Hány gallon festékre van szükségem?

Az BEHR egy BEHR festék elég ahhoz, hogy 250-400 négyzetméternyi felületi területet fedezzen fel egy réteggel.Ezek, mennyi egy gallon festék behr?

Behr festék található bármely otthoni raktárban és online. Ár: $ 14.48 (quart), $ 33.98 (Gallon) & Ndash; Hasonló árak a lowe-hez. Fedett: 1 gallon = 400 négyzetméter

Ezt követően kérdés, hogy mennyi festékre van szükség számológépre? A -nek szüksége van az festék mennyiségének becsléséhez, hogy fedezze a helyiség falait, add össze az összes falak hosszát, majd szorozzuk meg a számot a szoba magasságával, a padlóról a mennyezetre. Az szám, amit kapsz a szoba négyzetes felvétele. Ez a matematikai osztály visszatér az You most?

is megkérdezhetjük, hány négyzetméter lesz 5 gallon festék borító?

egy gallon doboz festék fedezi akár 400 négyzetméternyi , ami elég ahhoz, hogy fedél egy kis szobában, mint egy fürdőszoba.

Mennyire szükséges a 12x12 szobához?

Az festék tipikus gallonja 400 négyzetmétert fed le egy réteggel. Tehát egy két kabát munka 2 liter festék . Vannak, akik kivonják a négyzetmétert a Windows, az ajtók és a szekrények számára. Ha azonban ezeket a mérésekben megtartja, akkor elegendő Paint maradt az érintéshez.

a behr festeni, mint Sherwin Williams?

Mint bármely más márka, nem az összes Sherwin Williams festékek jól teljesítenek a fogmosáshoz és a gördüléshez, de a prémium festék sokkal jobb, mint a Behr . Az BEHR Premium Plus Ultra lefedettsége jó, de az anyag alkalmazása nem.

BEHR vagy Valspar jobb?

BEHR BER BER BEHR A festékek vastagabbak, kevesebb rétegre van szükség, hogy fedezzék fel a felületet, és ismertek, hogy permetezzenek egy felületre, mint a vajra. Másrészt a legtöbb Valspar festékek láncindítják. Ez sok időt és pénzt takarít meg. Valspar festékek is könnyebben tekerhetnek és kefélnek egy felületre, de több kabátot igényelnek.

jobb, ha a külső ház festékét tekerje vagy szórja le?

Az Rolling egy Ház VS. permetezésének előnyei Az, hogy az festék -t nagy vastagabbat adunk, amely az jobb lefedettséget adja, mint ha permetezett . Ezenkívül sokkal könnyebb pontos, és amikor egy Ház -et hengerelték, kiküszöböli az ilyen dolgok kockázatát, mint a túlterhelést.

a Behr festeni bármilyen jó?

Végül is, Behr Premium Plus zománc pontszámok majdnem olyan magas, mint a Marquee Interior Paint , de 12 dollár kevesebbet fizet gallononként. Azonban, mint az otthoni fejlesztési projektek, a festés az egyik legolcsóbb. (Alacsony VOC-festékek, amelyek az tartóssági hiányzására szolgálnak, de a fogyasztói jelentések azt mondják, hogy sokan most jól teljesítenek.)

Mennyibe kerül egy gallon festék az otthoni raktárból?


Base festékek
termék (1 gal. Belső) Semi-gloss Eggshell
Glidden Premium $ 24 $ 22
Slidden Duo $ 27 $ 25
BEHR PRO $ 22 $ 20
BEHR Premium Plus $ 29 $ 27

, melyik Behr festék a legjobb?

Legjobb a mi tesztünkből
  • BEHR MARQUEE BELSŐ, 43 USD per gallon.
  • Valspar Reserve, 44 $.
  • BEHR Premium Plus Ultra, 34 $.
  • Clark + Kensington zománc, 32 $.
  • Benjamin Moore Aura, $ 54.
  • Valspar Signature, 34 $.
  • Valspar Ultra, 29 $.
  • BEHR Premium Plus zománc, 28 $.

az otthoni raktárban eladó?

"A fürdőszoba újrafestése vagy a szabadtéri mellékvágány frissítése, az Behr Paint a legnépszerűbb Paint márkák közé tartozik, és csak Home Depot -ben érhető el" - mondta Kerry Sherin of Askations.com .

a Behr festék csak az otthoni raktárban értékesített?

BEHR ( Paint ) BEHR Gyártmányok Belső ház festékek , Külső ház festékek , dekoratív felületek, primerek, foltok és felületi előkészítő termékek eladott kizárólag az Home Depot -nál. BEHR -t 1947-ben alapították, amikor az Otho Behr , Jr.

Mennyibe kerül 2 gallon festék?

Ha úgy dönt, hogy kezeljék a festmény projekt magad, van néhány példány akkor kell vásárlás megkezdése előtt. Az első költség az Paint .Várja, hogy 15 és 30 dollár / $ 30 literes festék , és szüksége lesz az 2 -3 Gallons -re egy átlagos méretű hálószobához (néhány maradt a tartályok és az érintőképek esetében).

Hogyan árad egy festmény munkát?


Labor költség A jellemzően 20 dollár / óra személyenként, az Painting Business Pro szerint. Itt egy durva becslést külső festés : 2-3 festők is festék a külső egy 2500 négyzetméteres ház egy-két teljes napon át. A legénység a Munka naponként körülbelül 800 dollárba kerül, így 1,600 dollárt keresel.

Hány gallon festékre van szükségem egy 1500 négyzetméteres házra?

Mennyire van szüksége? Picture Guide & Ndash; Külső + Belső
House Méret Body / falak Teljes gallon
1500 SQ Ft. 12 15
2500 SQ Ft. 18 22
3500 SQ Ft. 25 31
5000 SQ Ft. 35 43

Hány gallon festéket vesz egy ház festésére?

Két gallon doboz festékfedél akár 800 négyzetméter, ami elegendő egy átlagos méretű szoba fedezésére. Ez a leggyakoribb összeg, különösen a második bevonat lefedettségének figyelembevételével. Három gallon doboz festékfedél 1200 négyzetméter.

Mennyi ideig tart egy ház külső festésére?

Az átlagos méretű House Will átlagosan három-négy napot vesz igénybe az Paint -hez, két-három emberrel. Ebben az esetben meg kell határoznunk & ldquo; átlagos és rdquo; Otthonként, egy-két történetgel és négy vagy kevesebb hálószobával. Egy nagy House , például egy háromszintes vagy öt plusz hálószobás otthon, az öt-hat napig tart.

A festékszóró több festéket használ?

Általánosságban elmondható, hogy az -t legfeljebb háromszoros festéket használjon a permetezéssel, mint a fogmosás és ndash; plusz, akkor kockáztatja, hogy vékonyabb kabátot kapsz. A permetezés több festéket használ, mert az permetező atomatomot az festék apró cseppekké.

mennyi külső festékre van szükségem egy 2000 négyzetméteres láb házra?


Külső otthoni festmény költségek négyzetméterenként
Összes festékes terület * Átlagos költség
2000 $ 1,000- $ 7,000
2,200 $ 1,100- $ 7,700
2,500 $ 1,250- $ 8,750
2,800 $ 1,400- $ 9,800

lesz a festék kvarta egy ajtó?

4. Quart az Paint választása szerint. Körülbelül 1/2 Quart -3/4 Quart elegendő 3 rétegre. Vásároljon többet, ha szüksége van az Paint bármely más ajtó azonos színű, vagy ha azt szeretné, hogy festék a redőnyök (mint én).

Mennyibe kerül egy gallon festékköltség?

Mennyibe kerül egy gallon festékköltség? A gallon festék költsége $ 15 és $ 40, és körülbelül 350 négyzetmétert fed le egy réteggel.