Mennyi súlyt támogathat a fedélzeten?

Röviden nincs egy helyes válasz a & ldquo; mennyit lehet a fedélzetem? & rdquo; Azonban a hüvelykujj egy szabálya, hogy szem előtt tartsuk a kérdés megválaszolása közben, hogy a válasz általában az, hogy ha egy fedélzetet megfelelően tervezték, akkor az 50 lbs -et tartó. négyzetméterenként. Lehetséges, hogy sokkal nagyobb súlyt tudna tartani, mint az 50 lbs .Hasonlóképpen, mennyi súlyt képes egy fedélzeti blokk támogatni?

Mivel a per szabványok 2003-ban megjelent az ASTM, nemzetközi építési szabványok non-profit, minden konkrét blokkok must támogatást legalább 1700 font tömeg per square inch (PSI). Ez a szabvány azonban csak a minimumkövetelményeket írja le.

Továbbá, mennyi súlya lehet 2x8x10 támogatást? Az One 2x12 támogatja a -t mintegy 180 fontot. gyalog vagy körülbelül 2,100 lbs. Összesen egy 12 'span.

Ami ezt illeti, mennyi súlyt tartalmazhat 2x4 fedélzet?

Egy 10 láb hosszú 2x4 könyv egységes terhelés 40 font per láb (400 lbs összesen terhelés ) lesz maximális hajlítónyomaték a központ a span 1000 ft-lbs.

A fedélzetem támogatja a pezsgőfürdőt?

Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb fedélzet ellenáll 100 lbs négyzetméterenként. Tehát ha egy pezsgőfürdő, mint a példa, akkor az egyik a példa alatt van, az átlagos fedélzet -nek képesnek kell lennie az Support -re.

mennyi súlyt lehet egy 10x10 fedélzeten tartani?

Röviden nincs egy helyes válasz a & ldquo; mennyit lehet az fedélzetem tartva a -et és rdquo; Azonban a hüvelykujj egyik szabálya, amely a kérdés megválaszolása közben szem előtt tartva az, hogy a válasz általában az, hogy ha az fedélzetet a megfelelően tervezték, akkor az tartsa a 50 lbs-t. négyzetméterenként. Lehetséges, hogy az sokkal több súlyú -t tarthat 50 fontot.

használhatom a fedélzeti móló blokkokat a lábazatok helyett?

A fedélzeti mólóblokk sokféleképpen csak egy egyszerűsített változata az A & Ldquo, az előkelte Alapítvány & Rdquo, az építési kódok által elismert alaptípus. Mindegyik követelménynek kell alávetni, mint egy tipikus lábazati , függetlenül attól, hogy nincsenek leadva. Az mólóblokkok kis csapágyterülete a sok terhelés alátámasztására korlátozódik.

mennyi súlya lehet 2x8 Joist?

néhány ez lesz elég technikai jellegűek, és többnyire tárgya font / négyzetláb betöltése. 2x6s általában használt mennyezeti gerendák , ESP, mert azt mondta, 24" oc és reallllly rövid ível csak (5 vagy 6 láb). A legtöbb emeleten terhelés lenne minimum 2x8 @ 16" oc és a legtöbb preferbaly 2x10.

használhatom 2x6 fedélzet gerendákat?

Általánosságban elmondható, hogy az Joists elosztott 16 hüvelyk a Center -en CAN 1,5-szer a láb mélységét hüvelykben. 2x8 -ig 12 láb; 2x10-15 láb és 2x12 és 18 láb között. Minél nagyobb az Deck , annál nagyobb az gerendák . 2x6 gerendák -t csak a földszintű fedélzeten kell használni , hogy az Do nem igényel, és az nem adja meg az őröket.

mennyi súlyt lehet egy blokk és a gerenda padló?


Súly építés
175mm Standard Beam Súly - 34KG / m. A számított halott súly a Guged emelet 181kg / m & SUP2; ( blokk blokk sűrűsége 1275kg / m & sup3;). 175 mm széles sugárzási súly - 56 kg / m.

A fedélzetem támogassa a tetőt?

Ha az tető az fedélzethez van csatlakoztatva, akkor képesnek kell lennie az Support támogatására. -es fedélzetek A jellemzően az támogatási 55 font / négyzetméterenként vagy PSF-hez készült. Ha az fedél páros, mint egy tornác, akkor képesnek kell lennie az Support legfeljebb 80 PSF-re.

lesz a fedélzet blokkok mosogató?

fedélzet blokkok is elsüllyed , ha a talaj alattuk erodálja valamilyen okból a súlya egyenlőtlenül oszlik. Ezért van jó ötlet, hogy kevesebbet használjon. Különösen a laza talajokban vagy nedves körülmények között, amelyek nagyobb súlyozást igényelnek.

mennyi súlya lehet egy 2x4-es rács?

A Dead terhelés az rácsos alsó akkordján az tömegű -vel, például a csatlakoztatott anyagok, például a mennyezeten lévő gipszkarton; Egy tipikus terhelés 5 és 10 font négyzetméterenként.

mennyi erő veszi a 2x4-et?

Valószínűleg több mint ezer fontot vesz igénybe az -re a 2x4 -es szünetre a rövid hosszában.

mennyi súlya lehet a 4x4 függőlegesen?


Amit arra gondoltam, hogy az súlyú egyenletesen eloszlik, az, hogy minden egyes 4x4 Posta maximum 420 fontot támogat.

használhatom 2x4-et a padlóburkolatokhoz?

2 és Times; Ha jó fajta van a legmagasabb rugalmassági és a legjobb minőségű és az -vel, a -hez, mint a 12 és Prime; o.c. & ndash; Lehet, hogy 8 és rdquo; span. Az Ön esetében az i & rdquo; D használjon egy 4 és alkalommal; 4, amely néhány lábat préselhet, mint a 10 & rdquo;

lehet a második emeleten sok súlyt?

Az otthoni második emelet terhelési kapacitása 40 kg-en van szabályozva. négyzetméterenként. A hálószobák esetében a kapacitás 30 kg. négyzetméterenként.

lehet egy 2x4 támogatja a veranda hinta?

Patio és veranda Tetőszerkezetek általában vízszintes gerendákkal vannak ellátva, amelyek az támogatják a mennyezetet. Ezek a gerendák gyakran 2x6 vagy nagyobb fűrészáru, de az lehet, hogy a olyan kicsi, mint 2x4 . Ahhoz, hogy az veranda swing -et egy gerendából vagy egy födérből lehessen lefedni, 4x4-es sugár vagy 2x8-as kefe kell lennie.

mennyi súlya lehet egy 2x6 tartani a szélén?

típusa terhelés kérdéses fog is meghatározza, , hogy mennyi súlyt egy 2x6 fér szélén . Például egy 2x4-es fűrészáru lehet, hogy az a 4-hengeres motorot kényelmesen tartsa, de nem az tartsa a -t nagyobbnak. A másik végén az 2x6 támogatja a 600 és ndash v8 motorját; 700 lbs.

használhatom 2x4-et a tetőre?


You Lehet, hogy egy egész házat tartalmazhat, csak 2x4 -vel, de könnyebb az Do egy fészer , mivel valószínűleg nem lesz szükséged mérnöki tevékenységre. Te használhatja a őket az tetőn, a padló és a fali keretezéshez, de néhány Sheds lesz a -nek a rácsok a falak számára.

Milyen méretű fűrészárut lehet 20 láb?

R: 20 LEAL CLEARSPAN BEAM MÉRET
Ebben az esetben valami hasonló, mint egy 12-16 "Glulam vagy LVL SPAN az 20 'és lehet 2x8-10 dimenziós fűrészáru 16 "OC padlóburkolatok.

Milyen méretű gerenda van szükségem 10 méterre?

Ha támogatja a gerendákat, hogy az SPAN 12 láb -t, az gerendán túlnyúlás nélkül, egy kettős réteg gerenda a -t méteres -ben, amely a mélységéhez igazodik. Egy dupla 2x12 gerenda lehet a 12 láb ; A (2) 2x10 lehet 10 láb és így tovább.