Melyek az 5 egyszerű lépés az ellenőrzés írásához?

Ellenőrizze az írásbeli lépéseket
 1. Töltse ki a dátumot. A jobb felső sarokban van egy sor, amely címkézett & 8220; dátum. & # 8221; Töltse ki a hónapot, a napot és az évet, az összes szám vagy az írásban a dátumot teljesen.
 2. Írja be a címzett nevét.
 3. Írja be a -et az Ellenőrző mennyiségét.
 4. Írja be a -et.
 5. jel a vonalon.Hasonlóképpen, hogyan írsz alapellenőrzést?

Lépések

 1. Írja be a dátumot a jobb felső sarokban lévő vonalon.
 2. írja be a címzett nevét.
 3. írja meg a csekk összegét a dollárjel jobb oldalán.
 4. írja be a monetáris mennyiségét a csekk formájában a "Fizetés a sorrendben" vonal alatt.
 5. jelezze a jelölőnégyzetet a jobb alsó sarokban.

Továbbá, hogyan írsz 233,66-at egy csekken? Write Ellenőrizze USD 233.66 dollárt: kétszáz harminckhárom és 66/100 szavakkal szavakkal, centek, mint frakció.

Hasonlóképpen, hogyan írsz egy csekket, hogy fizessen a sorrendbe?

Itt van egy áttekintés a tökéletes ellenőrzésről.

 1. Aktuális dátum: Írja be ezt a jobb felső sarok közelében.
 2. Payee: A vonalon, amely azt mondja: "Fizessen a sorrendbe", írja be a fizetett személy vagy szervezet nevét.
 3. numerikus formában: írja be a fizetés összegét a jobb oldali kis dobozban.

Hogyan írsz egy csekket nagy mennyiségben?

 1. 1. lépés: Adja meg a jobb felső sarokban.
 2. 2. lépés: Adja meg a kedvezményezettet a & # 8220; Fizessen a sor sorrendjére & # 8221;
 3. 3. lépés: Írja be az ellenőrzési összeget a számokban a $ mezőben.
 4. 4. lépés: Írja be az ellenőrzési összeget a szavakkal a sorban, amely véget ér a & # 8220; dollár & # 8221;
 5. 5. lépés: Írja be a szükséges információkat a & # 8220; for & # 8221; vagy & # 8220; memo & # 8221; mező a bal alsó sarokban.

Mi az a rész a csekken?

A fiókját birtokló bank neve itt jelenik meg. Emlékezni arra, amit vásárolt, írhat egy rövid leírást a & ldquo; for & rdquo; terület & mdash; más bankok címkézhet ez a terület & ldquo; memo & rdquo; Az Ön aláírása az utolsó dolog, amit befejez. Ez adja a banki engedélyt, illetve az engedélyt, hogy kiadja a pénzt a kedvezményezettnek.

Hogyan írsz egy csekket cent nélkül?

írás "No / 100," "" 00/100 "vagy" XX / 100 ", hogy nulla cent -t jelöljön ki. Rajzoljon egy párhuzamos vonalat a töredék végétől a dollár összegének végéig.

írhat a vonal alatt egy csekken?

-es csekk jóváhagyása
Legyen óvatos, hogy ne írja le az -t a vonal alatt, amely azt mondja: " Do Not írás , bélyegző, vagy aláírja az -t a vonal alatt." Ez a terület a banki feldolgozó bélyegzők számára van fenntartva. Ha az Check -t jóváírják, az -t bárki megkaphatja, ezért várjon, amíg az YOU a Banknál van, hogy támogassa az You -nek fizetendő Check -t.

Hogyan javíthatja meg a csekket?

Az Fix egy kis hiba, amikor egy Check -t ír, mint helytelenül írja a dátumot, először egy kis vonalat tegyen a hibádon keresztül. Ezután írja be az helyes számokat vagy leveleket, hogy jobbra kerüljön. Végül írja be a kezdőbetűket a megváltozott, és töltse ki az ellenőrző többi részét.

Hogyan írsz változás ellenőrzése?


Először írási összeg numerikus formában a dollár dobozban található a jobb oldalon a csekk melletti dollár (& ldquo; $ & rdquo;). Indítsa el írásban A dollár számát (& ldquo; 8 és rdquo,), majd tizedesponttal vagy időszakot követve (& ldquo;. & Rdquo;), majd a centek száma (& ldquo; 15 & rdquo). Végül, lesz & ldquo; 8.15 & rdquo; a dollár dobozban.

Mennyi pénzt tudsz tenni egy csekket?

Nincs korlátozás az Money mennyiségére, hogy You írhat ellenőrző -t, feltéve, hogy a pénzeszközök elérhetőek a fiókjában.

Hogyan írsz egy ellenőrzést ezreire?

Írja be a -et az
összeg Például, ugyanúgy elfogadható az Write & Ldquo-ra, ezer ötszáz hetvenhét négy dollárt és 0/100-at; vagy & ldquo; ezer ötszáz hetvenhárom dollárt is. & rdquo; Ha a fizetett összeg nem is, az írja ki a -et a centekből a & ldquo; 0/100 & rdquo; formátum.

Ki kell tennie a csekket?

A legtöbb Checks -re fizetendő a valakinek.Az Check írásának egy része az -et felsorolja, aki a -nek megkapja az alapokat. Ez a lépés teszi az ellenőrzését a biztonságosabbnak, mint a készpénz, mert a megnevezett kedvezményezett az egyetlen személy, aki megengedett, hogy letétbe helyezze vagy kezelje az Check -et (bár az lehet, hogy aláírja valaki másnak, amelyet az alábbiakban tárgyalunk.

Hogyan írja alá az ellenőrzést valakinek?

az aláírása Ellenőrizze, hogy valaki mást meg kell adnia, akkor írja meg, majd írja a & ldquo; fizet a sorrendben: & rdquo; ezt követi a személy neve. Az Ön aláírása, az adott üzenettel kombinálva azt jelzi, hogy feladja az Ön igényeit az Ellenőrizze -nek, és átadja azt az Ön által megadott személyre.

Hogyan írsz 1500-at egy csekken?


Írjon be egy csekket USD USD 1,500 dollár: ezer ötszáz 00/100 szavakkal, centként, mint frakció.

tudsz írni, hogy nincs pénzed?

Például, például a nagyon illegális az You -nek az -hez, írjon egy csekket magadnak -re, majd próbálja meg az Cash -et, hogy ellenőrizze a -et, ha You tudta, hogy -nek nem volt pénze bankszámláján & mdash; Még akkor is, ha az YOU úgy gondolta, hogy az -nek a -nek az idő alatt van, az Check törlése idején (ez a gyakorlat ismert, mint a & ldquo; Check Kitting & Ldquo).

lehet valaki más készpénzt?

Igen, Ön készpénz Ellenőrizze a -t az valakinek a nevével az Egyesült Államokban, és ezt 3RD Party Ellenőrizze -nek nevezzük. Az ellenőrző -t jelöli. Egyes bankok lehetővé tehetik, hogy egy bizonyos mennyiségű pénzt jóvá lehessen jóváírni az Ellenőrző -nek azonnal, és nem merül fel az ellenőrző -hez, hogy valamilyen határértéket hozzanak létre.

Mi a készpénzellenőrzés?

A készpénz-ellenőrzés egy nyitott Ellenőrzés , ami azt jelenti, hogy készpénz a számláló fölött lehet. Nem kell bankszámlára van szüksége, mert az készpénz -et azonnal el lehet hagyni.
Az

csak egy ellenőrzésre van szükség?

Ha fizet, mondjuk, Rs1,100, write 'ezeregy száz csak '. Fontos az írás " csak " az összeg után. Ez is a csalás megakadályozásának módja. A fenti példában, ha az " csak " nem írott után ezer és 100, valaki hozzáadhat "kilencven kilencet", és az összeg Rs1,199 lesz.

Hogyan veszi vissza a pénzt egy csekkből?


Cash CRECK , először jelölje be a csekket a vonalon, amely azt mondja: & ldquo; Tendorse itt. & Rdquo; Ezután vegye be az ellenőrzést és egy fotót. a bankjához, és kérje meg a Tellert készpénz -nek. Alternatív megoldásként lehet, hogy az készpénz Check -t az ATM gépen a betéti kártyájával.

Hogyan írsz 40000-at?

negyvenezer az 40000 bíboros száma, amely mennyiséget jelent. Azt mondjuk, hogy az írás negyvenezer a beszéd vagy a mondat részeként, amikor tárgyakat számítanak fel.

Hogyan fogadhatok el egy kedvezményezettet?

Do
 1. írás egyértelműen és olvashatóan az ellenőrző letétbe.
 2. Írja be a számlaszámok teljes készletét az ellenőrző letétbeállításra:
 3. Írja be a számlatulajdonos teljes nevét az ellenőrzés letétbe.
 4. Adja meg az ellenőrzések teljes összegét, ha több ellenőrzést helyez el.