Mikor cserélje ki vagy cserélje ki a készülékeket?

Mikor kell cserélnie a régi készülékeket -nek? One Útmutató, amely -et gyakran említett -től -ig az -ig tartja az -t a Mosogatógép, szárító, hűtőszekrény, alátét vagy más berendezések, ha bontásban szenvednek, és több mint nyolc éves.Továbbá, mikor cserélje ki a mosógépet, vagy cserélje ki?

alátét: Ha nem forog, az javítás magában foglalja az gép nagy részét, amely költséges. Van egy másik probléma? Itt van egy olyan hüvelykujj, amely csökkentheti a fájdalmat: Ha az javítás az -es ár 50% -át teszi ki, akkor az helyettesíti a készüléket, meg kell kapnia egy újat.

Továbbá, milyen gyakran cserélje ki a sütőt? Az Sütő Ranges -es -nek általában a -nek általában 10-15 év, így ha az a kemence több mint 15 éves, akkor megfelelő idő lehet az A Full sütő csere.

Egyszerűen így, mennyibe kerül a konyhai készülékek cseréje?

Appliance telepítési költségek

$ 200 500
készülék Anyag Ártartomány szerelése Ártartomány
hűtőszekrények $ 450 és $ 3,000 $ 150 és $ 250
mosogatógépek $ 400 és $ 700 $ 200 500
tűzhely & amp; Tartomány $ 650 $ 2,000 $ 100 és $ 200
Mikrohullámok
$ 115 $ 200

Érdemes rögzíteni egy régi mosógépet?

Ha a készülék még mindig garancia alatt áll, előfordulhat, hogy nem kell készpénzt kihoznia. Sajnos, ha az Mosó a garanciából származik, akkor mindannyian rád. Az egyik népszerű felvétel így megy: Ha az rögzítése A készülék 50 százaléka vagy több az eredeti vételár közül, akkor cserélje ki [Forrás: Fogyasztói jelentések].

érdemes rögzíteni egy szárítót?

lehet érték kiadások $ 150 & ndash; 200 $ az javítás A Midrange vagy a High-End szárító kevesebb, mint három éves, például. Míg az új alapmodell csak 300 dollárba kerül, így a szebb modell sokkal többet jelent. A javítása meghosszabbíthatja az életét, így megkaphatja a pénzed értékét.

érdemes rögzíteni egy mosogatógépet?

Az mosogatógép lehet, hogy nem lehet érdemes javítani a attól függően, hogy mi az probléma . Ha az mosogatógép szüksége van valami egyszerű, hanem fontos, mint például egy ajtólap vagy tömítés, szappanadagoló, nyomáskapcsoló, leeresztő szivattyú vagy töltőszelep, az javítás lehet értéke.

Mi az átlagos költség a mosógép javításához?

Néhányan az átlagos mosógép javítása árkategóriát bárhol 51-től 350 dollárig, míg mások (beleértve az egyik legmagasabb versenyzőnket) azt mondják, hogy az javítások a minimum 200 dollárt fognak futtatni.

olcsóbb, hogy javítsa az alátétet, vagy vásároljon egy újat?

Azt mondja, hogy egy javítás A még mindig jó lehetőség, és ldquo; mindaddig, amíg ez egy kicsit olcsóbb , mint egy új , & rdquo; és ha ez azt jelenti, hogy elkerüli a beépített készülék komplex telepítését. Figyelembe kell vennie a készülék cseréjét, ha az javítás költsége több mint 50 százaléka az új költségének 50% -a.

hogyan tudja megmondani, milyen régi mosógép?


Határozza meg a készülék AGE -t, használja a sorozatszámot (nem modellszámot) a gyártás dátumának megkereséséhez. A sorozatszámunk két betűvel kezdődik, majd hat szám. Az sorozatszám elején a 2 betű elmondja a hónapt és az évet.

Érdemes megjavítani a mikrohullámú sütőt?

Javítás vagy cserélje ki az mikrohullámú
A helyettesítési készüléket 100 dollárra számít, és legalább hét-10 évig kell működnie. Ha az mikrohullámú viszonylag új, és az javítás kevesebb, mint a helyettesítése, a javítás értéke . Általában az értékű rögzítés problémái közé tartoznak: nincs fény, amikor az ajtó kinyílik, vagy főzés közben.

miért jobbak a régi készülékek, mint az újak?

Az új készülékek előnyei
Igaz, hogy a Home készülékek nem épülnek, ahogyan egyszer voltak. Ők könnyebb súlyúak, és általában több egyszerűbb formatervezéssel rendelkeznek. Még sokkal energiatakarékosabbak. Például egy futómos mosógép, ha 35-50 liter vizet használta a mosodai terhelésenként.

Mi az átlagos költsége a konyhai készülékeknek?

Az ár az új készülékek -hez 350 dollár és 8,000 dollár között. A széles tartomány az készülék típusától függ, mint például a hűtőszekrények a high-end, az alacsony végén.

Mi a legjobb hónap a készülékek megvásárlására?

szeptember

Mi a várakozás a sütőben?


A belső és külső festékek 15 évig vagy hosszabb ideig tarthatnak, de a lakástulajdonosok gyakran gyakrabban festenek. A felületi előkészítés valószínűleg a festék élettartama legfontosabb meghatározója .

átlagos élete otthonok, készülékek és mechanika.
berendezések ÉVE
Tartomány / Sütő elszívók 14
Electric tartományok 13-15
Gas tartományok 15-17
hűtőszekrények 9-13

mennyit kell költeni a készülékekre?

Konyha Appliance költségek. A legtöbb lakástulajdonos a -t 173 és 379 dollár között kell kiadni. A helyi konyhai készülékek Convertors ingyenes becslései. Vagy hívjon minket, hogy ingyenes becslések (833) 709-3797.

Mi a hűtőszekrény átlagos várható élettartama?

14 év

olcsóbb, hogy mosdót és szárítót vásároljon?

A Matching alátét és a szárító az együttes -vel együtt dolgozik. Az alátét -ben a foltok kezelésében segít, míg az szárító gőze a -ben csökkenti a ráncokat & ndash; együtt optimalizálják a mosodai eredményeket. Ugyanezen token, hogy megkapja a legjobb energiamegtakarítást, szüksége van az mosó és az szárító energiahatékonyságra.

Mennyibe kerül az alacsonyabb díj a mosogatógép telepítéséhez?

Lowe's Mosogatógép Telepítési költség
Lowe's kínálja az alapvető telepítést -nek a $ 125 és 450 dollár között, ingyenes szállítással 7 naponta hetente, amikor 396 dollárt költ. Távolítsa el a régi készüléket, vagy újrahasznosítja a régi készüléket.
Az

alacsonyítja a készüléket a készülék telepítéséhez?


az Lowe -en, ingyenes szállítás elérhető hetente hét napon minden nagyobb készüléken $ 396 vagy annál nagyobb. A új készüléket összekapcsoljuk, teszteljük annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, hogy működik, és még egy gyors demón keresztül is sétálhat az új készülék használatával. Ingyenes helyi készülék Szállítás: Alapvető termék demonstráció.

Mennyi ideig tarthat a készülékek?

a nagyobb készülékek az otthoni, gáz tartományok a leghosszabb a várható élettartam: 15 év . A szárítók és a hűtőszekrények az körülbelül 13 év . A legrövidebb élettartamú készülékek közül néhány a következők: tömörítőszerek (6 év), mosogatógépek ( 9 év) és mikrohullámú sütők ( 9 év ).

Honnan tudod, hogy a sütő meghal?

5 Jelek A sütő a kiutazás
  1. A kedvenc receptjei nem jönnek ki jobbra. Lehet, hogy nem te!
  2. a gázkemence nem világít és # 8211; kísérleti problémák. A gázkemencék, az elektromos szintektől eltérően különösen veszélyesek lehetnek, ha az alkatrészek elhasználódnak.
  3. Az elektromos sütő nem melegszik fel. Az
  4. munkalapok a főzés során megmaradnak.
  5. a sütőed tisztátalan.