Hogyan csatolsz virágokat egy hajfésűre?

Az Virágos huzal egy másik hossza, az Csatlakoztassa az virágokat biztonságosan az Comb -hez, ha a fogakat a fogakon keresztül és az Comb szárak és az Virágok körüli hurkot húzza. TOP TIPP: A kiegyensúlyozott megjelenés létrehozásához győződjön meg róla, hogy az virág fejek egyenletesen vannak elrendezve az Comb szélessége mentén.Ennek figyelembevétele, hogyan biztosítja a hajfésű?

Csökkentse részén haj , betét az fésű és használja Bobby csapok egész fogai fésű biztonságos helyére. A legjobb, hogy elrejtse a Bobby csapok, valamint akkor a további zökkenőmentes kivitelben. Előfordulhat, hogy 1-2 Bobby Pins rejtve van az haj alatt egy X formájában az Comb biztonságosan a helyére.

Továbbá, hogyan készítsen egy drótszőrű fésűt? A kerek orrfogók és a síkhéjú fogók segítségével a 32 hüvelykes vezeték egyenes végét szorosan a 3 hüvelykes vezetékes -hez húzza ki a három csomagoláshoz. Csúsztassa a 32 hüvelykes vezetéket az alap huzal egyik oldalára. Hajtsa be a 32 hüvelykes huzal -t hozzon létre A BEN-t az huzalban 3 hüvelyken. A hajlított szakasz egy "fog" lesz az Comb számára.

Következésképpen, hogyan száradsz meg virágos fésű?

1. lépés: Indítsa el az szárított permeteket méretezéssel, és távolítsa el az Virág fejét. 2. lépés: Forró ragasztó segítségével csatlakoztassa a tollas fűdarabokat az Comb végéhez. 3. lépés: Rétegezze a hosszabb füvet és virág spray-t, hogy hozzáadjon színt és dimenziót az Virágfésű -nek. Keverjük össze az egyedülálló, Boho megjelenéshez.

Hogyan csatol egy fátylat egy Bobby Pin-nek?

Ha hosszú Hair van, hozzon létre egy nagy Pin Curl-t a fej koronáján. Biztosítsa a pin fürt nagy Bobby csapok megfelelő haj színe. Csúsztassa a fésűket az PIN Curls tetejére, és közel álljon a fejbőrhez, hogy az fátyol -t az Hair -ből csúsztassa. Csatlakoztassa a az fátyol -t egy roodhoz.

hogyan tegye le a haját egy fátyollal?

Hogyan viselhet egy fátyolot a hajával DOWN
  1. Back Comb - Emelje fel a haj szekcióját, ahol a fátyolot és a hátsó fésűt használja.
  2. pin Curls - hozzon létre két pin curls-t, ahol a fátyolot szeretné biztosítani, hogy ezt megragadja, hogy megragadja a haj ujját, és csavarja be, és csavarja be, rögzítse a helyére egy Bobby Pin.

Hogyan használod az oldalfésűket a hajra?

Hogyan kell használni az oldalfésűket a hajában
  1. Tartsa a fésűt, így a görbe az arcod felé húzódik.
  2. fésű a hajszalagba, amelyet vissza akarsz húzni.
  3. Amikor csak azt a pontot kapja meg, ahol a fésű ülni, flip a fésű, így görbül a fejbőr felé, mint egy rohadt arc.

mit jelent, amikor egy nő visel egy virágot a hajában?

Amikor egy lány visel egy virágot a hajában , ez az jelentése sok dolog. Ha az -ös virág a jobb fül mögött van, akkor az -nek szimbolizálja az SHE -t. Ha a bal oldalon -et visel, akkor az azt jelenti, hogy házas vagy vett. A szegfűnek azt mondják, hogy szimbolizálja a szeretetet, a hálát és a csodálatot.

Hogyan csatolsz virágokat egy Bobby Pin-hez?

Helyezze el az PIN-t a munkafelületen (így az Boby Pin lapos oldala felfelé nézzen), és alkalmazzon szövet ragasztót a kis szövetre. Ezután csatlakoztassa a szövetet, az Bobby Pin -vel, még mindig a helyén, az virág hátulján. Hagyja megszáradni a ragasztót. Az anyag tartja az Bobby Pin helyet.

Hogyan viselsz hibiszkuszot a hajadban?


Folyamat
  1. A Hibiszkuszvirágot a levelekkel egy finom pasztasé teszi.
  2. keverje össze a joghurttal, amíg sima konzisztenciát kap.
  3. alkalmazza ezt a hajmaszkot a fejbőrre és a hajra, és hagyja, hogy körülbelül egy óra.
  4. mossa ki a maszkot a hajából langyos vízzel és samponnal.

Milyen oldalán egy házas nő visel virágot?

bal

Milyen oldalon viselsz virágot a hajadban?

Egyetlen virág viselése a hajában
a Hawaii hagyomány szerint, amikor egy virágot helyez el a jobb fül mögött, amit jelez, hogy egyedül vagy. Ha kapcsolatban állsz, egy virágot helyezsz az bal füléhez.

Melyik oldala van egy női korsage?

bal

mennyi ideig tart a friss virág koronák?

2-4 nap