Tökéletes szó?

melléknév. csupán rutin vámként történt; Hamaras és felületes: perfUnctory jóvoltából. hiányzó kamat, gondozás vagy lelkesedés; közömbös vagy apatikus: előadásaiban felfedi magát, hogy csupán egy perfunctory hangszóró.Különben is, mit jelent a Word program?

Perfunctorily . Az Do Valami Perfunctorly az Do -nek azért van, mert formálisnak kell lennie, gyakran gondatlan módon. Az perfUnctory akció egy formalitás: Ön Do azért, mert meg kell, de talán nem érdekel, ha az jó munkát végez.

Ezt követően az, hogy a kérdés, hogy hogyan használod a perfunktort egy mondatban? perfunktori mondat Példák

 1. , amely egy perfunktori csókot dobott az arcán, és elment.
 2. végeztek egy perfunktori vizsgálatot.
 3. elvégezte a cselekményt peremmel.
 4. volt, hogy a megértése tesztelte a megértését.

Ilyen módon, mi két szinonimája a percentory számára?

Szinonimák & amp; Antonyms of Perfunctory

 • Apatic,
 • Alkalmi,
 • Compacent,
 • Érdekezetlen,
 • Féretlen,
 • indifferens,
 • érzékelhető,
 • Insouciant,

Mi a perfunctory ajándék?

Perfunctory . perfunktori eszköz, amelyet egy rutin vagy vám részeként végeztek. Ha adsz valakinek egy ajándékot -nek, és úgy néz ki, mintha roadkill, és nem mondasz semmit, csak egy perfunktory "köszönöm", talán nem adhat nekik egy másik bármikor.

mit jelentenek?

zsémbesen határozószó kialakulását ingerlékeny , amely származik a latin szó petulantem, ami azt jelenti, & ldquo; öncélú, & rdquo; & ldquo; előre, & rdquo; vagy ldquo; playent. & rdquo; Az pezsánsan modern alkalmazása az átlagos -re van, hogy az egyik a hangulatos vagy gyermekes, és többé nem azt jelenti, hogy az egyik az, hogy az egyik, hogy az egyik, vagy előre. A cselekvés petulusly nem fog nagyon messzire.

mit jelent Stonily?

melléknév, Ston & Middot; I & Middot; ER, Ston & Middot; I & Middot; EST.
hasonlít vagy javasolt kő, különösen a keménységében. érzéketlen; könyörtelen; Csodálatos: egy köves szív. mozdulatlan vagy merev; Expresszió nélkül, mint a szemek vagy a megjelenés: egy kemény, köves stare.

talán egy adverb?

Talán egy adverb . Használható egy teljes mondat módosítására.

A beszéd része a beszéd része?

petuláns
beszéd része: melléknév
Kapcsolódó szavak: dühös, rossz, szörnyű, hangulatos, nyers, savanyú
Word kombinációk Jellemző funkció
származékok: petululáns (adv.), Petulance (n.)

mit jelent a szó irányíthatóan?


nem képes megszűnni; végtelen: egy interminálható feladat. monoton vagy bosszantóan elhúzódó vagy folytatódott; szakadatlan; Független: Nem tudom elviselni az interminálható -t.

Mi a kereszt célja?

kereszt - célú . kifejezés. Ha az emberek -es keresztben vannak - célú , akkor nem értik egymást, mert más dolgokat dolgoznak, anélkül, hogy felismernék. A két barát megtalálja magukat kereszt - célú a tisztviselőkkel. [

két adverb?

Az idő nagy részében ez egy meghatározó, amely egy kvázi-melléknév: & ldquo; volt két macska. & Rdquo; Néha ez egy absztrakt főnév: & ldquo; Két Plus Két egyenlő négy. & rdquo; Vitathatatlanul ez egy adverb valami hasonló és ldquo; két -Sted & Rdquo, de attól függ, hogy mit gondolsz a & ldquo -ed & rdquo; működik.

, hogy a beszéd része a perfunctory szó?

melléknév. csupán rutin vámként történt; Hamaras és felületes: perfUnctory jóvoltából. hiányzó kamat, gondozás vagy lelkesedés; közömbös vagy apatikus: előadásaiban felfedi magát, hogy csupán egy perfunctory hangszóró.

Mi a szinonimája a féktelennek?

Synonimák : Rambunctious, Rumbustious, Indokula, robusztikus, engedetlen, durva, ellenőrizhetetlen, ungovernable, knockabout, heves, szégyenletes. Antonyms: rendezett, szellem nélküli, nyugodt. Booptous , Knockabout (adj)

Mi a defiant?


melléknév.Az definíciója az Defiant olyan, amely valaki vagy valami, ami ellenáll az -nek, amit a -nek megkérdezi vagy várható. Az Defiant példája olyan, aki azt mondja, hogy tegyen valamit, és azonnal az ellenkezője.

Mi a szinonimája a pezsánsan?

szinonimái ingerlékeny
ingerlékeny, szeszélyes, nyugtalan, bosszús, ingerlékeny.

Mi a másik szó sajnálatos módon?

szavak: kapcsolatos sajnálkozó
apologetikus, szégyelli, szomorú, bűnbánó, bűnbánó, csalódott, szomorú, bűnbánó, bűnbánó, szomorú, compunctious, attritional.

mit jelent a foszforeszkáló?

foszforeszcens a sugárzásnak való kitettség után kibocsátott fény, vagy olyan, ami nem termel lángot vagy hőt. Az foszforeszcencia példája a ragyogó botból származó fény. Igazolási definíció és használati példa.

Mi a defiant szinonimája?

Szinonimák Defiant
 • Agresszív.
 • audous.
 • merész.
 • kihívást jelent.
 • Fokozatos.
 • merész.
 • gutsy.
 • abszolút.

Mi az ellenkezője a fojtónak?


ellentétes a CHOKE vagy RETCH. tétlen. lófrál.

több adverb?

1. 2. Ha az " több " -t a melléknév vagy az Adverb "kényelmetlen" formátumban használják, akkor ez egy adverb , amelynek elsődleges funkciója a következő szó módosítása. Azonban, amikor egy főnév (vagy néha főnév után) használják, meghatározó vagy melléknévként használják.

mi az adagio?

Adagio . A zenében az Adagio kifejezés lassan játszott. Ha egy szimfónia rendelkezik az Adagio mozgással, ez egy olyan szakasz, amely lassú tempóban játszott. Adagio lehet az utasítás egy darab lapzene, irányítja a zenész lassan játszani, vagy lehet egy zenei interlude leírása.