Mennyibe kerül egy Jeff Koons kutya?

a Christie keddéjén éjjel, Balloon kutya (narancssárga) Jeff Koons & MDash; Egy amerikai művész ismert, hogy élénk színű fényvisszaverő szobrok, amelyek hasonlítanak a léggömbökre, és mdash; 58,4 millió dollárra értékesített névtelen telefonos ajánlattevőnek értékesítették, meghaladva a kezdeti 55 millió dolláros becslést, hogy ldquo; a legdrágább munka egy élő művész által eladottEzen kívül mennyit Jeff Koons Balloon Dog?

Ezek a játékos szobrok a kortárs művészet legjelentősebb munkái közé tartoznak. 2013-ban, ő 10 láb magas Balloon Dog (narancs) (1994 & ndash; 2000) vásárolta $ 58400000 a Christie, amelyben új rekordot a legdrágább munka elveszett értékesített aukción egy élőlény & hellip;

, miért hoztak létre Jeff Koons ballon kutyát? Az Koons mindig erősen tartotta, hogy nincsenek rejtett jelentése a munkájában. Ennek ellenére egy interjúban az Koons egyszer leírta az ballon kutyáját, mint egy "szimbólumát". Azt állította, hogy az léggömb kutya hivatkozásai a belégzés és a kilégzés cselekedete mélyen szimbolikus az emberi állapot.

Ezután mennyire érdemes Jeff Koons?

2013. november 12-én, Koons 'Balloon Dog (narancssárga), amelyet Christie háborúján és kortárs művészi esti értékesítéskor értékesített New York City-ben 58,4 millió dollárért, a magas 55 millió dolláros becslés felett, a legdrágább munkává vált az árverésen eladott élő művész.

Jeff Koons
honlap Jeffkoons.com

A Balloon kutya?

jeff koons

Ki a leggazdagabb festő?

Itt van a legjobb 10 leggazdagabb festők listája a világon.
  • Damien Hirst (Net Worth $ 300 millió)
  • Jasper Johns (Net Worth $ 300 millió)
  • Jeff Koons- (Net Worth $ 290 millió)
  • David Choe (Net Worth $ 200 millió)
  • Andrew Vicari (Net $ 142 millió dollár)
  • Takashi Murakami (Net Worth $ 92 millió)

Ki a világ legdrágább élő művésze?

$ 90 millió Painting Eladás teszi David Hockney A világ legdrágább Élő művész
  • A David Hockney munkájának eladása Aukciós becslések 90,3 millió dolláros értékesítéssel. Az
  • Hockney most a világ legdrágább élő művésze, a Jeff Koons túlterhelése.

Milyen művész eladta a ballon kutyát 58,4 millió dollárért?

Jeff Koons

Milyen anyagokat használ Jeff Koons?

Jeff Koons használ különböző művészeti technikák: telepítés, a fényképezés, a festészet és a szobrászat minden anyag (fa, márvány, üveg, nemesacél ) egészen a számítógéppel segített létrehozása a kedvenc technikája festmények, amelyeket azután alakú az asszisztensei által vászonra.

Mi a Jeff Koons legismertebb?


Jeff Koons született Yorkban, Pennsylvania 1955-ben. Koons széles körben ismert ismert az ikonikus szobrok nyúl és léggömb kutya, valamint a monumentális virágos szobor kölyökkutya (1992), amely a Rockefeller Center-ben és A Guggenheim Bilbao tartósan telepítve.

mi az isart?

Art, legszélesebb értelemben a kommunikáció egyik formája. Ez azt jelenti, hogy a művész azt akarja, hogy azt jelenti, és ezt a jelentést az anyagok, technikák, és formák alakítják ki, és a nézők által létrehozott ötleteket és érzéseket és érzéseket. A művészet az érzések, gondolatok és megfigyelések kifejezése.

, aki megvette a Koons nyuszi?

BOB MNUCHIN

csinál Jeff Koons saját munkáját?

Jeff Koons a legismertebb monumentális szobrok, amelyek a ballon állatokhoz hasonlítanak, de Made fényes fémből készült. De az munkáinak többségében , talán a legjobbnak tekinthető koncepcionális művésznek, mivel az művei -et terveznek, de ritkán vesznek részt az -et a -es teremtésében, gyakorlati alapján.

Mennyibe kerül a Shepard Fairey?

Shepard Faipary Net Worth: Shepard Fairey egy amerikai utcai művész, illusztrátor és gördeszka rajongó, aki nettó értékű $ 15 millió .

, aki Koons?


James Koons , aki kilenc autós franchise-t tulajdonít Maryland és Virginia, felhívja a kereskedőket Koons Chevrolet-Geo és Koons Chrysler-Plymouth.

, aki megvásárolta a 91 millió dolláros nyúlat?

Jeff Koons

Ki Jeff Koons házasodott?

Ilona Staller
m. 1991 & Ndash; 1994
Justine Wheeler Koons

Mi a nyúl szobor?

szobor , amely áll több mint 3 láb magas, készült rozsdamentes acél és alapul felfújható gyermekjáték szerint az aukciós ház.

Milyen művészetet csinál Jeff Koons?

Festés
Szobor
PRINTMAKING

Hol jártak Jeff Koons iskolába?


School of the Art Institute of Chicago
Maryland Institute College of Art, Főépület

Mi a Jeff Koons kiskutya?

Puppy alapult egy kis fából készült szobor egy terrier, amely Jeff Koons létre 1991-ben ugyan ez az eredeti megnyilvánulása volt egy apró 52 cm magas, Koons döntött, a terrier, mert hitt lenne hatástalanítás és nem fenyegető, függetlenül a skálától.

Mi a piros léggömb szimbolizálja?

Egy felnőtt, aki az Red Balloon -t nézi, nem fogja nehezen látni a címét, mint a spiritualitás, a barátság, a szeretet, a transzcendence szimbólumát, a jó gonoszság diadalmát, vagy a számtalan más dolgot, amit a Egyszerű, az Red balloon képviselheti.