Hogyan kevered fel a fát a hálószobában?

A kinézet megőrzése érdekében itt 11 tipp a faanyagok keveréséhez.
 1. üzlet a mintákkal.
 2. Ne feledje, hogy a kiegészítő jobb, mint a közeli.
 3. azonosítja az alultudatokat.
 4. közös elemet tart fenn.
 5. adjon hozzá egyesítési darabot. Az
 6. opt egy keverék gabona mintákat és méreteket.
 7. szétszórja az -es szobát -ben.
 8. állítsa be a kontrasztot.Ezt követően azt is megkérdezheti, hogy összekeverheted a fa hangokat egy szobában?

Míg keverés fa hangok tökéletesen elfogadható, sőt, ösztönözte, hogy mindig segít felvenni a domináns fa hang , mint kiindulási pont, hogy segítséget akkor választhat más darabokat, hogy a szoba . Ellenkező esetben vegye fel a legnagyobb bútordarabot az szobában .

Hasonlóképpen keverheti a sötét fát könnyű fával? "De ha kétségei vannak, menj a kontrasztért. keverés sötét fa (olyan, mint az ébenfa) könnyű fa (Like Lime) mindig elegáns és szándékos. & Rdquo; ha Az Wood padlóval kezdődnek, és új fa tónusokat (asztalt, székeket stb.) Hozzáadnak, tekintsenek egy szőnyeggel, hogy pufferként működjenek.

is kérdés, hogyan keveredünk a fát A hálószoba?

 1. Ellenőrizze az Undertones-t. Az erdők összekeveréséhez kulcsfontosságú az alsó sorok konzisztensek.
 2. szétválasztja a szobát. Ha minden sötétebb fa darabjait egy szoba egyik oldalán halom meg , így a szoba off-kondi.
 3. Mix gabonát minták és méretek.
 4. régi és új.
 5. Opt textíliák.

mix sötét fa és fehér bútorok?

Contrast sötét A fény White falak jól néz ki a színes fa bútorok -ről. De nagyon jól néz ki, amikor Az fa bútorok A Sötét , hogy stark kontrasztot hozzon létre. A kontraszt létrehozása szintén nagyszerű módja az Mix különböző fa tónusaihoz.

Hogyan kevered más fa hangokat?

A kinézet megőrzése érdekében, itt 11 tipp a faanyagok keveréséhez.
 1. üzlet a mintákkal.
 2. Ne feledje, hogy a kiegészítő jobb, mint a közeli.
 3. azonosítja az alultudatokat.
 4. közös elemet tart fenn.
 5. adjon hozzá egyesítési darabot. Az
 6. a gabona minták és méretek keverékét választja.
 7. szétszórja a helyét a szobában.
 8. állítsa be a kontrasztot.

Milyen erdők együtt járnak?

Itt van egy rövid lista a fafajokból, amelyek általában jól játszanak a tervekben:
 • dió és juhar.
 • fehér tölgy és dió.
 • cseresznye és juhar.
 • vörös tölgy és fehér hamu.
 • mahogony és cseresznye.
 • mahagóni és göndör juhar.

milyen színek a legjobbak a természetes fával?

Én általában kiválaszthatom semleges színeket, amikor egy természetes fa részletes szobát festek, függetlenül attól, hogy a szekrények vagy a folt-fokozatú díszítés. Zöldek , szürke, fehérek és bészetek nem brainerek. Melegebb színek, mint a narancssárga, barna, rozsda és piros, a munka is, de ezeknek a színeknek a mélyebb hangjai a legjobbak.

A hálószobai bútoroknak meg kell felelniük?

Hogyan keveredhetünk és Match hálószobabútor befejeződik. Do You van bármilyen tipp a különböző bútorok keveréséhez Diars? & Rdquo; Igen, igen, i Do . Az nem rendelkezik -vel, hogy egy szobát ugyanabban a gyűjteményben, stílusban, színben vagy befejezni, hogy együtt hozza.

Milyen színek jól mennek a fa?


Ha a domináns Color az fa -ben piros, akkor zöld háttér fokozza és fokozza az Wood Hue-t. Arany-sárga erdők szépen néznek a melegvörös, mint Well , mint földes zöldek, teal vagy padlizsán. A barna fák, sárga alultudatokkal, a vajas falakhoz kapcsolódnak, mégis merészen kiemelkednek a nagy kontrasztú dráma számára.

A fa padlót kell egyesíteniük a szobába?

Hacsak rendszeresen van belsőépítészek át a házat, néhány a vendég veszi észre, hogy az padló nem mérkőzés , feltéve, hogy a különböző fák valójában nem felel meg sehol. Ha az -nek az Wood -jének -jei vannak a szomszédos szobákban -ben, adjunk hozzá egy szegélyt minden egyes szobába a többi szoba színének színében.

Hogyan koordinálhatom a hálószobabútorokat?

Itt van néhány hasznos tipp:
 1. textúra. Legyen érdeklődést a bútorok anyagainak összekeverésével.
 2. szín. Ne gondolj, hogy & # 8220; illő & # 8221; Bútor színű bútor színű.
 3. stílus.Hozzon létre egy nagy kontrasztos egyéni megjelenést, válasszon egy éjjeliszekrényt, amely teljesen más stílusa van az ágyból.

kell a nappali és az étkező mérkőzés?

A étkező asztal színes ékezetekkel van beállítva, hogy mérkőzés az nappali . Végezze el a 60-30-20 szabályt, amelyet a tervezők használnak. Ez a szabály azt állítja, hogy az -es szobában egy kiegyensúlyozott színpaletta eléréséhez, az tér 60 százaléka az elsődleges színben kell lennie. Ebben az esetben a falak lesz.

Meg kell egyeznie az éjjeliszekrénynek?

Match vagy No mérkőzés ?: A leggyakoribb megjelenés az -nek, hogy két illeszkedő asztala van egy nagy ágy mindkét oldalán, de ez nem szükséges. Ha két különálló táblát találsz, használd őket. Ha azt szeretné, hogy a helyiség koordinált legyen, tegye az megfelelő lámpákat az egyes táblákon, hogy segítsen kötni a kettővel együtt.

keverhető fehér és fa bútorokat?


A és White összekeverése fehér falakra korlátozódik. Próbálja összekeverjük egy fehér kanapén egy fa panel akcentussal fal, vagy egy fa dohányzóasztal fehér végén asztalok . keverés fehér és fa tónusok nagyszerű módja az kombinálása természetes és modern dekoráció nélkül, anélkül, hogy rosszul illeszkedne.

kell lépni az emeleten vagy a földszinten?

Megoldás: Hagyja az lépcsőket csupasz.
Csak azért, mert az emeleti padló szőnyegpadlója nem jelenti azt, hogy -nek az szőnyegnek az lépcsőn kell lennie. A kemény padló, amely megfelel az alsó szinten lévő padlónak úgy néz ki, mint a szőnyegpadló és mdash; és kevesebb karbantartást igényel.

A kávézóasztalnak meg kell felelnie a TV-állványnak?

Az dohányzóasztal nem kell mérkőzés TV állvány ! Az a bútorok, mint az kávéasztalok , az és az TV Stand nem igényel mérkőzés -nek. Az mérkőzés -t, például az egyik készletből származó végső asztalok, valamint az dohányzóasztal és TV állvány a másiktól vagy a dolgok keverékétől.

A bútoroknak meg kell felelniük?

bútor , hogy & ldquo; mérkőzések a & Rdquo; ugyanolyan stílusban, fából, szövetben vagy befejezésben van. Lehet, hogy sok különböző felület és textika van; Előfordulhat, hogy új darabokat is kombinálhatsz, melyet már az -nak van a kezében. Az Do koordináció nem meg kell felelnie a -nek.

barna jön vissza stílusban?

Interior Design Trendek: Brown Back ! Az idei év elején az Brown volt egy igazságos részesedése a reflektorfényben divat héten, a Marc Gong Dark BROWN BER bőréből a Brock Collection's Tweedhez. barna várhatóan szeptemberben kulcsfontosságú szín trend lesz, mivel a tervezők bemutatják tavaszi / nyári gyűjteményüket.

Hogyan illeszkedik a fafolt?


Egy puha ruhával törölje le a felesleget különböző 1-5 perces időközönként. Írja be az abszorpciós időt minden hulladékra; A színtelítettség abszorpcióval változik. Adjon további kabátokat, ha a szín nem elég sötét. Ellenőrizze a pontos színt, ha a festett fa teljesen száraz; A nedves stain sötétebb, mint a száraz folt .

Hogyan díszíthetem a hálószobámat?

Ismerje meg a fő szabályokat, hogy emlékezzen a hálószobád díszítésére.
 1. Válassza ki a finom színt.
 2. nem hagyja figyelmen kívül a mennyezetre.
 3. A hálószobát egyszerűen tartsa.
 4. Válassza ki a megfelelő méretű bútorokat. Az
 5. sok tárhelyet tartalmaz. Az
 6. magánszemüveget tartalmaz.
 7. kényezteti a luxus ágyneműt.
 8. fedezi az ablakokat.

Keverhetsz különböző fa padlót egy házban?

, miközben ugyanazt az padló az egész lakásban érzését kelti a teret, ez nem feltétlenül azt az utat, hogy a legtöbbet minden egyes szobában. Nem csak tudsz kombinálni a különböző erdőt a padló otthonában, de akkor is mix and match erdőben máshol, például a bútorok és szekrények.