Mi a jt21 kapcsok?

JT21 Staples a T50 kis testvére. Az ugyanolyan minőségű és pontossággal épült, mint a T50, ezek az Staples egy vékonyabb vezetéket használ egy kisebb Staple formátumban, hogy kiváló gazdaságot biztosítson.Ezen kívül, milyen méretűek a JT21 kapcsok?

Arrow JT21 1/4" Staples 1000 Count.

Műszaki adatok.

Márka Arrow
Állapot New
Szín Szürke
összeszerelt termék Méretek (L x W xH) 0.65 x 3,13 x 2,91 hüvelyk

A fenti melletti, mit jelent a T50 tűzés? T50 Staples a világ legjobb eladási nehézségű Staple platformja. A kivételes tartóerő biztosítása érdekében ezek az Staples az összes nagy teherbírású Stapling alkalmazásokhoz és ndash; a szigetelés, a housewraps és a tetőfedő alátétek beszereléséből a finom bútorok és ablakkezelések kárpitozásához.

is, hogyan tudod Milyen méretű tűzőkapcsokat vásárolhat?

A standard szabály az -hez A staple láb hossza A standard szabály az, hogy megszorozzuk az anyag vastagságát, amelyet háromszor rögzít. 4 mm vastag anyag esetén 12 mm Staple .

Milyen széles a T50 tűzés?

További információk

1250, 5000
Anyag Steel
tűzés méretek 6 mm (+ frac14; & rdquo;), 8 mm (5/16 & Prime;), 10 mm-es (? & rdquo;), 12 mm (+ frac12 ; & rdquo;), 13 mm (17/32 és prime;), 14 mm (9/16 és prime;)
Pack méretek
Crown Type Flat
Tűszélesség 10 mm (? & Rdquo;)

Mi a vésőpont?

arrow vésőpont . vésőpontok hatékonyabbak a hosszabb Staples , amikor puha fa. Az vésőpont lehetővé teszi az Staple , hogy behatoljon a fa több erővel, mint a Divergent Point . Ez lehetővé teszi az Staples -t a hosszabb lábakkal, hogy egészen át a koronától.

Milyen méretű tűzőpisztolyos kapcsok?

lehet, hogy ellensúlyos, de a vékonyabb a huzal, annál nagyobb a mérőszám. A legkisebb mérőműszer Staple huzal, amelyet itt szállítunk a Nail Gun raktárban egy 23-es STAPLE a kárpitos alkalmazásokhoz, míg a legnagyobb 9 mérőeszköz a drótkerítés épülethez.

Milyen tűzőkapcsokat használnak a Stanley TR45?

Ez vágott fegyvert használ Stanley TRA200 vagy nyíl JT-21 könnyű kapcsok . Sokoldalú, tartós, és célja a feladatok hatékony megvalósítása.

Mi a különbség a standard és a prémium kapcsok között?

" Standard " Staples azt jelenti, hogy a STINGLINE Standard -os fémhuzal minőségéből készülnek. Az SF4 szintén teljes szalag Staples , pontosan ugyanolyan méretű, mint az SF1, de az " Premium ", mert erősebb vezetékből (konkrétabb, nagyobb szakítószilárdsággal) készülnek, amely a swingline azt mondja, hogy 75% -kal kevesebb Elhárított Staples .

lesz egy tűpisztoly a fa átmegy?


Do: Fire Staples -be az fa
Az tűzőpisztoly nem működik megfelelően az fa -től eltérő anyagon. Alapvető fontosságú, hogy az Staple Gun -t csak a munkaterületen használja, és semmi más.

Mi a tűzőgép korona?

Az korona az Staple teteje. Az Staples felvette a 7/16 " Crown Staple .

Mi van T kapcsok?

Az tűzés egyfajta kétkörös rögzítőelem, általában fém, a csatlakozóhoz vagy kötőanyaghoz. A nagy Staples lehet a -vel, amelyet kalapáccsal vagy vágott pisztolyt használnak a falazat, a tetőfedés, a hullámos dobozok és egyéb nehézségekkel.

Milyen típusú kapcsok?

13 Series STAPLES , 0232, 0233, 0234, 0235, 0236
Közepes vezeték és ndash; Ezek kapcsok van egy nehezebb nyomtáv és rögzítéséhez használt nehezebb anyagok, illetve rögzítési fa fa egy tipikus példája a 90 sorozat.

Mi a különbség az SF3 és az SF4 kapcsok között?

A

SF3 pontosan ugyanaz, mint az SF4 , kivéve, hogy "félszalag" Staples , azaz 105 Staples a szalagonként. A félszalag körülbelül 2 hüvelyk (5 cm) hosszú. Nincs különbség az egyes Staples méretei között. Az SF1 szabványos kapcsok a "teljes szalagban", azaz azaz., 210 Staples per szalagonként.

Milyen méretű tűzőkapcsokat kell kárpitozásra?


Szinte minden finom drót és közepes drót kapcsok lehet használni kárpit függően szövet. 20 és 22 Gauge Staples a leggyakoribb Staples az kárpitos számára. # 7 sorozat kapcsok 22 gauge, # 8 (80) sorozat kapcsok 20 Gauge, és a T-50 sorozatú kapcsok 20 Gauge általánosan használják ezeket az alkalmazásokat.

milyen mérőeszközök T50 kapcsok?

16-Gauge

Milyen méretűek 10 to:

Termékleírás
Rapid szám 10 (kompatibilis a Rexel Stapler -hez) Csószal x 1000 egy 4 mm x 9 mm-es dobozban.

Milyen szabványos méretű kapcsok?

Az Staples szabványos Staples -t használhatja az összes közös irodai tűzővel, beleértve mindkét kéz- és elektromos tűzőcsíkot is. Minden vágott egy 1/4-inch láb hossza , és minden szalag 210 kapcsok , így a kapcsok felelnie szabványos - méretű leírások.

mit jelent a vágott méretek?

STAPLE MÉRETEK - Útmutató
Az irodai tűzőgép leggyakoribb típusa általában az 56. számú 8-as szelepeket veszi igénybe, más néven 26/6. Ebben az esetben a "26" a huzal mérőjére utal, és a "6" az vágott szárak hosszára vonatkozik milliméterben. Ezekben az esetekben a második szám általában a szár hosszúságára utal.

mit jelent a mérőeszközök a kapcsok?


Az Gauge az Caple vastagsága, míg a korona a szélesség. Közepes huzal: közepes vezetékes kapcsok A általában a 18-19 Gauge vastagságtartományban mérhető.

Mi a korona tűzőgép?

Crown tűzőgépek a különböző alkalmazások, de a leggyakrabban használt hold szövet egy fa felületre. Ezek ideálisak az -nak a -hez, hogy a burkolat kárpitozáskor tartsa a szövetet. Erős tapadást biztosítanak, amely a kárpitos szövetet olyan, mint egy minőségi kárpitos tűpisztoly, amely bútorok számára.

Használhat T50 kapcsoltokat egy T55 tűpisztolyban?

két korai Arrow tűzőgép modellek, használata T50 Staples T55 volt egy e. Mint a T50 , a funkciók egy rugóterhelésű aktiválódó T50 kapcsok , és lehet lehet króm vagy festett zöld zománc. Az T55 lehet TIVE T50 Staples , de az lehet a szintén nagyobb, 9/16 hüvelyk, és egy kompaktabb eszköz, mint az T50 .