Hogyan foglalhatom meg a szakácsot Szingapúr légitársaságokon?

Hogyan kell foglalni a szakácsot Szingapúr légitársaságokkal
  1. Ugrás az Book oldal kezelésére az Singapore Airlines weboldalán.
  2. Adja meg az foglalás hivatkozási számát és vezetéknevét.
  3. Válassza ki a járatot.
  4. Rendelje meg az étkezést a bemutatott beállításokból.
  5. néz ki egy megerősítő e-mailt.Ami ezt illeti, hogyan tudok étkezni a szingapúri légitársaságokon?

Ha van egy megerősített foglalás lakosztályokban, első, üzleti vagy prémium gazdasági osztályban, akkor előzetesen kiválaszthatja főételét az összes Meal szolgáltatáshoz. Az előválasztás három héten belül elvégezhető a járat indulásához, egyszerűen jelentkezzen be az foglalás kezelésére az Foglalás hivatkozással az étkezés kiválasztására .

A fenti mellett, hogyan kezelhetem a szingapúri légitársaságokat? Adja meg a 6 betűt és számot az Letrieve az foglalás . Adja meg a 13 számot az Letrieve az foglalás . Az kezelés nagyobb kényelméről az Foglalás , jelentkezzen be a PPS Club / Krisflyer tagsági számával / e-mail címével és jelszavával.

Hasonlóképpen megkérdezik, az étkezések ingyenesek a szingapúri légitársaságokon?

Singapore Airlines 'Gazdaságos osztály mindig megragadta az utazókat a világ minden tájáról. Az 1970-es években az ügyfelek sok egyedülálló és hozzáadott értéknövelt szolgáltatást élveztek, amelyek korábban nem ismertek el, például az étkezések választéka , FREE italok és FREE fejhallgató.

Hozhatom a saját ételemet Szingapúr légitársaságokon?

Az nem hozza a bármilyen élelmiszert, amely fűtésre van szüksége, a választások korlátlanok. Néhány résztvevő lesz hő az Ön számára, vagy hozzáadja a vizet a csésze tészta, általában elvégzett, de attól függ, hogy ki és a hangulatuk.

Milyen italok ingyenesek a szingapúri légitársaságokon?

Szingapúr Airlines italok . Hírek: Singapore most kezdte kiszolgálni az Szingapúr hevedereket a gazdaságban. Bor, sör, szellemek és koktélok, mindegyike FREE . Minden bort öntünk Önnek a kocsiban tartott nagy palackokból.

kap egy fogkefét Szingapúr légitársaságok?

Singapore Airlines egyike kevés kínál benne kit turistaosztályon tele Essentials beleértve zoknik, fogkrém és a fogkefe . Plusz minden fürdőszoba teljesen tele kézkrém, hajkefék, borotvák, szájvíz és illatanyagok, így akkor érkezhet frissen és kész.

kap egy takarót szingapúri légitársaságok?

Igen, van takaró , párnák stb. Alkoholt is szolgálnak. Ha -nek szüksége van valamire, csak kérdezze meg az FA-t.

A Szingapúr Airlines-en?

Ha YOU kívánja az -t az -t az You , Mi azt tanácsolja You -vel, hogy ellenőrizze az illetékes hatóságokat, mielőtt -t repülne . A Durians szállítása kabinban és / vagy ellenőrzött poggyászon repülés közben nem megengedett.

van-e ingyenes WiFi a Singapore Airlines-en?


Singapore Airlines most kínál ingyenes WiFi -t a prémium utasok számára. A légitársaság új politikája, lakosztályai, első és üzleti osztályú utasok, valamint a PPS klub tagjai most kaphatnak egy ingyenes WiFi munkamenetet az ágazatonként, amikor utazik a fuvarozó Airbus A350, A380 és Boeing 777-300er repülőgépen.

Kiválaszthatom a székhelyemet a Singapore Airlines-en?

függően a viteldíj típusától választani , akkor válassza egy ülés előre ingyenesen vagy térítés ellenében. Ha az választja a -t, hogy ne válassza az Select üléseit előre, ingyenes Seat választás kapható egyszer online bejelentkezés, 48 ​​órával a járat indulása előtt.

Hány étkezés kapsz egy 14 órás járatot?

két étkezés

Mi nem engedélyezett a kézipoggyászon Szingapúrban?

A korlátozások:
  • folyadékok, aeroszolok és gélek csak akkor engedélyezett, ha a kézipoggyász ők tárolóedényekben tartott legfeljebb 100 egyes, még ha a tartályok csak részben van kitöltve. Az
  • tartályokat világos, újra lezárható műanyag zacskóba kell szállítani.
  • mindegyik utas csak egy ilyen műanyag zacskó engedélyezett.

Kapsz fejhallgatót a Singapore Airlines-en?

Singapore Airlines ingyenes fejhallgató (még a gazdaságban is), és egy kettős csatlakozó szerepel a csomagban.

tudom tölteni a telefont Szingapúr légitársaságok?


Tehát általában beszél, igen, az a legtöbb SIA repülőgépen töltheti fel a telefonját.

CAN GAZDASÁGI OSZTÁLY A Lounge Singapore Airlines?

exkluzív Lounge Access
Relax kényelemben több mint 1000 társalgón a világ minden táján, még akkor is, ha PREMIUM Economy vagy Gazdaságos Szingapúr Airlines , Silkair, Virgin Australia, Virgin Atlantic, Vistara, Star Alliance vagy Star Alliance Connecting Partner Airlines .

Mennyibe kerül a szingapúri légitársaságok üléseinek?

Singapore Airlines Extra Légligetek Ülések
Az útvonaltól függően ezek a költségek 20 USD és 144 USD között repülési ágazatonként. Az ülés bármikor akár 48 órával is megvásárolható az indulás előtt & ndash; vagy ha foglalja a -et a jegyet, vagy használja a & ldquo; az foglalás kezelése & Rdquo; létesítmény az Singapore Airlines weboldalán.

mit kapsz a gazdaságban Szingapúr légitársaságok?

Economy osztályú ülések olyan , hogy You személyes helyet adjon. Még ha az , a előtti ülés is el van zárva. Ha az YOU több Légműveletet szeretne, lehet Válassza ki az extra leGroom üléseinket szélesebb üléspályával, és a kilépések közelében található. Ez egy kényelmes hely, ahol be van.

A szingapúri légitársaságok szórakoztatják a szórakozást?

Singapore Airlines 'Krisworld Inflight Entertainment (IFE) A rendszer akár 295 filmet kínál , több mint 475 TV-műsor és több mint 450 Cd album minden hónapban. Ez egy kiterjedt lista. Az Ön lehet a még az repülési elérési útjának valós idejű információi nélkül, anélkül, hogy megszakítaná a filmnézetét.

Szingapúr Airlines kézipoggyászaiban csokoládét hordozhatunk?


Igen Singapore Airlines lehetővé teszi csokoládék , hacsak nem folyékony formában, akkor nem több, mint 100.

Mi van egy szingapúri légitársaságok repülésében?

hosszú távú gazdaságos osztályú ügyfelek élvezni fogják a forró törölközőt, nyomtatott menüket és két-három étkezési választást étkezéskor. Az étkezési tálcák közé tartozik a megfelelő evőeszközök is. Az italok és harapnivalók is rendelkezésre állnak az Ön számára a konyhákban. Szingapúr Sling, Whisky, Cognac, Gin, Vodka, likőrök, sör.

van Wifi a Singapore Airlines Gazdaságán?

Suites és első osztályú ügyfelek élvezhetik a 100 MB ingyenes WiFi -t. Business Class és PPS klubtagok (utazás Premium Economy vagy Economy ) élvezhet 30 MB ingyenes WiFi -t.