Használhat agyagbárt a fényszórókon?

Automotive Detailing Clay nem csak a festékhez! A részletező Clay -t bármilyen sima, kemény felületen, beleértve az üvegt és a krómot is használhatja. De soha nem használja az agyagot a tiszta műanyagból, például az fényszóró lencsékkel.Ezt figyelembe véve, használhatsz agyagbárt az üvegen? A

Glass nem igényel speciális Clay Bart -t, és a legtöbb agyagrúd biztonságos az Glass számára. Elhagyják az üveg -ot, és utána kell polírozni. Bármely Clay Bart -vel, győződjön meg róla, hogy az használja a megfelelő Clay kenőanyagot. A szappanok és a víz kevésbé mosás lehet, hogy gyakran bontja az Clay Bart -t, ami megakadályozza, hogy szétesik és szétesik.

is, az agyagbárok biztonságban vannak? Ha az Clay -et helyesen használják, akkor 100% biztonságos és nonabrasive. Valójában kevésbé csiszoló, mint a felület polírozása vagy a felszín.

Ezen szemléletben tarthatom a szappanos vizet egy agyagbárral?

Nincs szükség újra kell mosni a festék eltávolítására a maradékot. Most már a fenti mondta, néhány ember Használja a -t az szappanos mosás Water és Clay között. Ha egy nem , akkor meg kell győződnie arról, hogy az Water oldat nem száradjon túl gyors létrehozása Water foltok. Az Clay is nem érinti a szennyeződést a mosó vödörben, vagy a háztartások előfordulhat.

Hogyan működik az agyag bár az autóban?

Auto Detailing Clay Bar olyan génsebészeti gyantát használt vegyület a szennyeződések eltávolítására a felületről a autó festék, üveg, üvegszál és fém. Ezek a szennyeződések átszúrják a festéket, az üvegeket és a fémeket, és az járművet az eső, autó mosás, sőt polírozzák.

az agyag bár károsodása tiszta kabátot?

Clay rudak nem kéne kár a festék vagy világos kabátot felület, a részecskék, amelyek eltávolítják az agyag bar lehet eltávolítani néhány világos kabátot (lásd az alábbi kép példa) az a kárt ezek a részecskék do idővel rosszabb, mint az világos kabátot eltávolítását - és ez völgyek tele lesz be

Meg kell mosni autó után agyagbár?

Ha akkor „újra kész claying az autó , akkor lehet kell mosni , hogy távolítsa el a kenőanyag film. Ha YOU tervezi a Pre-Wax Cleaner lengyel használatát, eltávolítja az Clay maradékot, így az -nek nincs szüksége a mosására. Végül, de nem utolsó sorban, után után Clay segítségével lezárja a frissen tisztított festéket viasz vagy tömítőanyag kiválasztásával.

tudsz agyag vizet?

RE: agyagbár használata vízzel
MeGuiars Ugyanakkor azt mondják, hogy a legjobb, ha valamilyen kenést kell használni, mint egy szappanban vagy részletező sprayben, nem csak víz egyedül. Az elképzelés, , ha az Clay -nél éles, vagy nagy biteket felvette, az Water eléggé elegendő kenést adhat, az -t, amit -et lehetett a festékbe.

Mi a legjobb agyag bár kenőanyag?

A legjobb agyag bár
  1. Mother California Gold Clay Bar rendszer. Előző.
  2. Vegyi srácok Clay Bar & Amp; Kenő készlet. Előző.
  3. törölközőmotorok 2-Pack Detailing Clay. Előző.
  4. MeGuiar sima felületi agyagkészlet. Előző.
  5. YGDZ 2 darab autó agyag bár. Előző.
  6. ipely 4 csomag autó agyag bárok.
  7. kémiai srácok közepes agyagbab.
  8. Leobro 4 Pack Car Clay bár.

Milyen gyakran használsz agyagbárt az autójában?


A jó hír az, hogy az YOU könnyedén meghatározhatja magát -re, ha szüksége van az Clay -re. Egyszerűen úgy érzi, a festék minden mosás után. Ha durva vagy bumpy érzi magát, itt az ideje Clay ! Általános iránymutatásként évente 3-4 alkalommal az az autó festék tiszta és sima.

A Clay Bars eltávolítja a karcolást?

Clay Bar A Not Not eltávolítja a bármely karcolásait a festék felületéről, mert nem tartalmaz csiszolóanyagokat. Az Clay Bar hasznos, ha egy autó festéke durva, és már nem sima az érintéshez, ahogy az lehet, hogy a segít visszaállítani, hogy szép sima érzés, amit egyszer tudott és szeretett.

agyagbárok csiszolók?

Clay Bars nagyon könnyedén csiszoló . Gondolj rájuk, mint egy 5000 szemetes, nedves csiszoló papír. A festék felületét kenjük, és dörzsölje az agyag -t, ami eltávozik, és kihúzza a szennyező anyagokat, például a szennyeződést, a vasbetéteket és a fa SAP-t.

Tisztíthat egy agyagbárt?

Használja a friss mosási habot kenőanyagként & ndash; Nedvesítse meg a felületet és az Clay Bart -t. Használjon fénynyomást az átfedésben, a háttámlákon a szennyeződések eltávolításához. Folytassa a területen egy területen, amíg az Clay a felszínen könnyedén csúszik. A makacs szennyeződés Can igényel nagyobb átadást vagy több kenést az eltávolításra.

Meg tudod csinálni a saját agyag bár kenőanyagot?

edényszappan és víz 50/50 keverék, teszi az A kenőanyagot. Ugyanakkor az utolsó érintést az Gallon-ban vásárolok, és vízzel töltsem be, és még mindig elhagyják az egy Slick felületét Clay `` We Kezdje, ahol a autómosó vége.

Mit használhatok egy agyag bár helyett?


Az Autoscrub Towel egy Clay Bar alternatíva, amely speciális gumi impregnált törülközőből áll. Egyszerűen alkalmazzon néhány kenőanyagot, és törölje le a felületet az Autoscrub törölközővel. Ha az autoscrub törülközőt a földön dobja, akkor nem csak öblítse ki.

használhatja a spray viaszt agyagbárral?

Nem csak az MEGERS Synthetic spray viasz könnyen az -ig Alkalmazza a -t, és önmagában eltávolítja, de ugyanolyan könnyű, ha a Clay Bart használva az alkalmazás és az eltávolítási folyamat között! A MeGuiars Spray Wax pontosan ezt teszi, és természetesen ebben a videóban kifejezetten a Big Deal Car Care Spray Wax ugyanúgy működik!

Clay bár műanyag lökhárítók?

Igen, A festett felületet olyan hosszú ideig lehet, amennyire sima (nem texturált). A is agyag műanyag lencsék, valamint a külső üveg és a króm.

Az agyag bár eltávolítja a kerámia bevonatot?

CLAYING Eltávolító kerámia bevonatokhoz
Az eltávolító kerámia bevonatok második módszere A Clay . Ez a módszer magában foglalja az Clay Bart használatát korlátozott csúszós cuccokkal, ami növeli a súrlódást, és lazíthatja az bevonat tapadását a tiszta bevonathoz.

kell lengyel az agyagbár után?

Az -nek nem kell lengyel a lengyel, de az Clay Bars a felületet fogja megragadni. Lehet, hogy nem látod vagy észrevétek, de ott van. Attól függően, hogy az Clay minősítés milyen minőségű, akkor az az -nek a -hez az intenzív lengyel -hez vagy csak egylépcsős viaszban van.

az agyag bár jobb, mint a viasz?


Az Clay Bar az autóját olyan gyakran szeretné, amennyit csak akarsz vagy egyszerűen az viaszos vagy a jármű polírozását megelőzően. Az agyagolás kevésbé csiszoló , mint a polírozás vagy felülete a felület. Az agyagolás valójában kihúzza a külföldi részecskéket és szennyező anyagokat, amelyek beágyazották a festékbe.

Mi az agyag bár?

Clay Bars szintetikus Clay , nem természetes szerves agyag . Úgy működik, mint egy borotva, hogy eltávolítsa az szőrszálakat a bőrről, az OFF festékszennyeződést hordozza a felületen, mint az Clay Bar a kenőanyag-folyadék tetején.

tudsz túl sok az autóját?

Egyesek egyértelműen nem fognak egyetérteni az véleményével, de én , mondjuk igen, lehet, hogy Clay autó túl sok . A claying egy csiszoló meduim, amely megakadályozza a szennyeződéseket, mivel lebeg a kenő folyadékon. A probléma az, hogy az agyagja a (az -ben a tapasztalatomban) könnyedén eltér a festék Can vezet a házassághoz.