Lehet-e friss gyógynövényeket szappanba?

friss fűszernövények hozzáadása és szappan
Ahogy a víztartalom elpárolog, az szappan -jétől a kikeményedési folyamat során az az Herb víztartalmát tartalmazza. friss vagy főtt növényi anyagok darabjai IT levelek, szirmok, zöldségek vagy gyümölcsök, Can elrontja az szappant, ha hozzáadódik az SOAP -hoz.Ezen szemléltetés, milyen gyógynövényeket helyezhetsz szappanba?

10 Legjobb gyógynövények a gyógynövény szappanhoz

 • Levendula. Hands le, a Levendula csak a legjobb szappan, amely gyógynövényt készít.
 • kamilla. A kamilla puha és illatos.
 • Calendula. Gyakran úgynevezett pot marigold, Calendula nem a körömvirág családban van, hanem az Aster családban van.
 • citrom balzsam.
 • marshmallow root.
 • comfrey.
 • plantain.
 • menta.

is megkérdezhetem, mit tudok hozzáadni házi szappanhoz? Az olyan dolgok, amelyeket hozzáadhat -hez az szappanhoz : Butters and Oils, száraz virágok, zabpehely, száraz gyógynövények, magvak, holt tengeri só, méz, tej, tej .. - Néhány illat esetében, egyesek aktív összetevőként adunk hozzá, és egyesek ott vannak, hogy hámozzák vagy csak az -re adjanak hozzá egy bizonyos textúrát.

Hasonlóképpen, hogyan készítsz szappant friss fűszernövényekkel?

Tiszta és zöld: Hogyan készítsünk gyógynövény szappant

 1. 1. lépés: Megolvad a glicerin szappant. Minden 4 uncia glicerin megolvasztva 3 standard muffin ón méretű szappanokat kap.
 2. 2. lépés: Adja hozzá a gyógynövényeket. Adja hozzá a darált gyógynövényeket, a citrusféléket és két csepp illóolajat (ha használja).
 3. 3. lépés: Öntsük az elegyet az öntőformába.

Használhat friss levendulát szappanban?

A Lavender virágok használata szappanban Keverjük össze az szappanba -be, mielőtt edzett és elszappanosítva van, és az határozottan barna lesz. Megszórjuk őket a tetején, és valószínűleg barna. Engedje meg, hogy a bárok -től -ig teljesen elszappanuljon 48 órán keresztül. Ezután permetezzük a tetejét alkohollal, megszórjuk levendula rügyek a tetején, és szórjuk rá újra.

Hogyan készítsz szappant friss rozmaringból?

Finoman apróra vágott Rosemary levelek elektromos kávédarálóban vagy kis élelmiszer-feldolgozóban. Helyezze az SOAP bázist egy hőálló tálba egy pimmering víz serpenyőjére, ne engedje, hogy a tál alapja megérintse a vizet. Keverjük, amíg az SOAP bázis megolvadt. Távolítsa el a hőtől, és hagyja állni 5 percig.

Milyen illóolajok jó a szappanhoz?

Top tíz illóolaj a szappankészítéshez
 • Levendula illóolaj.
 • rozmaring illóolaj.
 • hajtogatott citrom illóolaj.
 • cedarwood illóolaj.
 • Sötét Patchouli illóolaj.
 • Clary Sage illóolaj.
 • hajtogatott édes narancssárga illóolaj.
 • borsmenta illóolaj.

Mi az összetevők házi szappan?

Összetevők
 • kókuszolaj? Kupa & # 8211; A jó habzás előállítása (vasarolnank itt szappanba)
 • olívaolaj? Kupa & # 8211; ami kemény és enyhe bárot tesz.
 • egyéb folyékony olaj? Kupa & # 8211; Mint a mandulaolaj, a szőlő, napraforgó vagy sáfrányolaj (Keresse meg őket itt)

mennyi illatot adsz hozzá a szappanhoz?

egy erős illatú esetében, figyelembe véve a figyelembe vett szabályokat, hozzáadhat -t. 8 uncia illat vagy az illóolaj Pood of Cold Process SOAP . Az olvadékhoz és az öntéshez, hozzáadhat -t. 25 uncia illóolaj fontonként, vagy.

Mi az a természetes szappan?


Természetes szappan jelentése Az összes összetevő növényekből származik. Ez az a szabvány, amelyet használunk, amikor saját szappan & ldquo-t hívunk; Minden természetes . & rdquo; Az szappanunkat a gyógynövényként is meghatározzuk, és meghatározzuk, hogy mi az természetes szappan , azt is meghatároztuk, hogy mit nem.

Hogyan száradsz meg a virágokat, hogy szappant készítsen?

Lépések
 1. Megszórjuk a szárított virágokat a szappanforma minden üregébe.
 2. Helyezzen tiszta szappant egy mikrohullámú sütőben.
 3. öntsük 1/2 hüvelyk tiszta szappant a virágok fölött a szappanformában; 5 percig szárítsa meg.
 4. permetező alkohol a szappan tetején.
 5. helyezze fehér szappant egy mikrohullámú sütőben.

szappan drága?

ellátási költségbecslések Az
elvárja, hogy legalább 200 dollárt töltsön az összetevőkre, beleértve a lúgokat és zsírokat vagy olajokat. Az Ön specifikus receptje meg fogja működni az szappanok kiemelkedése, így az összetevők költségeit a személyes érintésektől függően változhat. Az SOAP - készítése -nek kb. 300 dollár, de gyakran meghaladja ezt a számot.

lehet friss rozmaringot szappanban?

Azonban néhány kulináris gyógynövény viszonylag száraz, hogy megkezdődjön, és CAN hozzáadjuk friss -t. Rosemary , Lavender leveles leveles levelei és az kakaga CAN fel van vágva, és hozzáadunk friss -t 1-2 tk-nél 1-2 tk-nél az SOAP receptjében.

Lehet-e rózsaszirmokat szappanba helyezni?

zúzott rózsaszirom , Lavender rügyek és Bluebonnects & mdash; Olyan sok közül választhat. A virágok hozzáadása csak finom az olvadékban, és öntsön szappan -t, de sajnos nagyon kevés virág megtartja a színüket a hideg folyamat szappan . A szaponifikációs folyamatban való expozíció a virágok barna vagy fekete színét fordítja, mint az szappan gyógyulása.

Milyen növényeket lehet használni a szappan készítéséhez?


növényi olajok, mint például a cédrusfa, a rózsafa és a rózsa, gyakran adják hozzá az szappanok -hez, hogy átadják illatukat.

Ez a csoport a növények tartoznak:
 • Atriplex gyökerek,
 • Sapindus gyümölcsök,
 • Mojave jukka gyökér,
 • Soapwort gyökér (európai fajok), és.
 • bivaly gyümölcsök.

Lehet-e szárított gyümölcsöt szappanba helyezni?

Válasz: gyümölcs darabjai ( szárított vagy más módon) Do nem tisztességes jól kézzel készített szappan . Annak ellenére, hogy az szárított gyümölcs nagyon hosszú távú élettartama van , akkor a Mene Moldy, ha az IT érintkezik bármilyen folyadékkal. Azok, akik sikeresek voltak az gyümölcsök -ben való hozzáadásával, és a zöldségeket a kézzel készített SOAP -nak tisztítják őket először.

a glicerin szappan jó a bőrére?

előnyök. Az glicerin szappan az Skin -n, mint a legtöbb szappan , így egy választás azoknak az embereknek, akik különösen száraz vagy érzékeny bőrt . A VERMONT SOAP szerves anyag szerint az glicerin szappan is alacsonyabb pH-értékkel rendelkezik, mint a többi szappanos , amely segít a megőrzi természetes nedvességét.

Hogyan csinálod a gyógynövény szappant Lye nélkül?

Az szappan bázist nagy darabokra vágjuk. Tedd be a Pyrexbe, és olvadjon a mikrohullámú sütőben vagy egy kettős kazánban alacsony hő felett. Miután megolvadt, add hozzá az fűszernövényeit és az olajok (kb. 30 csepp illóolaj és 1/2 teáskanál gyógynövények Pound SOAP bázis). Keverjük össze alaposan és öntsük be a penészedbe.

Hogyan készítesz házi szappanbárokat a kezdőknek?

Összetevők
 1. 500 g extra szűz olívaolaj.
 2. 100 g kókuszolaj (rendszeres kókuszolaj, amely megolvasztja 76 és ordm, f)
 3. 10 g levendula illóolajat.
 4. 80 g Lye NaOH (nátrium-hidroxid)
 5. 195 g víz.

Hogyan adsz gyógynövényeket olvadni és önteni szappan?


Néhány gyógynövény , amely jól működik az Melt & amp; öntsük szappan : Alkanet gyökérpor, anatto magok, répa gyökérpor, calendula szirmok, sárgarépa gyökérpor, zab szalma por, szantálfa por, tengeri zöldségek. A Clay extra tisztító képességet, hámlasztást és színt kölcsönözhet az olvadék & AMP-hez; POUD SOAPS .

Szüksége van egy bot-keverőre, hogy szappan legyen?

Igen, A Határozottan SOAP -t az Stick Blender nélkül készítheti el. Csak hosszabb időt vesz igénybe. Míg az A Not -nek szüksége van egy bot-keverőre, az YOU -re az -nek szüksége van a -re, amelynek szüksége van a digitális skálára (melyik I Higi You -et már megvan), Lye-Safe Containers / Spoons / Spoons / Spatula, Védő Felszerelések (biztonsági guogles, gumi kesztyű) és egy szappan penész.

Hogyan tárolja a házi szappant?

Miután megkapta az szappanokat a polcon, enyhén helyezze át egy lapot az -re, hogy tartsa a port és a szennyeződéseket. Négy héttel összegyűjti az szappanokat -t, helyezze őket lazán egy karton dobozba vagy műanyag tartályba, és az tárolja a szekrényben vagy szekrényben. Az megőrzi a illat integritását, csak egy illatot adtam dobozonként.