Hol van a biztosíték egy kölyös kadett fűnyíró?

Az biztosíték blokk helye az fűnyíró korának és stílusának változhat, de általában az akkumulátor és a kulcskapcsoló közötti kábelköteg mentén található. A jelenlegi Lovagló kaszák , az biztosíték lesz: a) a motorháztető alatt, a kormánymű mögött.Következésképpen, hol van a biztosíték egy kölyök kadett kaszálóval?

biztosíték blokk hely lehet korától és stílusát fűnyíró , de általában mentén a kábelköteg az akkumulátor és a kulcsos kapcsolót. A jelenlegi Lovagló kaszák , az biztosíték lesz: a) a motorháztető alatt, a kormánymű mögött.

A fenti mellett a lovaglás fűnyíróknak vannak biztosítékai? Ha úgy gondolja, hogy az Lovagló fűnyíró -nek fújja az biztosítékot, megpróbálja megtalálni, hogy az biztosíték lehet a legnehezebb lépése annak helyett. Bár a különböző fűnyíró gyártók van található az biztosíték tartó különböző területein az fűnyíró , a legjobb helyen kezdeni közel van a fűnyíró akkumulátor szerint Sears.

Továbbá, miért van a kölyök kadet fújja?

Alternátor állórész Az -vel kapcsolatos probléma A alternátor -es biztosítékot okozhat -es biztosítékot az Cond Cadet fűnyíróhoz. Ha a Stator túl sok villamos energiát generál, akkor túlterhelheti az a Cub Cadet elektromos rendszert, és az fújja a biztosítékot.

Miért nem kezdődik a Cub Cadet?

lehet régi vagy rossz üzemanyag a karburátor úszó tálban. Idővel az üzemanyag néhány összetevője elpárologhat, így vastagabb, matrica anyag mögött maradhat. Ez a ragacsos üzemanyag képes eltömődni a karburátor felállítására, és megakadályozza a motor indítási -től. Ha a karburátor eltömődött, próbálja meg tisztítani a karburátor tisztítószert.

hol van a biztosíték egy udvari gép lovaglóval?

Az biztosíték blokk helye az fűnyíró korának és stílusának változhat, de általában az akkumulátor és a kulcskapcsoló közötti kábelköteg mentén található. A jelenlegi Lovagló kaszák , az biztosíték lesz: a) a motorháztető alatt, a kormánymű mögött.

hol van a biztosíték a husqvarna fűnyíró?

Az biztosíték tartó az akkumulátortartó fedél alatt található, az akkumulátor előtt, egy kis tartóban.

Hol van a készítő a kézműves gyep traktoron?

Az biztosíték a kötőjel mögött található.

Hol van a biztosíték egy Ariens Lawn traktoron?

legtöbb traktor modell van, biztosíték alá dugva a konzol a tüzelőanyag-tartály, vagy az akkumulátor (lásd az 1. és 2. futam), hogy menedéket azt expozíció az elemeknek, nedvesség, piszok és a törmeléket. Van egy klip csatlakozik a tartóhoz, amelynek piros vezetékei vezetnek hozzá. Húzza le a klipet, hogy az biztosíték .

Hol van a biztosíték a toro lovaglóval?


biztosíték a Toro Lawn Tractor LX 426model alatt található az akkumulátor és a bal hátsó végén a bal sárvédő.

Hol van a biztosíték a Troy Bilt Pony?

Az biztosíték blokk helye a fűnyíró életkorának és stílusának változhat, de általában az akkumulátor és a kulcskapcsoló közötti kábelköteg mentén található. A jelenlegi stílusú lovas kaszálóinkon az biztosíték lesz: a) a motorháztető alatt, a kormánymű mögött.

Milyen széles lovaglású fűnyíró?

A legtöbb kaszák egy 38 "fedélzeten, és a csúszda felfelé csak a 40" -es illeszkedésről szól. Általában körülbelül 2 "több, mint a fedélzet méretű . A deszkák, mint a fedélzeti kerekek kicsit szélesebbé teszik. Igen, 38" a pengék szélessége.

Hol van a biztonsági kapcsoló a kézműves lovaglóval?

Van egy biztonsági kapcsoló az ellenőrzési szint alatt, amely az kaszáló pengéket érinti. Meg kell emelnie a szintet, és csökkenteni kell, hogy néha elindítsa a motort. A biztonsági kapcsolók is vannak a fékpedálban és természetesen az ülés alatt.

Hogyan tesztelhetek egy biztosítékot multiméterrel?

Az teszt előtt biztosíték egy multiméterrel , kapcsolja ki a berendezést, és távolítsa el az biztosíték -t, hogy egyenesen a nyílásból húzza ki. Forgassa el a mérőt Ohms-be, majd érintse meg a pozitív és negatív vezetékeket, és az ellenőrizze a -et az olvasáshoz. Ezután tegye az egyik vezetést az biztosíték mindkét végén és Ellenőrizze a -et az olvasáshoz.