Hogyan használod a Gear segédszalagot?

Könnyű Használat ; Csak kezdje el tiszta és száraz felületet, vágja le a tapaszt, héja o? A hátlap, ragasztja a felületet, és nyomást gyakoroljon. Színes mérkőzés Az szalag alig észrevehető javítások esetén, vagy van néhány szórakoztató és használata formák személyre szabásához az Gear .Ebben a tekintetben, hogyan használhatja a fogaskerekes szalagot?

Egyszerűen húzza le a háttámlást, és jelentkezzen be a sérült területre. Vágja ki az tartós szalagszakaszokat a kívánt formákhoz és méretekhez egy pontos javításhoz. A legtöbb javításhoz alkalmazzuk a sérült szövet egyik oldalára. Az extrém nagy szilárdságú javítások esetében alkalmazzon tartós szalagot a sérült szövet mindkét oldalára.

is, mi is használják a tartós szalagot? Az Tonaciociale az ultra-erős javítás szalagunk . Azonnal javítja a rippeket, könnyeket és lyukakat a felszerelésben és a ruházatban. tartós szalag is megakadályozza, hogy a könnyek egyre nagyobb és erősítik a gyenge szöveteket. Ezek a félig tartó javítás javítások eltávolíthatók anélkül, hogy egy ragadós maradékot hagynának, mint a csatorna.

Hasonlóképpen, az emberek megkérdezik, hogyan teszed a sebességváltó javítását?

Alkalmazás:

 1. Kezdje azáltal, hogy megtisztítja a területet, amelyet az izopropil-alkohollal tapasztani kell az izopropil-alkohollal, hogy eltávolítsa a szennyeződést vagy a testolajokat, amelyek megakadályozhatják a jó kötést. Vágja meg a laza szálakat.
 2. alkalmazza a tartó szalagos fogaskeréket az elemre vagy szövetre.
 3. simítsa ki a buborékokat, és győződjön meg róla, hogy az élek laposak.

lehet mosni a tartós szalagot?

Tartó szalag fekete, tiszta és népszerű színekkel rendelkezik, így az Can megfelel a szövetnek a szinte láthatatlan javításokhoz. Várjon 24 órával az alkalmazás után, és Ön Can gép mosás , vagy tegye a szárítóba anélkül, hogy aggódnánk, hogy a javítás szalag hámozzon.

tartós szalag vízálló?

elérje az tartós szalagot -t, amikor egy könny vagy rip. Gyorsan javítson sátrakat, sí nadrágot vagy puffadt kabátokat ezzel az erős, időjárásálló szalaggal, amely tiszta szalagot vagy tekercset és különböző színeket tartalmaz. Az ultra agresszív ragasztó által támogatott, nem hámlik, ha technikai szövetekre alkalmazzák, beleértve a nylonot és a vinileket.

hogyan távolítja el a tartós szalagot?

gyorsan emelje fel a szélét vagy sarkát, és húzza lassan, de határozottan a tapaszon. Legyen óvatos, hogy ne okozzon további károkat az eredeti javításhoz. Miután a terület lehűlt, eltávolítja a maradék ragasztót, alkohollal és frottír ruhával. Dörzsölje körkörös mozdulatot legalább egy percig, amíg a ragasztó fel nem emel.

Hogyan javítasz egy kabátot?

Itt van, hogy a patch a kabát:
 1. Pull tollak vissza a: Ha vannak olyan tollak kilóg a lyuk, csipetnyi őket a másik oldalon, és húzza vissza őket a kabát.
 2. vágja le a javítást: Az ollóval vágja le a foltot, amely minden irányban lefedi a lyukat.
Az

a csatorna szalagot tartalmaz a nylonhoz?

Duct szalag a válasz. Azonban megtalálom az Duct szalagot a legjobb az ideiglenes javításokhoz. ESP a vékonyabb nylon Shells vagy Pack anyag esetében az Duct szalag nem tartja hosszú ideig. Duct szalag az A & Ldquo; kell és rdquo; (Véleményem szerint) egy backcountry készletre, de ez nem állandó vagy akár félig állandó javítás általában beszél.

lehet javítani a nylont?


Ha talál magának nylon szövet, hogy szüksége javítás , akkor lehet vigye el a szakember. Ha ez túl drága, vagy egyszerűen nem egy lehetőség, akkor lehet, hogy az javítás a -nek otthon otthon. Húzza ki eléggé nylon szalagot, hogy alaposan lefedje a könnyet, a ripet vagy a lyukat. Fordítsa el az anyagot, vagy belülről.

lehet varrni egy kabátot?

Általában nem jó ötlet, hogy megpróbálja megpróbálta megpróbálta megcsinálni a -et, vagy egy szakadatot egy -es kabátban -ben. A legtöbb Down dzsekik , YOU 'LL-jének felépítésében felhasznált nagyon könnyű arcszövetek miatt nagyon finom tűvel és szálra van szüksége az Do -re, és még az apró tű lyukak lehet, ami meglepően drámai -t okozhat szivárgás.

Hogyan javítasz egy lyukat egy patagonia kabátban?

Patagója Patagónia Down Jacket Javítószalaggal
 1. Fogja meg a javítószalagot.
 2. a hátsó szalagot a hátsó oldalra fordítja.
 3. állandó jelölővel, rajzoljon egy ovális kissé nagyobb, mint a lyuk.
 4. Ha van egy széles lyuk, használhatsz egy téglalapot, de győződjön meg róla, hogy a széleket kerekíti. A szélek kerekítése megakadályozza, hogy a sarkok elkapják és hámozzanak.

A csatorna szalagot dolgozik bőrön?

Bármi, ami szükségessé tenné egy patch, varrás, pecsét, ízületi, csukló, pakolás vagy markolat lehet elvégezhető madzagot . Az Duct szalag szuper erős, rugalmas, vízálló, és az csak a -hez marad. Ha fa, műanyag, bőr , szövet, fém, üvegszál vagy aszfalt, akkor az Duct szalag ragaszkodik!

Mi a legjobb bőrjavító készlet?

Top 10 legjobb bőr javító készlet 2020 értékelések
 • Leathernu bőr színének helyreállítása & amp; Javítókészlet.
 • Coconix bőr és vinil javító készlet.
 • Chamberlain bőr tejelő bőr kondicionáló karcolás javítás.
 • Fortivo bőr és vinil javító készlet.
 • erős szerszámok 28 darab professzionális bőr és vinyl javító készlet.
 • bőrjavító orvos teljes DIY készlet.

Mit használhatok a bőr összehozására?


Itt vannak a legjobb 6 ragasztók bőr:
 1. Shoe Goo javítás ragasztóanyag viselt cipőt vagy csizma, világos, 3,7 uncia Cső.
 2. e6000 237032 Craft ragasztó, 2 fl oz tiszta.
 3. Loctite Liquid Professional Super Glue 20-Gram palack.
 4. Barge All Coement.
 5. Gorilla 7700104 Super Glue gél, 20g.
 6. Tandy bőr Eco-Flo Leathercraft ragasztó 4 oz.

Hogyan helyreállítja a bőrt természetesen?

újraéleszteni a csillogás bőrből bútorok és barnássárga ki a kis karcolások és gyengült, próbáljon ki egy bőrből tisztább, mint a kókuszolaj. Használjon tiszta, száraz ruhát, hogy dörzsölje kókuszolajat bőr -be körkörös mozgásban, hasonlóan a cipőpolírozáshoz. Legyen behatoljon 10 percig, és puffadjon ki a felesleges olajat egy új, tiszta ruhával.

A Gorilla szalag világossá válik?

Crystal Clear Gorilla szalag Az Gorilla szalag ragasztószalagja & Dagger; egy kristály Tiszta szalaggal , hogy a nem sárga szabadban. Nagy teherbírású ragasztóréteggel és vízálló háttal készült a szélsőséges tartósság érdekében. Crystal Clear Gorilla szalag alkalmazható nedves felületekre, és víz alatt működik.