Mi volt Gene vadászna az Alex Drake-hoz?

Alex Drake (Ashes Ashes to Ashes)
Alex DRAKE
becenév Bolly, Bolls
Cím
Detektív felügyelő (di)
foglalkozás Rendőr Metropolitan Police (2008 & amp; 1981-3)
Family Tim Ár (apa) Caroline Ár (anya)Hasonlóképpen, mit jelent az Alex Drake-t?

Ashes Ashes: Bolly. Tegnap megnéztem a webhelyemet, és észrevettem, hogy néhány ember nemrégiben jött ide a keresőmotorokon keresztül, és szeretném tudni, hogy miért az gén Hunt hívja Alex Drake & Ldquo; Balls & Rdquo; vagy ldquo; tálak és rdquo; A Show Ashes a hamu. Valójában ez & ldquo; Bols & Rdquo;, és rövid, hogy & ldquo; Bollinger Knickers & Rdquo;

Továbbá ébredt fel Alex Drake-t? Míg él Londonban egyetlen lánya Molly, DI Drake volt tanulmányozása és elemzése a pszichológiai értékelés és a halál korábbi Greater Manchester Rendőr DCI Sam Tyler. Miután lelőtték a bűnözőt Arthur Layton, Alex 1981-ben ébredt fel -re, és úgy tűnt, hogy folytatja Sam "fantáziáit".

Ismerje meg, hogy Alex Drake halj meg hamu-ban?

Alex Drake & Ndash; Az 1981-ben 1981-ben dömpingelt a rendőrségi pszichológus, akit 1981-ben dömpingeltek az Ashes -nek a & Ndash számára; Deal is halott, egészen is. Soha nem jött ki a kómából, és meghalt 9.06-on.

Hogyan halt meg Gene?

Finale. Az utolsó epizód során az Hunt azt mutatta, hogy része a természetfeletti világnak, a limbo formája, amelyet a halott rendőrök laktak. Később az végső epizódban a is feltárta Ray megölte egy fiatalembert, és DCI lefedte. A bűntudat elárasztotta őt, ami az öngyilkosságához vezetett.

Ki az a bohóc hamva, hogy hamu?

Andrew Glover

hogyan halt meg Annie az életben a Mars-on?

LIFE 1973 után
Tyler később házasodott Annie Cartwright és meghalt 1980-ban, miután véletlenül vezette autóját egy folyón, miközben gyanúsított, amelyből soha nem volt helyreállt.

Ki a hamu hamu nyár?

Martin Summers egy kitalált karakter a BBC One sci-fi / rendőrség eljárási dráma Ashes to Ashes . A karaktert Adrian Dunbar ábrázolja, és Gwilym Lee fiatalabb felnőttként ábrázolja.

hogyan történt hamu hamutól?

Ending . Az végső epizód azt mutatja, hogy az élet a Mars / Ashes a Ashes világ egy formája a limbo vagy purgatórium, a "nyugtalan halott" rendőrök számára. Ezek a nyugtalanított halottak közé tartoznak a Drake, Sam Tyler és a Gene, Ray, Chris és Shaz (Montserrat Lombard) főszereplője, akik mindegyike erőszakos körülmények között halt meg.

, akik hamut írtak hamu?


David Bowie

Hány éves volt Keeley Hames a hamu-ban?

Szóval hogyan vagyok az, hogy az Keeley Hawes sír? A 33 éves -es -es -es -es -es csillag a -hez a legjobban ismert, mint a Retro Cop Di Alex "Bolly" Drake, egy modern nő, amely a rendőrségi eljárás féldíszedetlen rémálomában csapdába esett, az alsó és a spandau baletten .

Hány sorozat ott volt hamu a hamu?

Az öt sorozat , a Hunt szerepe ebben a rendőrségi purgatóriumban volt az arkangyal megmentő lelkek és ndash A DCI JIM KEATS, a Gatekeeper a pokolba vagy az ördög maga, megjelenő ebben az sorozat -ben, mint a nemesis.

Sam Tyler felébred?

Sam felébred a kómából 2007 áprilisában szoba 2612 Hyde Ward egy Manchester kórházba. Az öngyilkosságot és az -t 1973-ban ötvözi -t, hogy megmentse a csapatot.
Az

van egy folyadék, hogy hamu?

Ashes Ashes egy televíziós ritkaság; Bár gyakran a Mars spin-off életévé válik, valójában egy közvetlen folytatás , a második rész egy nagyobb történet.

fog menni valaha?


TV réz Gene Hunt soha nem visszatér & Ndash; a hópelyheknek köszönhetően. Philip Glenister arra figyelmeztetett, hogy a nézők soha nem látnak egy másik TV-t, mint gén vadászat a hópehely termelők miatt. A színész, 55, több millió rajongót nyert, a Hits Ashes-t és az életet a Marson.

Mi történt az élet utolsó epizódjában a Marson?

2007. április 10.

mennyi ideig volt Sam Tyler kómában?

Megoldják, hogy az Tyler 2007-ben öngyilkosságot követtünk össze - ahogy láttuk a Mars második sorozatának végén -, de "az agya 7 percig él, aztán igazi, és eltűnik a Coma World ".

mi történt Alex Drake-val?

De végül kiderül, hogy valaki, hogy soha nem tudták, hogy még nem tudták: Alex Drake . Alex feltárja magát a sorozat fináléjában. Ő a Spencer azonos ikertestvére, akinek létezése a Hastingsnek fogalma sincs róla. Alex -t egy brit pár elfogadta, de a Foster Care-ben végződött.

mi történik hamu a hamu?

Ashes -hez a Mars életének nyomon követése volt, amelyben Sam, akit John Simm játszott, nyilvánvalóan csapdába esett az 1970-es években, miután egy autó megütötte. A végső epizód az Alex-et Anglia északi részéhez látta egy sekély sírba, ahol gyanította Sam testét eltemetve.

Melyik év hamu a hamu-hoz?


háttér. Ashes a Ashes -hez a DCI Gene vadászat (Philip Glenister által játszott) a Mars életéből származik. Egy tapasztalt női nyomozó, és a 21. századi képzett pszichológus, a Di Alex Drake (Keeley Hawes), akik 1981-ben ébrednek fel, miután 2008-ban lőttek.

hol van hamu a hamu-hez?

A Spin Off követi a DCI Gene Hunt és a hűséges Sidekicks életét - ezúttal 1970-es évek Mangester 1980-as évekig. Új BBC rendőrségi dráma Ashes a Ashes -hez a hónap elindulásának köszönhető.

Mikor halt meg Gene vadászni?

Rendőrségi Constable Hunt -t megöltek 1953-ban az Elizabeth II koronázásának napján a Lancashire vidéken. Nem világos, hogy az Gene továbbra is kísértetként él-e, azonban világos, hogy tudatában van annak, hogy meghalt -nek, és meglátta, hogy kötelessége, hogy segítsen a tisztségviselőknek a helyzetében.