Hol nőnek a verbena bonariensis?

Verbena Bonariensis őshonos Dél-Amerikában és a napos, meleg kertekben virágzik. A növény növeli a lándzsa alakú bazális levelek csoportjait, és a szárak hosszúak, karcsúak és négyzet alakúak. Az ibolya színű virágok a klaszterekben és a nyár közepén virágoznak, folytatva az első fagyig.Figyelembe véve ezt, hogyan növeled a verbena bonariensis-t?

Vető magvak Verbena bonariensis A legjobb eredmény nőnek Verbena bonariensis teljes napot részleges árnyékban, a nedves, de jó vízelvezetésű talajt. Rengeteg szerves anyagot tartalmaz a talajba, mielőtt elültetné az növények -ot, amely évente jól rothadt komposztdal vagy trágyával.

Továbbá, hol nő a verbena a legjobban? BEST Helyek az -hez Verbena a pillangó kertekben is megtalálhatók. Minden típusú beporzó származó kolibri pillangók a méhekre szeretni ezeket a fürtözött virágok és lesz rendszeres látogatói bárhol található.

Hasonlóképpen, a verbena bonariensis minden évben jön vissza?

Ez a növény A évelő, azaz a év után jön vissza.

A verbena bonariensisnek teljes napra van szüksége?

Grow Verbena bonariensis a nedves, de jó vízelvezetésű talajt teljes napfényt . Tekintettel a megfelelő feltételekre, a növények önmagukat szabadon maguknak, de a hidegebb régiókban az -nek szüksége van védelemre a fagytól.

kell haladnom a verbena bonariensis?

metszés. Az Verbenas nagymértékben előnyös a rendszeres Deadheading -től. Ez nem csak eltávolítja azokat a magvakat, amelyek jelzik az üzemet, hogy pihenjen, hanem segítsen tartani a sprawling növényeket a helyükön.

kell prúzozni verbena bonariensis?

Verbena bonariensis népszerű évelő, de nézd kopott tavasszal, kivéve, ha metszett . A kemény fagyok veszélye elsősorban elhaladt, csökkentette a tavalyi szárakat alacsony keretre. Vágja vissza az összes szárat félig, vagy ha a növények csupaszul csupaszul a bázison, az szilva -nek keményen 15cm (6in) földszinten.

kell csípni a verbena bonariensis?

Csípés A fiatal növények első néhány hajtása ösztönzi az elágazást, és kompakt, cserjeszerű növényt teremt. Ha nem akar több Verbena növényt ezen a területen, könnyen kihúzhatjuk, vagy az Out -ot; A kora tavaszi tenyésztés is elriaszthatja a csírázást. Verbena Bonariensis palánták.

A Verbena Bonariensis-tól levághatsz?

Az Vervain család legtöbb tagja, az Verbena Bonariensis könnyedén propagálja a -t a herbaceous Stem dugványoktól a késő tavaszi vagy a nyár elején. A frissen gyökerezett dugványokat -nek védeni kell a forró nyári naptól, ha virágozniuk kell, és elérni a végső magasságuk 3 láb.

milyen magas a verbena bonariensis nő?


Ne hagyja, hogy a dainty virágok bolondítsák meg, Tall Verbena ( Verbena Bonariensis ) egy kemény és erőteljes növény. Bár az növekszik a -t akár hat méteres magas , magas verbena (más néven Purpletop Vervain ) eléggé elegendő ahhoz, hogy megengedje, hogy mi mögötte.

mit tudok ültetni verbena bonariensis?

  1. dísznövények. A sápadt virágfejük, valamint a szárak rozsdás mozgása, díszítő füvek, a tökéletes társ a verbena bonariensis számára.
  2. nicotiana sylvestris.
  3. Cosmos atrosanguineus.
  4. japán anemone.
  5. symphyotrichum 'oktoberlicht'
Az

-t télen vissza kell vágni?

metszés Verbena Bonariensis (Argentin Vervain ). Hagyja a szárakat érintetlenül az Téli -nél. Ez egy kicsit téli védelmet biztosít. A korai tavasszal az előző év összes korábbi növekedését a földszintre csökkenti, mivel az új növekedés a növény alapján jelenik meg.

Mit csinálsz a verbendal télen?

A jó vízelvezetés kritikus az téli hónap alatt. Hagyja az Verbena lombjait érintetlenül, hogy segítse a felesleges vizet, és védelmet nyújtson, hogy a hőmérséklet csökkenjen. Várjon a tavaszig a nagy vágáshoz. Ha a növénye megfiatalulást igényel, húzza vissza jobbra, mivel a tavaszi növekedés kezdődik.

Mit csinálsz a Verben Bonariensis-vel virágzás után?

Kerti ellátás: Hideg körülmények között Verbena Bonariensis szenvedhet, ha ősszel vágja vissza, így a legjobb, ha a növényt tavasszal hagyja el, és vágja vissza a régi növekedést, amikor az alapon megjelenő új hajtásokat látja.

Mi a teendő a verbena után virágzás után?


A teljes növényt a magasság egynegyedével vágja el.
Használjon kertészeti nyírókat vagy sövényvágókat. Vágja vissza a növény tetejét, nem az alsó részét. 15-20 napon belül új virágzás és növekedés lesz a régi növekedés helyettesítésére. Ez általában csak -nek kell lennie a -nek egyszer után az első virágzás után.

a verbena mérgező?

A Lantana növény levelei és bogyóságai mérgező , különösen a gyermekek számára. A lantanai növény ezen részeinek lenyelése következtében a láz, az álmosság, a hányás és a görcsök. A legtöbb Verbena fajták biztonságosak, de a lila felső Verbena ( Verbena bonariensis) mérgező állatoknak.

-nak kellene levágnia a levendulát?

A. A kiugró lavenderek hajlamosak fásá válni, és csökkentek virágzik. Az Lavender -t azonban nem szabad metszeni a tél folyamán. Ellentétben sok évelő növényekkel és cserjékkel, amelyek most metszhetnek, a legjobb, ha várni, hogy az Lavender -t a tavaszi virágzás után vagy a fagy veszélye előtt virágzik.

miért hal meg a verbena?

Ha nem maradt, akkor úgy tűnik, hogy -es haldokló , ahogy a magba megy. A túlhajtás szintén halálos az Verbena számára, így a víz csak akkor, ha a talaj száraz. A forró napon túl sok műtrágya vagy műtrágya meg tudja égeni a növény gyökereit, amelyek megölhetik.

Hogyan tartja fenn a verbena-t?

Verbena Plant Care
Bár az Verbena virág a szárazság ellenálló, a virágzás javul a rendszeres vízzel, vagy minden héten. Víz Verbena növények az alapon, hogy elkerüljék a lombozat nedvesítését. Az Verbena növényi ellátás azonban nem tartalmazhat hetente vizet, ha a csapadék az Ön területén elérte a hüvelykét vagy többet.

Verbena mérgező macskák?


A legtöbb mérgező rész a gyökérben van. A lenyelés súlyos hányás és gasztrointesztinális irritációt okozhat. Bizonyos esetekben a halál eredményezhet. A legtöbb esetben az Macskák -ben jelentették; Azonban a növény nagyon keserű, így ritka, hogy a kisállat elég eszik, hogy mérgezést okozzon.

hogyan betakarítod a verbena magokat?

Csípje le a klasztereket az üzemből, és hagyja, hogy cseppek egy papírlapra. Tegye a papírt egy száraz, hűvös foltba, és hagyja száradni egy hétig 10 napig. Dörzsölje a száraz fürtöt az ujjai között, és az apró, a fehér vagy a barnás magvak a szárított növényi anyagtól vagy pelyhektől elkülönülnek.

Mikor kell egy buddleia metszeni?

PRUNE Az Buddleia kora tavasszal. Ha Ön PRUNE az Buddleia nagymértékben gondoskodik az ellátás szempontjából. A kora tavasszal mindig -t kell szednie a növényét. Általában március az metszés ajánlott ideje.