50
gyermek ** & Pound; 7.00 & Pound; & Pound; 32.00

Mi a Hoyts Lux menü?

Vegyük az egész filmet a következő szintre a következő szintre, kellemes italokkal, luxus reclinerekkel és finom ételekkel az Hoyts Lux menüből.

Hoyts Lux menü & amp; Árak.
menüpont Ár
Duck Bao $ 22.00
Duck Cigar tavaszi tekercs $ 19.00
déli stílusú Fried Chicken $ 20.00
Loaded Fries $ 19.00

Mi az extrém képernyő?

Hoyts Xtremescreen. A Hoyts Xtremescreen a helyi Hoyts komplexum legnagyobb előnézete, és büszkélkedhet a legnagyobb és leghangosabb mozi tapasztalattal. Lásd a legújabb kiadási filmeket egy gigantikus képernyőn a legnagyobb és a legjobb hang a komplexumban, amely elrúgja Önt!

kell, hogy az ételt a filmekbe?

Sok film színházi láncok, mint az AMC és a Regal Cinemas, vannak szabályok ellen hozza a külső élelmiszer . De a szabályok nem állnak meg néhány embert. A legtöbb mozgókészítő, aki az Sneak Snacks színházakba kerülne, hogy elkerülje a koncessziós állványok magas árának kifizetését. Tehát az bed a saját Snacks fáj a színház üzletében.

hozhatom a saját ételemet a hoyts-nek?


Nem Kívül Élelmiszer és ital
Felhívjuk figyelmét, hogy nem élelmiszer és italok származnak kívül Hoyts Cinema engedélyezettek a moziban.

Mennyibe kerül egy popcorn és inni a filmekben?

AMC koncessziós árak
élelmiszer COUS
1 nagy ital $ 14.59
1 nagy pattogatott kukorica + 2 nagy ital $ 20.79
1 Film Nachos + 1 Nagy drink $ 13.09
Kidspack (gyerek popcorn, ital, Frooti Tooti) $ 6.89 - $ 9.59

Mennyibe kerül a kis pattogatott kukorica a hoyts?

Ticket, Kis Popcorn és Choc Top a tagok számára csak 20 dollár (nem tagok 22 dollár). Csak a tagok jegye 10 dollár (nem tagok 12 dollár).

Mennyibe kerül egy filmjegy a Hoyts-ban?

Hoyts jegyárak (AUS)
Kor Jegyár
Gyermekek $ 18.00 - $ 19.00
Felnőttek $ 23.00 - $ 24.50
Seniors $ 16.00
Diák / koncesszió $ 19.00 - $ 21.00

Mennyibe kerül egy Hoyts Saver munkamenet?

Mindössze annyit kell tennie, hogy válasszon egy Session megjelölt Saver vagy Super Saver a weboldalon, az alkalmazásban vagy a moziban, hogy élvezze a jobb ár -t a jegyén. Ez minden része a filmeknél az Hoyts -vel! Saver Sessions $ 16 és a Super Saver Sessions még kevesebb! Élvezze több filmet, gyakrabban az Hoyts -nél.

Mennyibe kerül egy choc legmagasabb költség?


Ki rendelkezik a legjobb choc tetejével?
  1. Nova, 4 $. Hirdetés.
  2. Classic Elsternwick, 4,50 $. Mi: A CHOC-TOP cég a Morningtonban, az Everest Icecream és a Nestle összetett csokoládéval készült.
  3. falu / Hoyts, $ 4.20 / $ 5.40.
  4. az astor, $ 4.30.
  5. nagyobb Unió, 4 $.
  6. Kino, $ 5.

mi a hoyts lányok éjszaka?

Girls ' Éjszaka . Egy szórakoztató éjszaka az lányok -vel, csatlakozzon az Hoyts -hez minden hónapban, hogy figyeljen egy mesés flick-ra, és gyűjtsd össze az exkluzív szépségcsomagot *. ^ Hoyts Lux A vendégeknek több mint 18 évesnek kell lenniük, vagy szülővel vagy gyámokkal kell rendelkezniük. Sparkling bor csak a 18 év feletti vendégekre alkalmazható.

mennyi a popcorn a mozikban?

falusi mozik étel & amp; Popcorn árak
menüpont Ár
Popcorn
Kis Popcorn $ 8.50
Regular Popcorn $ 9.50
Nagy Popcorn $ 10.50