Mi a falburkolat?

is nevezik fal grafika, fali falfestmények és vinil wallscapes, fal pakolások vinil grafikák, telepíthető bármilyen felületen, és jellemző bármely üzenet, információ, amire vágysz. Testreszabhatóak, hogy megfeleljenek a méret, a tervezés, a színek, az üzenet stb.E tekintetben mennyire kerül a falra való csomagoláshoz?

Wall csomagolások a felülettől függenek. Mi do a kereskedelem nagykereskedelme. Ha ez egy nagyon nagy projekt, amely sima felületű, akkor bárhol 1,50-2 / sf. Ha ez durva felület, akkor akár $ 4 / sf, attól függően, hogy milyen durva a felület.

Másodszor, az arlon vinil állandó? Függetlenül attól, hogy egy fali grafikával dolgozik, gépjárművet, csónak csomagolását, vagy kiskereskedelmi jelzéssel dolgozik, az Arlon nyomtatott médiafóliával rendelkezik az igényeinek megfelelően. 3.2Mil Naptárolt fehér Vinyl , szürke állandó ragasztó. Összehasonlítva a 3m IJ11, Avery 3303, ORAJET 3641.

Megfelelően Vinyl Wrap Walls?

Vinyl Fal Wrap Opciók Vinyl Wall Wrap közvetlenül a legtöbb Wall felületre jut. Az lehet a közvetlenül a csempék felett. A texturált felület CAN az -es csomagoláson található, amely lehetővé teszi, hogy elrejtse a kisebb hiányosságokat.

Mennyibe kerül a 40 RV-t?

Sides

RV hosszúságú láb 20 40
RV magasság, láb 9
Teljes pakolás ár $ 3240 $ 6,480
3/4 WRAP ÁR $ 2,430 $ 4,860
Half Wrap Ár $ 1,620 $ 3,240

Mennyibe kerül a ház csomagolásának telepítése?

Tyvek Kezdőlap WRAP
BASIC
TYVEK Ház Wrap Költségek ZII CODE
BEST
Telepítési költség $ 250.00 - $ 350.00 $ 800.00 - $ 830.00
Összesen $ 360.00 - $ 470.00 $ 950.00 - $ 990.00
Tyvek Ház Wrap & Ndash; Összes átlagos költség négyzetméteres $ 0.41 $ 0.97

Hogyan telepíted Tyvek-t?

Tyvek telepítése, kezdje el a tekercset az első falon a külső falon, így egy 12 hüvelykes átfedés a ház sarkában. Ezután töltse ki az Tyvek -t, és minden egyes csapadék mentén minden 12 cm-es körmökkel rögzítse.

lehet csomagolni a falat?

Bár az Wall Wraps leggyakrabban az falak funkció létrehozására szolgálnak, az -t a sarkok köré és különböző felületeken (sima festék, forma-alap panelek, PVC stb.) Több falak , hogy szünet nélkül csomagolva legyenek a tervezésben.

Mennyibe kerül a tyvek?

A Tyvek House Wrap maximális jelentett költsége $ 0.97 négyzetméterenként. A Tyvek House Wrap minimális költségei $ 0,41 négyzetméterenként.

Hogyan készítesz falat egy falra?


Dip a csiszolóblokkot a vödör tisztítóoldatban, nyomja ki a felesleges vizet és az Wall homokot. Engedje meg, hogy az Wall száraz legyen. Miután az falat alaposan szárítjuk, alkalmazzon egy akril alapozót az egész Wall -re.

Mennyibe kerül egy autó becsomagolására?

Általában költségek $ 2,000 & mdash; 5000 $ pakolás teljes autó . Ha szeretne egy speciális vinil Wrap -t, akkor az költség $ 10,000 vagy annál többet költene. Az autó részei, például a motorháztető vagy a tető, jellemzően költségek $ 300 és UP.

Mi az arlon vinyl?

Arlon grafikát 1958-ban hoztak létre, és a világ egyik leginkább tapasztalt Vinyl gyártója. Arlon gyártja a teljes körű kiváló minőségű nyomásérzékeny vágott Vinyl , rugalmas szubsztrátokat és nyomtatott médiafilmeket a digitális képalkotás, a jelzés, a jármű grafikus és a képernyőnyomtatási iparágak számára.

Mi a kalandered vinil?

Csakúgy, kalanderezett filmek van egy nagy a kopásállósága, és kiválóan teljesítenek sík vagy mérsékelten ívelt felületek. Az kalandos filmek általában a busz grafikájához használják, akár rövid távú tranzit hirdetések, akár teljes buszcsomagolás.