Mi a HVLP szóró rendszer?

Az HVLP acronim nagy térfogatú, alacsony nyomású, és az típusú típusú A1 pisztoly permetezésére szolgál. Általánosságban elmondható, hogy az AIR pisztolypermetezés definiálható, mivel a festéket egy légnyomású Gun segítségével alkalmazzuk. Ennek eredményeképpen a festék alacsonyabb nyomáson (LP) megmarad és felszabadul.Figyelembe véve, hogyan működik egy HVLP permetező?

HVLP , vagy nagy térfogatú / alacsony nyomású, nagy mennyiségű levegőt (jellemzően 15-26 CFM-t) alacsony nyomáson (10 psi vagy annál kevesebb a levegő kupaknál) szállít, hogy atomizálja az festék a részecskék lágy, alacsony sebességű mintázata. Az HVLP spray pisztoly hasonlít egy szabványos Spray pisztoly formájú és működtetése.

Ezt követően a kérdés, hogy festhetsz egy autót egy HVLP permetezővel? Nemcsak do HVLP fegyvereket csinálni jobb munkát nem permetezés felesleges festék felületére egy autó , de ők is jobban & ldquo; hatékonyságát. & rdquo; Ez a kifejezés az Paint mennyiségére utal, amelyet a pisztolyból lőttek, és ezután ragaszkodik az autó felületéhez.

Az emberek is megkérdezik, mi a különbség a HVLP és a hagyományos szórópisztolyok között?

A nagy nyomás hagyományos pisztolyok kapcsolja festék egy finomra porlasztott köd, így a vékonyabb, finomabb alkalmazás. HVLP szórópisztolyok vastagabb bevételt termelnek alacsonyabb nyomás miatt, nagy cseppek előállítása.

Hogyan permetezzen HVLP-t?

A HVLP festékszóró használata

 1. Kapcsolja be a kompresszorot, és állítsa be a levegőellátást: Hvlp festékszóró használata.
 2. meghatározza a munka megfelelő csúcsát.
 3. biztosítja a HVLP tartályt és a csatlakozókat.
 4. állítsa be a permetező légnyomását és hangerejét.
 5. kapja meg a HVLP permetezőt a teszteléshez.
 6. Hvlp pisztoly hangolása teljes lefedettség érdekében.

használhat egy nyomómosót festékszóróként?

Ha You -re szüksége van az Paint -re Egy egész épület, 40 lábú fedélzet, vagy használata vastag latex vagy texturált festékek , ez az permetező az You számára. Airless permetezőgépek Munka hasonlóan az nyomás alátétekhez , de Paint . Több területet fednek le, de ők messier, így az te nem akarja, hogy az használjon -et egy szeles napon.

Melyik HVLP szórópisztolyt kell vásárolni?

11 A legjobb HVLP festék permetezőgépek
 • FUJI 2202 SEMI-PRO 2 HVLP szórósa.
 • 5 ok, amiért ez az én # 1 HVLP szórópisztoly.
 • FUJI 3005-T70 Q5 Platinum csendes HVLP permetező rendszer.
 • Fuji 2903-T70 mini-atka 3 platina.
 • Wagner 0518080 Control Spray Max HVLP permetező.
 • Homeright C800971 Super Finish Max Extra finom permetező.

milyen psi-t kell a festékpisztolyom?

Az AIR nyomás beállítása és körülbelül 28-29 PSI A CLEAR számára biztosítja, hogy nagyszerű áramlást biztosítson. A legtöbb HVLP Spray Guns 10-14 SCFM 40 PSI -t használ. Ez a térfogata a levegő nyomás / köbméter.

Mi a különbség a HVLP és a levegő nélküli permetezők között?

egy HVLP -ben (amely a & ldquo; nagy térfogatú, alacsony nyomású és rdquo), légkompresszorból vagy turbinából szivattyúzott levegő porszivattyúz. Egy levegőtlen permetező , egy dugattyút összenyomja az anyagot, amely permetezi ki egy nyílás kisebb, mint amit egy HVLP fúvóka. A nagy nyomás és a szoros nyomódás a festék részecskékké történő kinyílik.

Hogyan permetezzen Latex festéket egy HVLP fegyverrel?


vékony az festék vízzel, és jól keverje össze az permetezés előtt . A szükséges vízmennyiség az Paint márkájával és minőségével változik. Indítsa el az Paint hígításával 10 százalékos vizet és alaposan összekeverjük. Ha az festék még mindig túl vastag, adjunk hozzá egy kis mennyiségű vizet és keverjük össze újra.

Milyen méretű levegő kompresszorra van szükségem egy festékpisztolyra?

Javasoljuk, hogy vegye fel magát egy 60 Gal tartályt egy 5-6 HP kompresszor -vel, amely elegendő CFM-t tesz ki, amely a spray Gun -t fogja ellátni. Keresse meg a CFM-t a 90PSI-nél 14-18 tartományban.

Használhat egy HVLP pisztolyot egy légkompresszorral?

HVLP , amely a & ldquo; nagy térfogatú alacsony nyomású, & rdquo; Ma a leggyakrabban használt spray Guns . Nagyon hatékonyak, és kevés szennyezett spray-t kínálnak. Néhány szórópisztolyok elég erős, hogy is nélkül használható egy kompresszor , míg mások nagy kompresszor működtetni.

Mi a HVLP szórópisztoly?

Az HVLP betűjel nagy volumenű, alacsony nyomású, és ez az típusú permetező jelentése a AIR pisztoly permetezéséhez. Általában, a levegő pisztoly permetezés lehet meghatározni, mint a folyamat, amelynek révén az festék használatával visszük egy levegő nyomás pisztoly . Ez a fajta Gun egy festék medencéből, egy fúvókából és egy légkompresszorból áll.

mi az lvlp?

LVLP állítja az alacsony térfogatú alacsony nyomást.

Melyik szórópisztoly a legjobb az autók permetezéséhez?


A legjobb autóipari festékpisztoly
 • Devilbiss finishline HVLP Automotive Paint Gun.
 • Titan Tool ControlMax autó festékszóró pisztoly.
 • Ingersoll Rand Edge Series Car Spray pisztoly.
 • Tekna prolit permet pisztoly.
 • Wagner Spreadtech fekete motocoat autófestő.
 • TCP Global Professional Gravity Feed HVLP szórópisztoly.

hány cfm kell permetezni a festéket?

Általában az festék fegyverek általában magasabb CFM minősítést igényelnek más légeszközökhöz képest. Az spray pisztoly általában 0,3 és 12 CFM között működik. Azt is jelenti, hogy Ön -nek szüksége van a -es kompresszorra, amely 4 CFM és 19 CFM (mindkettő érintőképernyős és alsónemű).

Milyen előnyökkel jár a permetezés kevesebb légnyomással?

A kevesebb légnyomással történő permetezés is rendelkezik az előnyei az kevesebb Overspray, kevesebb hulladék és nagyobb kontroll a festő számára. Könnyebb tisztítani: A pisztoly tetején lévő csészének köszönhetően nem kell szétszerelni a festék eltávolítását.
Az

egy gravitációs takarmánypisztoly jobb?

A legtöbb esetben az gravitációs takarmánypisztoly az jobb választás a hatékony és sokoldalú designnak köszönhetően. Bár a HVLP a legtöbb területen igényel, függetlenül attól, hogy HVLP Gun -t használ-e, az gravitációs betáplálása a előnye az alacsonyabb légnyomás-követelmény miatt az gravitációs betáplálást kínálja.

mit jelent a hvlp?

nagy mennyiségű, alacsony nyomású

használhatok egy levegőtlen permetezőt egy autó festésére?


Igen, sok könyökmunkát vett igénybe, de tényleg nem néz ki jól! Az festett néhány autót , ami azt jelenti, hogy bárki képes festeni autókat ! -ás airless festékszóró lesz nehéz permetezni finomra porlasztott ködöt, de akkor lehet, ha használatra több szűkítő a festék és spray további kabátok.

Mi a legjobb HVLP szórópisztoly a pénzért?

5 legjobb HVLP festékszórók & # 8211; Vélemények
 1. FUJI SEMI-PRO 2 HVLP Paint Sprayer & # 8211; A legjobban összességében. Ellenőrizze a legfrissebb árat az Amazon-on.
 2. Earex HV5500 HVLP festékszóró állomás. Ellenőrizze a legfrissebb árat az Amazon-on.
 3. Homeright C800766 HVLP festékszóró & # 8211; Legjobb ár-érték.
 4. Wagner Flexio 890 HVLP festékszóró.
 5. wagner 0518050 festékpisztoly.

Milyen kompresszorra van szükségem a permetfestéshez?

A tipikus szórópisztoly alacsony nyomást igényel, és nagy térfogatú, sokkal több, mint bármely szabványos kompresszor hozam. Ez például a 0-70 psi, de 12 cfm között van. 12 CFM sokkal több, mint bármely szabványos kompresszor biztosítja, még a burstokban sem. Vagy ez egy, 10-14 cfm.