Melyek a homokfelhő törölköző?

Homokfelhő Törölközőink A 100% -os török ​​pamutból készült, így szuper puha, abszorbens, és sokkal gyorsabban száraz, mint egy hagyományos pamut Terry Törölköző .Megfelelően, mi a homokfelhő törölköző?

Sand Cloud a küldetés-vezérelt strand életmód ruházati cikkek és kiegészítők cég. Az törülközőt , ruházati cikkek és tartozékok eladja, és adományozza az egyes értékesítések egy részét a nonprofit tengeri megőrzési szervezeteknek. homokfelhő . Ipar. Beach Törölközők .

Hasonlóképpen, hol vannak a homokfelhő termékek? alapított San Diego, Kalifornia, a három jó barát a szenvedély az óceán, Sand Cloud jótékonysági strand életmód cég, a legjobb ismert színes, kézzel készített török ​​strandtörölközők és ez hatalmas szociális média nagykövet következő.

Ezzel szemben a homokfelhő törölköző megéri?

A luxus, minőségi 100% pamutból készült, Törökországban kézzel folt, a mi törölköző luxus, könnyű, abszorbens & amp; Sand -Resistant & Ndash; Szuper puha, abszorbens törölköző értéke minden penny! A homokos törölközőink olyan sima és puhaak, úgy érzed, hogy egy Cloud -en fekszel!

Milyen anyagot tartalmaznak a strand törölköző?

Cotton törölközők Regular háztartási törölközőt vannak készült pamutból és szőtt frottír (aka frottír), ami azt jelenti, egy szövet apró hurkok hasonló a szőnyeg, de kétoldali. Az strand törölköző általában velúrból készült, amely egyszerűen egy TRIRERCLOTH pamut törülköző , az egyik oldalról lehúzott hurkok.

Mi a különleges a homokfelhő törölközőkről?

gyorsan megszáradnak, könnyen rázzák le az Sand -t, és jobbak, mint bármely terjedelmes strand vagy Bath Törölköző . A homokos törölközőink olyan sima és puhaak, úgy érzed, hogy egy Cloud -en fekszel! Sand Cloud teszi az törölközőt , ami különbséget tesz! Minden Sand Cloud vásárlással a nyereség 10% -át visszaadjuk, hogy megmentse a tengeri életet.

Mit jelent, hogy egy homokfelhő nagykövet?

Az Sand Cloud vagy egy másik márka, a Márka Ambassador a márka kommunikátorként működik. Ő, vagy figyelmezteti Önt minden új információra, különleges, versenyekre vagy termékekre. Képesek lesznek egy profil futtatása több szociális média oldalán, és professzionális minőségi bejegyzésekkel.

Hogyan tisztítsa meg a homokfelhő törölközőt?

gép mosás hideg, levegő száraz. Sand ellenálló design! Körülbelül 62x76 "Törökországban 100% török ​​pamut. Gép mosás hideg, levegő száraz.

a homokfelhő etikus?

Termékeink. A tengerparti törölközők mellett az Sand Cloud más környezetbarát tartozékokat kínál, mint például az újrahasznosított anyagokból készült ruházat, a zátony-biztonságos fényvédő, újrafelhasználható vizes palackok és újrafelhasználható fémszalmok.

Mi a homokfelhő megéri?


Sand Cloud tette a $ 6 millió eladások tavaly, a növekedés $ 3,6 millió 2016 Része, hogy a folytatásban jött a cég megjelenése Shark Tank, ahol Robert Herjavec kínált trió $ 200,000 15 százalékos üzleti.

Hol kell elhelyezni a strandtörölközőket?

Place Beach Törölközők a bin
A műanyag tálca is nagyszerű tárolási választás, különösen az -re Tartsa a törülközőket az Beach vagy a medence közelében, mert a műanyag vízzel és nedvességgel tart.

Mi a homokfelhő a cápa tartályon?

Törölközők high-end bemutatása cápa tartályban
homokfelhőmérséklet figyelése A Cápa Tank meg fogja érteni ezeket a kiváló minőségű török ​​törülközőket. A törülközők környezetbarátak; és 100 százalékos kézzel szőtt török ​​pamut, ezek könnyűek, és tökéletesek az utazáshoz.

Mi a legnagyobb strand törölköző?

Monster Törölköző 10x10 Ft Hatalmas mikroszálas Beach Towel
Monster Törölköző a Worlds legnagyobb strand törölköző ! Látnod kell, hogy valóban értékelje méretét. Annak ellenére, hogy a Monster törülköző 100 négyzetméter nagyobb, mint egy king-size ágy, amely kicsi és kompakt, könnyű és könnyen hordozható.

lehet homokfelhő törölköző a szárítóba?

Az törülköző 40 "-es times; 68 és prime; és kézzel folt Törökországban 100% -os török ​​pamutból. A gondozási utasítás a gépet hidegen mossuk, és levegőn szárítsa meg. Sand Cloud 100% -os elégedettség garantált politikával rendelkezik - ha nem boldogul, küldje vissza egy teljes visszatérítést!

Kapsz, hogy a homokfelhő nagykövete legyen?


Sand Cloud Pays nagykövetei egy pontrendszeren keresztül: Amikor You megvásárolja termékeit, Get embereket, hogy használja a kedvezményes kódot, vagy megosztja a márkát a szociális médiában, kapsz pontot. Minden alkalommal, amikor valaki használja a kedvezményes kódját, az megkapja a fizetés százalékát az értékesítés százalékos aránya a PayPal és a Progsion.

Mi olyan nagy a török ​​törülközőkről?

? milyen teszi őket az -nek olyan nagy -nek? török ​​törölközők könnyű, gyorsan száradó, stílusos és abszorbens & mdash; az Beach kiegészítők négyszeres fenyegetése. Az török ​​ pamutból készült, ezek az törölközők A nagymértékben nedvszívó a gyapot hosszú rostjai miatt, és az törölköző vékonysága gyorsan szárad.

Mennyi ideig van a homokfelhő szállítás?

-Domestic Szállítás A átlagosan 4-7 munkanapon belül érkezik. Az értékesítés során az Shipping május 7-10 munkanapot vesz.

Mikor találta meg Sandcloudot?

2014, San Diego, Kalifornia, Egyesült Államok

Ki kezdte a homokfelhőt?

Brandon Leibel
Bruno Aschidamini
Steven FORD

Mi a különbség a strandtörölközők és a fürdő törölközők között?


A és strand törölköző -es törülközők közötti legnagyobb különbség méret. strand törölköző általában sokkal hosszabb, mint Bath Towels . Az Beach -on fekszenek, és az extra hossza nagyobb helyet biztosít arra, hogy egy személy feküdjön. Bath Towpels 27 hüvelyk és 52 hüvelyk és 30 hüvelyk között 58 hüvelyk méretben van.

a mikroszálas törölközők jó a strandhoz?

a legjobb törülköző , amikor az utazás egy mikroszálas törölköző .
Ezek a kompakt összecsukható, és antibakteriális tulajdonságokkal, amelyek segítenek, ha mosás mindennapi kikerül a kérdést. Bár mikroszálas törölköző nem úgy néz ki, mint egy normál bolyhos törülközőt , nagyon puha és nedvszívó.

egy strand törölköző, mint egy fürdőlapot?

A Beach Towel az nagyobb, mint a fürdő törölköző. Egy fürdőlepedő intézkedések körül 42-58 X 24 és 30 hüvelyk, míg egy strand törölköző nagyobb és intézkedések körül 48-58 hüvelyk X 54-70 hüvelyk.

Beach Towel vs. Bath Towel : Minden, amit tudnod kell.
Properties Fürdő Törölköző Beach Törölköző
Fabric Cotton textília